Ros Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 http://www.abendzeitung-muenchen.de/inhalt.polizei-im-grosseinsatz-schiesserei-im-oez-lage-unklar.8ce5c50f-d0c6-4f76-b879-6850a0b4e4f4.html
Pontijak Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Мултипле детс веле... а после Орбан фашиста...Ako nista drugo budimpestanci ne moraju da strepe od islamista kamiondzija a i u trznom centru arkade ne moraju da strepe da ce neko da zapuca kao u minhenu danas i jos samo da sacekamo da minhenska policija objavi identitet pucaca Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
Ros Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 navodno da ima 15 mrtvih u shoping mall-u kod olimpijskog parka. dijagonalno suprotno od mene sad rekose da je bilo pucnjave i na karlsplatzu, u centru minhena
Pontijak Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) navodno da ima 15 mrtvih u shoping mall-u kod olimpijskog parka. dijagonalno suprotno od mene sad rekose da je bilo pucnjave i na karlsplatzu, u centru minhena Bem ti zivot. Pa gde na nemce da udare koji se polomise da h prime u milion komada prosle godine? Ovo postaje bas gadno Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Edited July 22, 2016 by Pontijak
aram Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 ne znam čiji je ovaj abend zeitung, ja bih malo sačekao sa brojevima, CNN kaže 1 mrtav, desetak ranjenih. SZ pada server :(
wall Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 A onaj voz gde je bolid maltio sekirom, gde je to bilo, koja relacija?
aram Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 AZ je minhenski ma znam da je minhenski, nego jel privatni ili državni medij? ako je RTL grupa, ili tako neko, nista ne verujem dok ne vidim još negde. evo i AFP javlja jedan mrtav, deset ranjenih
Parsons Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 ne znam čiji je ovaj abend zeitung, ja bih malo sačekao sa brojevima, CNN kaže 1 mrtav, desetak ranjenih. SZ pada server :( katastrofalno izvestavanje zdf-a i ard-a do sad. nista se ne zna.
adam Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Ako nista drugo budimpestanci ne moraju da strepe od islamista kamiondzija a i u trznom centru arkade ne moraju da strepe da ce neko da zapuca kao u minhenu danas i jos samo da sacekamo da minhenska policija objavi identitet pucaca Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока to ima veze s orbanom koliko i sa mnom. madjarska zadnja rupa na fruli kao i mi i razni drugi. cak ovo orbanovo ponasanje jos moze dovesti do toga da nekom padne klapna pa da opali i po njima. jebiga, ljudi ginu, malo je ovo previse ozbiljno da bi se na ovaj nacin poentiralo.
Recommended Posts