January 5Jan 5 38 minutes ago, jms_uk said:Kako tamo radi dynamic pricing?Koliko vidim uglavnom se odnosi na online kupovinu gde svakom individualno odredjuju cene proizvoda a u samim supermarketima menjaju na elektronskim tagovima cene u toku dana i zavisno od prodaje.
January 6Jan 6 Ona reddit priča je lažna, izvinjavam se. Može mod da izbrišehttps://www.platformer.news/fake-uber-eats-whisleblower-hoax-debunked/
January 6Jan 6 Kako god, Uber i CarGo su dobili nekoliko dobrih ideja. Vozači CarGoa su mi se žalili nekoliko puta da od svih poskupljenja oni ne dobijaju ništa.
January 6Jan 6 2 hours ago, ragasto said:Kako god, Uber i CarGo su dobili nekoliko dobrih ideja. Vozači CarGoa su mi se žalili nekoliko puta da od svih poskupljenja oni ne dobijaju ništa.Da ne pomisliš da tebe sada lično prozivam zbog CarGo, ali zar nije bio neki veliki bojkot istih, gde su ljudi masovno brisali aplikaciju, pošto je u vlasništvu ljudi visoko pozicioniranih u ovom režimu?
January 6Jan 6 2 minutes ago, copkillah said:Da ne pomisliš da tebe sada lično prozivam zbog CarGo, ali zar nije bio neki veliki bojkot istih, gde su ljudi masovno brisali aplikaciju, pošto je u vlasništvu ljudi visoko pozicioniranih u ovom režimu?Moguće. Car Go koristim čisto da ne bih baš uvek davao novac taksi udruženjima jer su mi se hronološki prvi popeli na onu stvar, još pre aplikacija i sličnih alternativa.I znam da tu nema dobre strane jer CarGo drži Brnabićkin brat (tako nešto) i uspeli su da poodavno oteraju Cameo koji nije bio njihov. A Yandex ne koristim jer sam uveo sankcije Rusiji.
January 12Jan 12 Dnevni list DanasNeformalna grupa „Egipatski radnici u Srbiji“ tvrdi da su...Neformalna grupa "Egipatski radnici u Srbiji" saopštila je danas da slučaj egipatskih radnika angažovanih u Srbiji preko posredničkih agencija predstavlja ozbiljan primer sistemskog kršenja radničkihDnevni list DanasEgipatski radnici: Nismo dužni da radimo besplatno, organ...Neformalna grupa Egipatski radnici u Srbiji saopštila je danas da im je mesecima uskraćivana zarada, uz objašnjenje da je to zbog problema koje ima poslodavac.