Arkadija Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Dobre one dve sinoć što su išle na HRT2. U jednoj od njih Šarlota Rempling ....shit has hit the fan... U koje je to nedoba bilo, jer je tenis trajao i trajao, pa onda je bo Midsamer do skoro ponoći?
Frank Pembleton Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 U koje je to nedoba bilo, jer je tenis trajao i trajao, pa onda je bo Midsamer do skoro ponoći?Pa da...Ja cimao SBB na tw što je zamračeno...Odgovorili mi da se tenis odužio... HRT je posle terao "redom" mislim da se ova treća završila oko 2...
אַף אֶחָד Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Foyle je medju najkvalitetnijim tv programima koje sam ikad gledao. Jedina stvar koja mu se moze zameriti je ta, gotovo bozanska, moralna superiornost Foylea. Meni to pak ne smeta. Svaka epizoda je mali esej iz etike u vreme rata. Posleratne episode takodje iznenadjujuce dobre. Nadam sam se nekom spinoffu sa Honeysuckle Weeks, ali izgleda nista od toga. Zanimljivo je gledati Foyle i iz perspektiva George Gentleya koji je smestena svega nekih petnaestak godina kasnije. Obe serije hvataju odlicno drustvenu atmosferu. Izvinite za polupismenost, pisem na brz.
Bujodrag Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Foyle je medju najkvalitetnijim tv programima koje sam ikad gledao. Jedina stvar koja mu se moze zameriti je ta, gotovo bozanska, moralna superiornost Foylea. Meni to pak ne smeta. Svaka epizoda je mali esej iz etike u vreme rata. Posleratne episode takodje iznenadjujuce dobre. Nadam sam se nekom spinoffu sa Honeysuckle Weeks, ali izgleda nista od toga. +1000 Al' nisam Fojla doživeo kao nekog preterano moralno superiornog lika. Više kao doslednog i principijelnog, sa finom dozom cinizma. Ali bih mogao da ga zamislim kako prekoračuje ovlašćenja e da bi nekog zlikovca priveo pravdi.
Jeremija Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Ugnjavila me komšinica da bindzujemo treću sezonu The Fall, ja se debelo smorio posle prvih pet epizoda (na stranu da li je i trebalo praviti treću sezonu), ali je zato zadnja epizoda totalni pay-off. Tako zabavan (bar za mene) završetak serije davno nisam gledao.
אַף אֶחָד Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 BBC THIRTEEN (2016) - 5 epizoda, miniserija, jako dobra u zanru. 4.5 od 5.
Sara Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Ugnjavila me komšinica da bindzujemo treću sezonu The Fall, ja se debelo smorio posle prvih pet epizoda (na stranu da li je i trebalo praviti treću sezonu), ali je zato zadnja epizoda totalni pay-off. Tako zabavan (bar za mene) završetak serije davno nisam gledao. +1
Čutura Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 No offence super serijica, potraga za serijskim silovateljom i ubicom devojcica sa daunovim sindromom kroz sve epizode plus po jedan nevezan slucaj po epizodi, glavna inpektorka malo podseca na veru al je atmosfera drugacija, laksa za gledanje. kraj je bonus :D 8/10
Moća Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Ugnjavila me komšinica da bindzujemo treću sezonu The Fall, ja se debelo smorio posle prvih pet epizoda (na stranu da li je i trebalo praviti treću sezonu), ali je zato zadnja epizoda totalni pay-off. Tako zabavan (bar za mene) završetak serije davno nisam gledao. Ugnjavila te komsinica a lolo? Meni je kraj sezone nerealan jbg. Jbg on razvali Stelu i onom inspektoru polomi ruku a oni ga puste da se opusteno seta u ludnici Sent from my Le X620 using Tapatalk
Jeremija Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Ugnjavila te komsinica a lolo? Meni je kraj sezone nerealan jbg. Jbg on razvali Stelu i onom inspektoru polomi ruku a oni ga puste da se opusteno seta u ludnici Sent from my Le X620 using Tapatalk :D Definitivno nije realističan, ali (barem meni) je prilično zabavan, praktično imamo tipičnu stilizovanu seriju gde sve ide svojim tokom, i onda u poslednjoj epizodi, glavni antagonista frikne, i sve ode u PM. Moram odati režiseru priznanje za hrabrost, pretpostavljam da takav završetak niko nije očekivao. Edited January 3, 2017 by Jeremija
Marvin (Paranoid Android) Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Dva minića iz BBC kuhinje: Apple Tree Yeard (4 epizode) The Replacement (3 epizode)
אַף אֶחָד Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 jel ima neko titlove za s03e05-08 hinterlanda? na bilo kom jeziku koji nije fckn velski? pokorno molim. na pm. odgledao prve 4 i sad ocu da svisnem.
Ajant23 Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Prime Suspect 1973 Odlična fotografija i sveopšti nivo produkcije, fini likovi, klasična drama bez hipsterskih izleta punih meta budalaština. Prava britanska krimi serija, proleti u trenu tih šest epizoda...
Kreuz Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 jel ima neko titlove za s03e05-08 hinterlanda? na bilo kom jeziku koji nije fckn velski? pokorno molim. na pm. odgledao prve 4 i sad ocu da svisnem. Jesi li našao ove titlove? Dostupno mi je ovo, ne znam da li će ti odgovarati (English): Y Gwyll (Hinterland) S03E05 Pt.1 (27 Nov 2016).srt Y Gwyll (Hinterland) S03E06 Pt.2 (04 Dec 2016).srt Y Gwyll (Hinterland) S03E07 Pt.1 (11 Dec 2016).srt Y Gwyll (Hinterland) S03E08 Pt.2 (18 Dec 2016).srt
Recommended Posts