Jump to content
IGNORED

Nevolem Budmpeštu

Hamlet Strašni

Recommended Posts

Posted

• In Budapest’s main street Váci Utca there are always girls jumping on foreign tourists and businessmen. A good place to spot these pro ladies is the terrace close to the Burger King.
Posted

moracu na koncert neke tini

zadnji put su mi cizme i namka bili na mejdenima

Posted

izvrstan vis ti mejdeni, nego, šta je namka? vijetnamka?

hehe, baš ste šašave voše

Posted

ja sam, u stvari, provalila kolko sam lakoverna tek kad sam prošetala vaci ulicom de sam pojela sapun il tako neki kurac ispred spa radnje misleći da je narandžasta žele bombona :mellow:

Posted

post ti je na toliko nivoa zicer da propuštam

takav sam, odmeren, pažljiv i smeran :fantom:

Posted

lakoverujem :fantom:

Posted

Ne brini, proci ce  :fantom:

Posted (edited)

ja sam, u stvari, provalila kolko sam lakoverna tek kad sam prošetala vaci ulicom de sam pojela sapun il tako neki kurac ispred spa radnje misleći da je narandžasta žele bombona :mellow:

joj hvala ti za ovo, mrem :rolf:

ja sam u vaci ulici u svakom prolasku bila toliko siromashna, da nisam pokushavala nishta da jedem, chak ni sapune :cry:

to je bila moja prva evropa, otkad sam srpkinja -_-

Edited by gospa buba
Posted

:lol:

Posted

pa shta! pa shta! sapun je skroz prirodan -_-

Posted

neki su prali zube Borogalom, pa šta -_-

a u Budimpešti sam jednom bila u diskoteci sa drugaricom i bilo je super, ali smo pobegle kad su počeli da nas muvaju neki Mađaroni

Posted

Ne znam koliko je kosmopolitska. Nocu u pojedinim delovima ume da bude poprilicno zajebano sa sveprisutnim nacistima. Kad ti oni zighajluju, znas da je bolje da odgovoris kako zele.

Ma jasno mi je da to postoji. Ali, jbg, i Berlin je bio pun nacista 20-tih, pa se to opet smatra jednim od najuzbudljivijih i najrazigranijih perioda u istoriji grada.

U odnosu na 90-te neuporedivo bolji engleski u Pesti, vise postovanja multietnicke istorije grada (Jevrejska cetvrt je sad bas bitan deo grada, makar za zabavu i zajebanciju), nekih lepih detalja koje ranije nisam zapazao (onaj spomenik Decacima Pavlove ulice, recimo).

Posted

Spomenik je star tipa šest-sedam godina :) a jako su ga lepo napravili.