Indy Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Пакистан је у питању, па свет баш нешто и заболе да се потреса колико за Сиднеј. Ma nije, eno na sve strane u vestima Uzas. 80 dece su pobili, skotine.
Meazza Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 izvinjavam se, nije licemerno, nego rasisticki. i svi to znamo, samo se pravimo ludi.
Прслин Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Не испада тако, већ си ти извукао погрешан закључак. Било би довољно да се бар уочљива вест о Пакистану нашла на насловној Тајмса, а ево гледам и не видим да су ишта јавили.
Muwan Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Žena koja je poginula je heroina a menadžer je tupson bez čijeg herojstva bi se ovo možda završilo bez mrtvih ili samo sa mrtvim napadačem.
Прслин Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Žena koja je poginula je heroina a menadžer je tupson bez čijeg herojstva bi se ovo možda završilo bez mrtvih ili samo sa mrtvim napadačem. А како ти то знаш, мајке ти?
Прслин Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Добро, Инди: ја сам претерао што сам рекао "свет", а ти што си рекао "на све стране". А видећемо шта ће бити у следећих пар дана.
Nesh Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) Koliko vidim, CNN sve vreme javlja o masakru, BBC takodje BBC Breaking News @BBCBreaking 10m10 minutes ago Follow our continuing coverage of the Taliban attack on #Peshawar school http://bbc.in/13t0yop ...ali mislim da je neumesno stavljati u prvi plan to koliko koja stanica ili sajt poklanja paznje ovom stravicnom dogadjaju koji nazalost jos uvek traje. Edited December 16, 2014 by Nesh
Muwan Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Prsline, nisam rekao da znam nego sam rekao "možda". Wannabe heroji koji pokušavaju da otmu pumparicu umornom i nervoznom napadaču (a da ovaj nije prethodno krenuo da puca po ljudima) ne mogu nikako da daju pozitivan doprinos razvoju situacije. Sve i da mu je uspelo da mu otme tandžaru, opet bi bio u pitanju glup i nepromišljen potez. A nije mu uspelo.
Прслин Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) Можда би их све побио, а онда освојио Аустралију. Лудак исламиста са пушком држи таоце и будала је онај који покуша да му се супротстави? Питам се шта о томе мисле преживели. @nesh Зашто је неумесно? Edited December 16, 2014 by Прслин
Indy Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Добро, Инди: ја сам претерао што сам рекао "свет", а ти што си рекао "на све стране". А видећемо шта ће бити у следећих пар дана. Koliko pratim BBC (uglavnom naslovnu stranu, bacim pogled s vremena na vreme), mislim da je ovo relativno skorasnji dogadjaj. Mozda nisu svi jos reagovali. Nema sanse da nece, Taliban je oficijelno neprijatelj zapada.
ToniAdams Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Не испада тако, већ си ти извукао погрешан закључак. Било би довољно да се бар уочљива вест о Пакистану нашла на насловној Тајмса, а ево гледам и не видим да су ишта јавили. ali ta vest o pakistanu nevidljiva na naslovnoj strani tajmsa je problem za sebe i nema veze sa ovim.
Nesh Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) Зашто је неумесно? Pa meni se cini neumesnim (mozda i gresim) da sada merimo sekunde posvecene masakru i da nam to bude vaznije (ne kazem da je to slucaj) od onoga sto se tamo jos uvek dogadja? Evo CNN sve vreme izvestava o masakru, hajde da pricamo o CNNu da razmotrimo da li su zbog necega ipak licemeri, da pokuasmo da utvrdimo da li ih ipak zabole i da izmerimo "koliko"... Edited December 16, 2014 by Nesh
JozoMujica Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Prsline, nisam rekao da znam nego sam rekao "možda". Wannabe heroji koji pokušavaju da otmu pumparicu umornom i nervoznom napadaču (a da ovaj nije prethodno krenuo da puca po ljudima) ne mogu nikako da daju pozitivan doprinos razvoju situacije. Sve i da mu je uspelo da mu otme tandžaru, opet bi bio u pitanju glup i nepromišljen potez. A nije mu uspelo. A ti znaš da ludak nije tandžaru upravo uperio nekom u glavu i spremio se da puca kada je wannabe heroj pokušao da mu je otme?
Recommended Posts