Arkadija Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Just now, ivy said: zavrsilo Endevora..sta znam nekako su zbrzali i sve ugurali u tu epizodu.. Isti utisak imam. Baš zbrzano i bez konačnog razrešenja pitanja tog sirotišta. Da ne spominjem stroga ispravnost koja vodi Morsa, a onda tras, Trzdej će da prođe nekažnjeno. 1
ivy Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 jos su i slucaj ugirali i zbrzali..pa Sema i bajkere...sve su smuckali i prosuli... 2
slepa živana Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 ovih dana gledam na foks krajmu, mekdonald i dods, britanska, dugačke su epizode, kao da su malo skinuli onu čudnjikavost od skandinavaca, ali probija mućke humor, toploljudski likovi i odlični britanski glumci iz svih britanskih serija ikad. malo sporija. lepi eksterijeri, lepe engleske kuće i ulice. prija mi. 2
Arkadija Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 On 14. 5. 2023. at 12:43, slepa živana said: ovih dana gledam na foks krajmu, mekdonald i dods, britanska, dugačke su epizode, kao da su malo skinuli onu čudnjikavost od skandinavaca, ali probija mućke humor, toploljudski likovi i odlični britanski glumci iz svih britanskih serija ikad. malo sporija. lepi eksterijeri, lepe engleske kuće i ulice. prija mi. Odgledala sam neke epizode na HRT-u i ovde na foxu ukačila isto 5-6. Odlična serija. Ja sam se zaljubila u taj grad. Bat se zove. Rekla bih da je nekad bio banja za aristokratiju. Predivno mesto. Oboje glavnih likova su fenomaenalni. Dods posebno. 2
Aleksija Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 5 hours ago, Arkadija said: Odgledala sam neke epizode na HRT-u i ovde na foxu ukačila isto 5-6. Odlična serija. Ja sam se zaljubila u taj grad. Bat se zove. Rekla bih da je nekad bio banja za aristokratiju. Predivno mesto. Oboje glavnih likova su fenomaenalni. Dods posebno. ima ga dosta kod dzejn ostin, a i zivela je u batu neko vreme. sad cu da potrazim seriju, bas vam hvala 1
bags Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Sad ste me definitivno ubedili da pogledam. Drugar je odradio MBA na Bathu i ako je to isto mesto sa njegovih slika onda tek mogu misliti kako izgleda u seriji.
I*m with the pilots Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Lep je Bat, iako u momentima ima prenaglašen nobles vajb 1
Arkadija Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 1 hour ago, I*m with the pilots said: Lep je Bat, iako u momentima ima prenaglašen nobles vajb Nikako ne vidim način da su tu u 19.veku na odmor dolazile tkalje iz Mančestera.
slepa živana Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 13 hours ago, I*m with the pilots said: Lep je Bat, iako u momentima ima prenaglašen nobles vajb и са тим се спрдају повремно, пошто су детективски пар млада дошљакиња из лондона, не баш при парама и са неспособним мужем, а њен колега штедљиви пензос коме се не иде у пензију па и даље ради
đorđe geprat Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 prošlog ponedeljka sam na insajderu gledao prvu epizodu švedske serije "unutrašnji krug". završila sa mrtvom ženskom u hotelskoj sobi kandidata za premijera a počela je njegovim samoutapanjem u moru 5 dana ranije. baš sam se odvikao od gledanja epizoda jednom nedeljno. jedva sam se setio o čemu se radi. tako da, sutra uveče S1:E2.
Milosh76 Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 @djordje geprat je propustio da preporuci dobru seriju na Pickboxu Elem, serija Better ili na srpskom Otreznjenje, ima je u sbb video klubu https://www.imdb.com/title/tt14466190/ Korumpirana policajka, razboli se sin, ona resi da se promeni. Odgledao 2 od 5 epizoda... za sada deluje dosta dobro... 3
oyashirazu Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 ko je sve ranije preporučivao Cracker, najlepše hvala, ljubim ruke. promenila bih nick u panhandle, svaka čast. 2
đorđe geprat Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 On 6. 6. 2023. at 20:00, Milosh76 said: @djordje geprat je propustio da preporuci dobru seriju na Pickboxu Elem, serija Better ili na srpskom Otreznjenje, ima je u sbb video klubu https://www.imdb.com/title/tt14466190/ Korumpirana policajka, razboli se sin, ona resi da se promeni. Odgledao 2 od 5 epizoda... za sada deluje dosta dobro... u selu nemam EON pa je moralo da se ugrabi vreme ovde u varoši. odgledali smo i saglasni da je vrlo dobra serija, bez praznog hoda i sa čudnim, neuobičajenim završetkom. preporučujem. 1
đorđe geprat Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 ponovo ja. žena je juče iz cuga odgledala celu norvešku seriju "reka". reče da će morati iznova. videh ocenu, ispod 6. sada sam odgledao 3 epizode, nastavljam. serija je baš dobra. nije mi jasna toliko niska ocena. mislim da je,na osnovu viđenog, zrela za preporuku. EON SBB KLUB. potražite
đorđe geprat Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 odgledao OK je. ipak, nešto mi nije bilo jasno, šta dođe neka nekima pa, ako mi žena razjasni, sve je na mestu. pogledajte. 8 epizoda.
Recommended Posts