kobni zelaya Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) +1 edit - tu je i odličan intervju sa Inarittuom i koscenaristima. Edited February 2, 2015 by kobni zelaya
morgana Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) poenta je kulturoloska tj antropoloska i ponavlja se vise puta kroz film, u razlicitim oblastima, odnosima, na kraju za najvazniju publiku kroz isti simbol kao za masovnu, ali kroz licnije znacenje. meni je birdman sve bolji sto vise razmisljam o njemu, evo sad taj odnos oca i cerke... vrh Edited February 2, 2015 by morgana
roksi Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 @morgana, e i meni isto tako:) vrednost/znacenje (et al.), mu ne opada kako vreme prolazi (a gledala sam ga pre nekoliko nedelja). naprotiv! mnostvo simbola i referenci nastavlja da izvire. jedva cekam drugo gledanje. ali ne odmah. zelim da gustiram malo prvi susret:)
nisam ja Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 a soundtrack? car. posebice kad postaje imanentan.
Indy Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 (edited) Citajuci vase komentare zakljucujem da se u Australiji prikazivao neki drugi film koji se slucajno zove bas Birdman i bas se sad prikazuje. :D Edited February 3, 2015 by Indy
Ajant23 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Pa, šta ćeš, velem, ti kao velembasador da ovde Toniju kvariš koncept...
Hippie Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Citajuci vase komentare zakljucujem da se u Australiji prikazivao neki drugi film koji se slucajno zove bas Birdman i bas se sad prikazuje. :D i meni se cini da je krenuo hajp..... ono sto je bitno je da Birdman uspesno komunicira s publikom.. a ako chemo teorecki, fali mu neki dzavo.. al evo ovolicni kako god, svakako mu zelim sve najbolje na dodeli
Ajant23 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 (edited) a ako chemo teorecki, fali mu neki dzavo.. Fali i meni replika tebi, koja je obrisana, ali šta ćeš... edit: ona sa Pijanog postovanja... Edited February 3, 2015 by Ajant23
3opge Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 да, то би било то, сви су у филму у ствари мртви а радња се врти око теорије позоришта,
ToniAdams Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 briljiras zorge. шта мислиш, зашто баш нос? jel stvarno nisi mogao nista ociglednije da opazis? i sta ti znaci to podvlacenje reci? slobodno odpali sa takvom komunikacijom :)
Aineko Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Citajuci vase komentare zakljucujem da se u Australiji prikazivao neki drugi film koji se slucajno zove bas Birdman i bas se sad prikazuje. :D potvrdjujem - nama su nesto uvalili :D
3opge Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 briljiras zorge. jel stvarno nisi mogao nista ociglednije da opazis? i sta ti znaci to podvlacenje reci? slobodno odpali sa takvom komunikacijom :) случајно сам подвукао, нисам ни приметио нешто си много тачи.
Recommended Posts