boshoku Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 In Budapest’s main street Váci Utca there are always girls jumping on foreign tourists and businessmen. A good place to spot these pro ladies is the terrace close to the Burger King.
frit Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 moracu na koncert neke tini zadnji put su mi cizme i namka bili na mejdenima
boshoku Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 izvrstan vis ti mejdeni, nego, šta je namka? vijetnamka? hehe, baš ste šašave voše
ordi Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 ja sam, u stvari, provalila kolko sam lakoverna tek kad sam prošetala vaci ulicom de sam pojela sapun il tako neki kurac ispred spa radnje misleći da je narandžasta žele bombona
boshoku Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 post ti je na toliko nivoa zicer da propuštam takav sam, odmeren, pažljiv i smeran
ordi Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 takav sam, odmeren, pažljiv i smeran lakoverujem
namenski Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 takav sam, odmeren, pažljiv i smeran Ne brini, proci ce
gospa buba Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 (edited) ja sam, u stvari, provalila kolko sam lakoverna tek kad sam prošetala vaci ulicom de sam pojela sapun il tako neki kurac ispred spa radnje misleći da je narandžasta žele bombona joj hvala ti za ovo, mrem ja sam u vaci ulici u svakom prolasku bila toliko siromashna, da nisam pokushavala nishta da jedem, chak ni sapune to je bila moja prva evropa, otkad sam srpkinja -_- Edited February 18, 2015 by gospa buba
Skyhighatrist Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 ja sam, u stvari, provalila kolko sam lakoverna tek kad sam prošetala vaci ulicom de sam pojela sapun il tako neki kurac ispred spa radnje misleći da je narandžasta žele bombona
gospa buba Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 pa shta! pa shta! sapun je skroz prirodan -_-
Amelija Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 neki su prali zube Borogalom, pa šta -_- a u Budimpešti sam jednom bila u diskoteci sa drugaricom i bilo je super, ali smo pobegle kad su počeli da nas muvaju neki Mađaroni
Kampokei Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Ne znam koliko je kosmopolitska. Nocu u pojedinim delovima ume da bude poprilicno zajebano sa sveprisutnim nacistima. Kad ti oni zighajluju, znas da je bolje da odgovoris kako zele. Ma jasno mi je da to postoji. Ali, jbg, i Berlin je bio pun nacista 20-tih, pa se to opet smatra jednim od najuzbudljivijih i najrazigranijih perioda u istoriji grada. U odnosu na 90-te neuporedivo bolji engleski u Pesti, vise postovanja multietnicke istorije grada (Jevrejska cetvrt je sad bas bitan deo grada, makar za zabavu i zajebanciju), nekih lepih detalja koje ranije nisam zapazao (onaj spomenik Decacima Pavlove ulice, recimo).
Аврам Гојић Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Spomenik je star tipa šest-sedam godina :) a jako su ga lepo napravili.
Recommended Posts