September 23, 20168 yr kako vučićeva parada izgleda ako niste otišli s foruma u paradni špacirung A kakve veze ima sto su gay, uvek vazi ono, budimo ljudi iako smo gayevi
September 23, 20168 yr Ja sam za ovu priču čuo pre jedno 3-4 godine.Gejevi i lezbijke ne mogu da smisle trandže, koje su na dnu socio-ekonomske lestvice LGBTIBBQ+ populacije. Niko se za njih ne zalaže, nikakva prava nemaju, položaj im je duplo gori od položaja gejeva i lezbijki, vređaju ih i nipodaštavaju na svakom koraku, i to ljudi za koje bi se očekivalo da imaju razumevanja itd. Trans pride je bio izdvojen iz prajda baš zato što im je dojadilo da ih zavlače i vređaju organizatori prajda. Sasvim razumem ovaj sentiment.
September 23, 20168 yr ja uvek mislio da su trandže transvestiti samo... ako se misli i na transseksualne/transpolne?/transrodne?/jbt osobe onda je "trandža" baš ružan izraz
June 24, 20177 yr Azdejković i Milićević su organizovali svoj prajd. http://rs.n1info.com/a278260/Vesti/Vesti/Parada-ponosa-u-Beogradu.html
June 24, 20177 yr Gejevi i lezbijke ne mogu da smisle trandže, koje su na dnu socio-ekonomske lestvice LGBTIBBQ+ populacije. Ovo je tačno. No, sve to nema veze sa Azdeljkovićem koji se odvaja jer su mu drugi aktivisti ukrali pažnju koju misli da je zaslužio.
June 24, 20177 yr Azdejković i Milićević su organizovali svoj prajd. http://rs.n1info.com/a278260/Vesti/Vesti/Parada-ponosa-u-Beogradu.html podržavam bolje protest diskrimisanih nego glupava parada pozorištanaca i (b)oraca i (b)orkinja i drugih prokletih uticajdžija u ovom bolesnom društvu simpatične su mi i poruke i one dve šljive tako nešto gejevima i treba da bi bili prihvaćeni ja želim da živim u srbiji a ne po ngo kancelarijama u o2 zanimljivo da nekakva evropska asocijacija prajdova nije podržala ovaj protest idem sad na gej srbija forum da vidim u kom su fazonu drugi pederi i pederke jedno vreme su bili izrazito antisrpski nastrojeni nažalost
June 24, 20177 yr Pa normalno da su antisrpski nastrojeni i da mrze trandže, šta očekuješ uopšte. A ovi organizatori takođe žive po ngo kancelarijama, samo su se otcepili zbog nekih sitnih interesa. I ne dolaze iz tog miljea iz kojeg dolaze trandže, niti sa njim imaju veze - to su dugogodišnji "borci za ljudska prava" koji su odjednom otkrili da im drugi ngo aktivisti ne odgovaraju jer im kradu pažnju pa sad pokušavaju sebi skrojiti neki drugačiji imidž - nisu ngo (a šta drugo može da bude neko ko organizuje parade ponosa?), nisu antisrbi (a do juče ih je finansirao Soroš, i nisu imali problema da sede za istim stolom sa Borkom Pavićević i sličnima koje sada odjednom preziru) itd. itd. Edited June 24, 20177 yr by FERNOUX H
June 24, 20177 yr Meni su ipak gori Stojanović i Puškar koji su se lizali sa vlastima do prije koji mjesec pa onda zapalili u Kanadu odakle sad hipsterišu i seru protiv te iste Srbije i vlasti sa kojima su do skora bili u dilu kao manekeni
June 24, 20177 yr Dva gej Srbina, tri prajda :D Ima i ovo: Mujo, je l' si jeb'o nekad pedera? Nisam, a l' sam jeb'o jednog što je jeb'o pedera. I onda vidiš u društvu, smeju se na to, al' ne znaju na koji način bi trebalo da se smeju. Jbg, daleko smo od svi da se vole i ljube. Al' ne treba odustajati. Čak ni u Srbiji
June 24, 20177 yr Meni su ipak gori Stojanović i Puškar koji su se lizali sa vlastima do prije koji mjesec pa onda zapalili u Kanadu odakle sad hipsterišu i seru protiv te iste Srbije i vlasti sa kojima su do skora bili u dilu kao manekeni To isto ko ona Puača, i ona je tako otišla u Ameriku, manje više svi završe tamo kad tad...
June 24, 20177 yr meni puaca bila komsinica, igrala fudbal jako dobro kao klinka i svi smo se lozili na nju jer je bas bas lepa bila