Jump to content
IGNORED

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

ajgor

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, goofs said:

Booogami, Intesa rolloutuje staru aplikaciju vec mesecima i iznova i iznova odlaze tacku preseka, tako da ne bih bio bas tolko hrabar da kazem da nece biti haosa :D

Ja prešao na novu pre koji mesec i OK šljaka. I Mobi Biz radi dobro. Nisam imao nekih problema

Doduše ja nisam neki zahtevni korisnik...

Edited by Mercuzzio
Posted (edited)
46 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

u najbližu

+1

Al sa dobrim radnicima.

Ja sam zadovoljan sa Erste, imao sam je u prošlom komšiluku, radnice na šalterima su bili fenomenalne, posle su prešle u druge filijale a na njihovo mesto došli smotani i namrgođeni klinci. Al tad smo se i preselili. Ponovo Erste u komšiluku, ponovo super radnice na šalterima i najdivniji čovek koji radi kao obezbeđenje a zapravo je jedan harizmatični šef sale.

Dok su menadžeri Erste filijala kreteni ko ove spodobe iz skupštine

Pre toga sam bio u Intesi, grozomorno iskustvo.

Edited by maheem
Posted (edited)
30 minutes ago, radisa said:

RF ukida expoziture i gura sve na bankomate... Pa sad, ko se o MOBI opeče i u Rajf će da dauva...

Mani je glavni račun u Erste, i za sad sam poprilično zadovoljan...

Istina. Zato ~0 problema, a ne tačno 0. Ukinuli su mi i fizičkog bankara u ekspozituri i prebacili me na online komunikaciju. Ali i to online radi, odgovara živa žena s druge strane za to malo što mi treba. A rade i šalteri još uvek, mada gurkaju na bankomate. Ovo što @mraki kaže je neminovno. Robotizacija sveeeega...

Edited by jezovuk
Posted
34 minutes ago, mraki said:

I ostale će tako, ako već nisu…

I ne samo banke, od raznih chat botova i automata u kol centrima pa do samouslužnih kasa u supermarketima, biće nemoguće naći živog radnika. Uskoro ćemo se sa nostalgijom prisećati kasirke iz Maxija koja pita: “kako je komšo?”

Si siguran. Ovde se ljudi groze kada taksista pokušava da razgovara sa njima.

• +1 2
  • Haha 1
Posted (edited)

A kako će drugačije dobijati poverljive informacije iz prve ruke? :fantom:
Dobro, samovozeći taxiji neće baš skoro, ali od samouslužnih kasa nas može samo povećana kradja spasiti, pa da tamo neki menadžer proceni da se ne isplati. Baš je primetna najezda u poslednje vreme.

Edited by mraki
Posted
Erste, Raiff

edit: a zašto bi prelazio, zbog ove situacije danas ili si i inače planirao?

Planorao sam pošto sam komunicirao povodom nekih paketa i kartica i bilo je baš mučno iskustvo.
Da li zapošljavaju debile ili se prave debili namerno, nemam pojma, a na kraju me baš briga rezultat je isti.
Ništa nisam završio.

....shiit has hit the fan.
  • +1 1
Posted

Ja u Intezu uđem jednom u nekoliko godina, samo da pokupim nove kartice. Sve radim elektronski, preko računara i telefona, keš dižem sa bankomata i to je to. Nemam pojma kako će biti kad kredit za stan ili kuću dođe na red, ali zasad nemam primedbi.

• +1 1
Posted
2 hours ago, radisa said:

RF ukida expoziture i gura sve na bankomate...

Ja sam u Komercijalnoj, ali slaba vajda od ekspozitura, ogromna većina radi do 4 i ne radi vikendom, da ne radim od kuće morao bih da uzimam maltene slobodan dan da bih otišao do banke

• +1 1
Posted
3 hours ago, Frank Pembleton said:

Ajd sad u koju banku preći?
Intesa nije u igri.
Dajte predloge

....shiit has hit the fan.

Unicredit ... ima ekspozitura u 63. ima u belvilu, ima u starom merkatoru ... aplikacija solidna, krediti sta znam, odrzavanjw racuna verovatno kao i kod ostalih ... nemam pojma, ja nisam nesto zahtevan korisnik bankarskih usluga

Posted
1 hour ago, napadaj said:

Ja u Intezu uđem jednom u nekoliko godina, samo da pokupim nove kartice. Sve radim elektronski, preko računara i telefona, keš dižem sa bankomata i to je to. Nemam pojma kako će biti kad kredit za stan ili kuću dođe na red, ali zasad nemam primedbi.

O kreditima nemoj ni da razmisljas unapred, kada dodje za to vreme ides u banku koja daje najbolje uslove i najnizu kamatu.

• +1 2
Posted

+1 za Erste, prešao zbog kredita ali sam od tad vrlo zadovoljan pa ću ostati i kada se to sve završi.

Posted (edited)
13 hours ago, mraki said:

I ostale će tako, ako već nisu…

I ne samo banke, od raznih chat botova i automata u kol centrima pa do samouslužnih kasa u supermarketima, biće nemoguće naći živog radnika. Uskoro ćemo se sa nostalgijom prisećati kasirke iz Maxija koja pita: “kako je komšo?”

hvala bogu i maksiju za samousluzne kase i app-ove. volim kapitalizam s neljudskim likom.

imala sam situaciju kao sto je ova sa mobi bankom prosle godine sa crnogorskom ckb. zatekla me u dm-u sa punom korpom i bez kesa. nisam mogla ni da dignem novac na bankomatu. 

takodje je apdejt softvera bio u pitanju.

Edited by morgana
  • +1 1
Posted
5 hours ago, *edited by mod said:

+1 za Erste, prešao zbog kredita ali sam od tad vrlo zadovoljan pa ću ostati i kada se to sve završi.

Je li se koristi George u Srbiji?

Posted
1 hour ago, bags said:

Je li se koristi George u Srbiji?

Ne znam šta je George :/