Jump to content
IGNORED

Krimi serije koje nemaju svoj topić

Lrd

Recommended Posts

Posted
Just now, ivy said:

zavrsilo Endevora..sta znam nekako su zbrzali i sve ugurali u tu epizodu..

Isti utisak imam. Baš zbrzano i bez konačnog razrešenja pitanja tog sirotišta. Da ne spominjem stroga ispravnost koja vodi Morsa, a onda tras, Trzdej će da prođe nekažnjeno.

• +1 1
Posted

jos su i slucaj ugirali i zbrzali..pa Sema i bajkere...sve su smuckali i prosuli...

• +1 2
  • 4 weeks later...
Posted

ovih dana gledam na foks krajmu, mekdonald i dods, britanska, dugačke su epizode, kao da su malo skinuli onu čudnjikavost od skandinavaca, ali probija mućke humor, toploljudski likovi i odlični britanski glumci iz svih britanskih serija ikad. malo sporija. lepi eksterijeri, lepe engleske kuće i ulice. prija mi.

• Hvala 2
Posted
On 14. 5. 2023. at 12:43, slepa živana said:

ovih dana gledam na foks krajmu, mekdonald i dods, britanska, dugačke su epizode, kao da su malo skinuli onu čudnjikavost od skandinavaca, ali probija mućke humor, toploljudski likovi i odlični britanski glumci iz svih britanskih serija ikad. malo sporija. lepi eksterijeri, lepe engleske kuće i ulice. prija mi.

Odgledala sam neke epizode na HRT-u  i ovde na foxu  ukačila isto 5-6. Odlična serija. Ja sam se zaljubila u taj grad. Bat se zove. Rekla bih da je nekad bio banja za aristokratiju. Predivno mesto. Oboje glavnih likova su fenomaenalni. Dods posebno. 

• +1 2
Posted
5 hours ago, Arkadija said:

Odgledala sam neke epizode na HRT-u  i ovde na foxu  ukačila isto 5-6. Odlična serija. Ja sam se zaljubila u taj grad. Bat se zove. Rekla bih da je nekad bio banja za aristokratiju. Predivno mesto. Oboje glavnih likova su fenomaenalni. Dods posebno. 

ima ga dosta kod dzejn ostin, a i zivela je u batu neko vreme.

sad cu da potrazim seriju, bas vam hvala :)

• +1 1
Posted

Sad ste me definitivno ubedili da pogledam.

Drugar je odradio MBA na Bathu i ako je to isto mesto sa njegovih slika onda tek mogu misliti kako izgleda u seriji.

Posted

Lep je Bat, iako u momentima ima prenaglašen nobles vajb :)

• Haha 1
Posted
1 hour ago, I*m with the pilots said:

Nikako ne vidim način da su tu u 19.veku na odmor dolazile tkalje iz Mančestera. ;)

Posted
13 hours ago, I*m with the pilots said:

и са тим се спрдају повремно, пошто су детективски пар млада дошљакиња из лондона, не баш при парама и са неспособним мужем, а њен колега штедљиви пензос коме се не иде у пензију па и даље ради :laugh:

Posted

prošlog ponedeljka sam na insajderu gledao prvu epizodu švedske serije "unutrašnji krug". završila sa mrtvom ženskom u hotelskoj sobi kandidata za premijera a počela je njegovim samoutapanjem u moru 5 dana ranije. baš sam se odvikao od gledanja epizoda jednom nedeljno. jedva sam se setio o čemu se radi. tako da, sutra uveče S1:E2.

• 3 weeks later...
Posted

@djordje geprat   je propustio da preporuci dobru seriju na Pickboxu :D 

Elem, serija Better ili na srpskom Otreznjenje, ima je u sbb video klubu

https://www.imdb.com/title/tt14466190/

Korumpirana policajka, razboli se sin, ona resi da se promeni.

Odgledao 2 od 5 epizoda... za sada deluje dosta dobro...

• +1 3
  • 2 weeks later...
Posted

ko je sve ranije preporučivao Cracker, najlepše hvala, ljubim ruke. promenila bih nick u panhandle, svaka čast. 

• +1 2
Posted
On 6. 6. 2023. at 20:00, Milosh76 said:

@djordje geprat   je propustio da preporuci dobru seriju na Pickboxu :D 

Elem, serija Better ili na srpskom Otreznjenje, ima je u sbb video klubu

https://www.imdb.com/title/tt14466190/

Korumpirana policajka, razboli se sin, ona resi da se promeni.

Odgledao 2 od 5 epizoda... za sada deluje dosta dobro...

u selu nemam EON pa je moralo da se ugrabi vreme ovde u varoši. odgledali smo i saglasni da je vrlo dobra serija, bez praznog hoda i sa čudnim, neuobičajenim završetkom. preporučujem.

• +1 1
  • 1 month later...
Posted

ponovo ja.

žena je juče iz cuga odgledala celu norvešku seriju "reka". reče da će morati iznova. videh ocenu, ispod 6.

sada sam odgledao 3 epizode, nastavljam. serija je baš dobra. nije mi jasna toliko niska ocena. mislim da je,na osnovu viđenog, zrela za preporuku. EON SBB KLUB. potražite

• Hvala 1
Posted

odgledao OK je. ipak, nešto mi nije bilo jasno, šta dođe neka nekima pa, ako mi žena razjasni, sve je na mestu. pogledajte. 8 epizoda.