Jump to content
IGNORED

Deutschland

MancMellow

Recommended Posts

Posted

Glasanje stanovnika pokrajine na pokrajinskim izborima: skandalozno i šokantno. Bolje bi bilo da se glasa interno u AfD-u. Jedino što se ovde podmazuje je broj klikova koje Rujević skuplja, stavio je istina sve podatke u tekst, ali je naslov napisan za one koji ne dobacuju dalje od uvoda. Baš me čudi što si se baš ti upecao.

Posted

Lufthansa kabinsko osoblje ce najverovatnije strajkovati u sredu i cetvrtak.

Posted

Radi li iko ista po tim Njemackama ili svi samo strajkuju?

• Haha 2
Posted

Trenutno je najveci pritisak strajkaca za transportnu industriju. 

Prvo seljaci, koji najcesce blokiraju puteve. Videcemo kako ce biti sada, kad pocinje vreme za radove u njivama.

Drugo je zeleznica, pre svega masinovodje federalne zeleznice. To se kombinuje sa strajkovima lokalnih prevoznika: autobusi, tramvaji i metro (ubahn).

Trece je letenje, malo zemaljsko osoblje, malo firme za obezbedjenje i sada kabinsko osoblje.

Posted

Treba da ćute i trpe što su im plate iste a sve je skuplje 20% nego pre tri godine. U Srbiji verovatno 50% ali bolje da se niko ne buni.

• +1 1
Posted
22 minutes ago, SNARC said:

Radi li iko ista po tim Njemackama ili svi samo strajkuju?

Da

Spoiler

Screenshot_2024-03-09-23-32-24-754_com.google.android_apps.photos.thumb.jpg.cf7d7113d5b9157bc98b02907a172ade.jpg

Moje preduzeće saoseća sa štrajkačima. 

• +1 2
Posted
11 hours ago, x500 said:

Ja sam napravio gresku - utorak i sreda.

Vest na Rojters.

Posted
13 hours ago, x500 said:

nadam se da ce za vikend biti mirni. 17 letim bajdenu u goste

• +1 1
Posted

U utorak, 12.3, masinovodje nemacke federalne zeleznice ce organizovati jednodnevni strajk.

Cela vest na DW.

Posted

Fali još samo Reichsbahn.

Posted
10 minutes ago, Venom said:

Fali još samo Reichsbahn.

Ne bas. DB je federalna zeleznica i oni ce strajkovati. Ali, postoje i regionalne zeleznice, poput HLB i SWEG, koje nece strajkovati u utorak.

Posted

U utorak (Lufthanzini) letovi ne lete sa frankfurtskog, a u sredu sa minhenskog aerodroma

• Hvala 1
Posted

Ovde kod mene vozi britanski National Express, nikad do sada nisu štrajkovali. Ali nemojte to mojim šefovima da javite pošto uredno koristim svaki štrajk da ne idem na posao :lol2:

• Haha 2
Posted
1 hour ago, x500 said:

Ne bas. DB je federalna zeleznica i oni ce strajkovati. Ali, postoje i regionalne zeleznice, poput HLB i SWEG, koje nece strajkovati u utorak.

Zezao sam se, Reichsbahn je bio u Istočnoj Nemačkoj od svih zemalja. To su druge kompanije, pa i nema logike da štrajkuju osim ako radnici nisu u istom sindikatu. Mada verovatno je logično da makar neko vozi da ne dođe do potpunog kolapsa.

• Hvala 1
Posted

U četvrtak celodnevni štrajk na aerodromima Berlin, Hamburg, Köln, Stuttgart i Karlsruhe/Baden Baden

• Hvala 1
  • Create New...