Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

Featured Replies

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

proradio m-banking, koji juče nije radio

Kapiram da je problem bio u m-bankingu; stvar je u tome što je bar za pravna lica to sad uvezano, tako da ni e-banking ne možeš da koristiš bez mobilne aplikacije. I onda kad on padne, ostaješ bez svega.

Sreća pa mi nije bilo hitno. dry

• Replies 2.6k
  • Views 271.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Hajde ljudi, iskulirajte malo. Em Mobi banka ima obavezne rezerve u NBS koje ne mogu da ispare sa tog računa, em država garantuje za sve uloge do iznosa od EUR 50.000 (znam iz prve ruke da je isplaćiv

• Đorđe Vukadinović krenuo na maskenbal?

• Nema to nikakve veze sa našim bankama, već jedino i isključivo sa ultrarigidnom politikom NBS u vezi deviznog poslovanja (pre svega), njenim hiperregulisanjem i hiperkontrolisanjem propisa i generalno

Posted Images

Jel treba da se dižu pare koje su na računima u bankama. Pitam za veće iznose?

U smislu "sekundarnih sankcija"?

Sta bi se desilo sa novcem na stednji, investicionom i penzionom fondu? Jbt, svih cetvoro smo poubacivali kes poslednjih godina

1 minute ago, lord_s said:

Sta bi se desilo sa novcem na stednji, investicionom i penzionom fondu? Jbt, svih cetvoro smo poubacivali kes poslednjih godina

nobody-knows-snl.gif

6 minutes ago, lord_s said:

gone-vanished.gif

5 hours ago, jezovuk said:

Koliko je ovo realno, razume li se ko?

Sumnjam da se Toma Šunjka ovako neprecizno i nedorečeno izražavao, ipak je on ozbiljan advokat, tako da je pre do novinara.

Dok za plaćanje DINA-om i ima nekog smisla, uopšte ne znam šta bi se očekivalo od NBS da preduzme kako se sprečio promet gotovinskog novca ka NIS-u, u maloprodaji posebno. Možda se mislilo na sprečavanje da se vrše neke ogromne gotovinske uplate, ali to je skoro nemoguće (niti možeš pitati klijenta za šta će mu novac, niti bi on morao da ti odgovori, niti te isplate radi NBS), a svakako je vrlo neefikasno u modernom platnom sistemu, plus NIS ne bi imao skoro ništa od toga jer ne bi mogao ništa da plaća tim ogromnim količinama gortovine, od dobavljača do plata.

Tako da mislim da je Šunjka hteo da kaže nešto drugo, a da ga novinar nije dobro razumeo ili preneo. Suštinski, niko ne zna šta će obuhvatati takve neke sankcije.

1 hour ago, Frank Pembleton said:

Jel treba da se dižu pare koje su na računima u bankama. Pitam za veće iznose?

U smislu "sekundarnih sankcija"?

47 minutes ago, lord_s said:

Bez obzira na napred rečeno, mislim da ne treba paničiti. Sumnjam da će biti nekih ozbiljnih restrikcija za privatna lica koja imaju domaće račune, u najgorem od svih crnih slučajeva može se desiti neka ograničena suspenzija platnog prometa sa inostranstvom, mada i to teško. Pare na računima neće niko dirati, jer i mnogi stranci, pravni i fizički, imaju ovde pare na računima, plus je to baš ozbiljno kršenje prava na imovinu.

Ono što se može desiti je neko drndanje države i NBS za plaćanja javnih subjekata ili vezano za imovinu koja se drži po stranim bankama i slično. Iskreno, osećao bih izvesnu toplinu oko srca da gledam kako neki veći bully maltretira ovog našeg malog lokalnog bully-ja koji se svima popeo na glavu.

Našminkana Cica Ai-em kao naša ekonomija

Raiffeisen banka nije u krizi, iako nudi tekuće račune bez troškova održavanja i bez naplate provizije za plaćanje računa online, + do 21.11. časti sve nove korisnike sa 3000 din.

Zainteresovani za link preporuke > PPthumbup

Meni Raiffeisen stalno šalje mailove iako nikad nisam bio njihov korisnik, ne znam otkud im.

NOVA portal
No image preview

NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbo...

NBS je dobila upozorenje o mogućnosti tzv. sekundarnih sankcija, zbog NIS-a, potvrdila je Jorgovanka Tabaković guverner Narodne banke Srbije.

Ne verujem. Jer ovo gore nije prava Jorgovanka.

Ovo je prava:

JT_20250806.jpg

17636253981821176493600388991402.jpg

Đorđe Vukadinović krenuo na maskenbal?

20251125_221707.jpg

On 20. 11. 2025. at 8:56, djilkos said:

17636253981821176493600388991402.jpg

3 hours ago, djilkos said:

20251125_221707.jpg

On 20. 11. 2025. at 18:07, beatakeshi said:

Đorđe Vukadinović krenuo na maskenbal?

Maskiran u muflona