Jump to content
IGNORED

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

ajgor

Recommended Posts

Posted (edited)

Verovatno zato sto za VISA karticu moras da podneses zahtev, ne reizdaje se automatski. To je sve zbog promovisanja dina kartica

Edited by Uskebasi
Posted
3 hours ago, Uskebasi said:

Verovatno zato sto za VISA karticu moras da podneses zahtev, ne reizdaje se automatski. To je sve zbog promovisanja dina kartica

Zvao sam ih baš zbog toga, rekli su mi da je u izradi. Divno, još sutra. :isuse:

Posted
On 15.6.2022. at 16:52, Ayatollah said:

Ilirika/Erste kombinacija, ili NLB Komercijalna. Izbegavaj Poštansku generalno.

Feedback.   

Nakon što sam izgubio 2 nedelje sa Komercijalnom, završio sve u danu u Erste!

• +1 2
Posted

Intesa produzila zivot staroj mobilnoj aplikaciji :thumbup:

za sada 30.09. ali kakvi su experti u pitanju ne bi mene cudilo da i 2023 docekamo sa ovom koja n puta bolje od nove budzevine...

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Novu su sad već solidno ispeglali, ali verujem da je mnogima problem sama instalacija i prelazak, što sigurno stvara dodatne gužve u ekspoziturama…

Edited by mraki
Posted

Ja instalirao novu, sve okej. Oko mene se dosta ljudi zeznulo tako što su otvorili staru nakon instalacije nove, pa im se nešto izbrljalo i morali su da zovu banku radi otklanjanja problema.

Kod mene sve smooth.

Posted

Meni nova nije pravila nikakve probleme osim u početku, dok nisam skontao da uz novu mobilnu aplikaciju ide i nova web aplikacija ;)

Posted

otp me muva da prenesem platu. nude na poklon 3000 dinara. i josh 10 hljada neke ushtede na godisnjem nivou, po sistemu ako onda [emoji38]ol:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Posted
4 hours ago, mraki said:

Novu su sad već solidno ispeglali, ali verujem da je mnogima problem sama instalacija i prelazak, što sigurno stvara dodatne gužve u ekspoziturama…

Kad sam išao da podignem karticu, pored mene je bilo još jedno troje ljudi koji su došli da im instaliraju aplikaciju. :isuse:

• Haha 1
Posted
2 hours ago, Halvard said:

Kad sam išao da podignem karticu, pored mene je bilo još jedno troje ljudi koji su došli da im instaliraju aplikaciju. :isuse:

ukinuli su onlajn bankarstvo za kompjuter. radilo je do kraja juna. ja sam recimo koristila samo to, nikad nisam imala aplikaciju na telefonu. i za aplikaciju i za to što je postojalo za komp morao si da podneseš zahtev lično u ekspozituri.

Posted (edited)
19 minutes ago, slepa živana said:

ukinuli su onlajn bankarstvo za kompjuter. radilo je do kraja juna. ja sam recimo koristila samo to, nikad nisam imala aplikaciju na telefonu. i za aplikaciju i za to što je postojalo za komp morao si da podneseš zahtev lično u ekspozituri.

Pre je to bila odvojena usluga, sad je jedna - digitalno bankarstvo. Ja nisam imao e banking već samo m banking, sad automatski imam oboje. 
Hteli su da ugase stare verzije i da od 1. jula važi samo to novo, integrisano. Aplikaciju su očigledno produžili, e banking onda nisu.

Trebalo bi da i dalje možeš lako da se prebaciš na novo i koristis i na kompu i telefonu, bez odlaska u banku i podnošenja zahteva…

https://www.bancaintesa.rs/stanovnistvo/digitalno-bankarstvo/migracija.html

Edited by mraki
Posted

Da, radi to novo bez problema.

Posted

Radi novo na desktopu i nova app sasvim ok, ali zar ti ne treba nova app da bi se logovao u novo na desktopu (withKey)?

Posted
Radi novo na desktopu i nova app sasvim ok, ali zar ti ne treba nova app da bi se logovao u novo na desktopu (withKey)?

Moja žena izludela sa tom withKey i odustala...

....shiit has hit the fan.