Jump to content
IGNORED

ideologija i YU new wave

MancMellow

Recommended Posts

Posted

Politika je najvisa forma pop-kulture. Stoga se mi, koji stvaramo suvremenu pop-kulturu, smatramo politicarima.

Laibach

Posted

Pa citat Lajbaha iz tog vremena, ima ga i u ovom dokumentarcu.

Ne moramo da postavljamo samo izjave sa kojima se slazemo ili? :unsure:

Missim, nije ovo tinejdzerski forum, bar se nadam.

Posted

Mislio sam da se ti slažeš sa njom i da je zato citiraš, kako to obično ide

Mada... :blink:

Posted

Missim, nije ovo tinejdzerski forum, bar se nadam.

I ja isto mislim da nije a onda dodjem na zanimljivu temu i naletim na tvoje pisanije.

Posted (edited)

Mda, neko koga necije pisanije tako lako odvrati od teme ni nije za forum osim ako nije tinejdzerski.

A i tema ga, izgleda, bas mnogo ne zanima.

Ja na primer rado citam tvoje mnogobrojne uradke na Hejt temama, ocekivao sam da pronadjem sebe tamo.

Ovako, bar nas udostoji nekog hejterskog misljenja glede ideologije i novog talasa.

edit:

A na argumentovane i zrele postove drugih diskutanata (Papovac, Cekmeze...) nisi naletela? ^_^

Edited by PopeЧе
Posted

Popece dve nedelje odmora, kasnije cu procistiti topik.

Posted

Жива била.

Posted

Sto rece Popece "Eto kakvi ste vi" :0.6:

Posted

Boli mozak od ovolike količine lamenta nad osamdeset prvom. Jednoistojednoistojednoisto. Serija na HRT1, NSPM, još samo čekamo Bokana i Pajkića da se pridruže i bal vampira može da počne.

Pri tome, za sve koji ne znaju, imali smo na forumu čoveka koji je vorholizovao Idole, ali je uspešno oteran.

Posted

Tekst vrvi od gluposti i proizvoljnih tvrdnji:Prljavo Kazaliste je snimalo za Jugoton zbog tetke koja je tamo cekala penziju,Duci Markovic je tata odradio RTVBG za emisiju Hit Meseca a na Studiju B se samo u 2 emisije mogao cuti taj famozni zvuk novog talasa  :isuse: Kakav kreten je ovo mogao da potpise?

Najcrnje sto sam tog sa tekstom na temu "tetka iz Jugotona" ispravljao pre par godina kad je imao (k'o i ja, pribogu) blog na http://citymagazine.rs/

Sad vidim - je to taj isti tekst.

Tip ne da nije bio prisutan™ nego elementarne fakte nije imao zivaca da skupi na gomilu. Greshaka ima onoliko™ da ne vredi ni komentarisati tacku po tacku... :)

Btw, druze Haralampije, da nije nik nesto po rodjackoj™ liniji?? Ono - Sveti Haralampije i to?? 

Posted

Nego, braco (i sestre) - zena/devojska napisala strucni rad (to je inace ozbiljan casopis, i ja tamo objavljujem s vremena na vreme - al' na sasvim druge teme) - dakle - Jelena Božilović: NEW WAVE IN YUGOSLAVIA: SOCIO-POLITICAL CONTEXT (pdf)

http://facta.junis.ni.ac.rs/pas/pas201301/pas201301-06.pdf

Citira ovog mamlaza™ sto (ne)ima "tetku u Jugotonu" u fusnoti al' dobro...

Posted (edited)

Btw, druze Haralampije, da nije nik nesto po rodjackoj™ liniji?? Ono - Sveti Haralampije i to?? 

Nije mi jasno aj pojasni.Btw nik je dosao sam od sebe  :naughty:

Edited by Haralampije
Posted

Znam jos neke (osim, naravno, neizbeznog Dinkica) koji su svirali u grupi Sv Haralapmije - pa k'o velim - mozda smo i komsije™... 

Posted

Dinkic? A ne,ja sam ozbiljan coek