Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radnicka klasa danas, prekarijat ili svi

Featured Replies

38 minutes ago, jms_uk said:

Kako tamo radi dynamic pricing?

Koliko vidim uglavnom se odnosi na online kupovinu gde svakom individualno odredjuju cene proizvoda a u samim supermarketima menjaju na elektronskim tagovima cene u toku dana i zavisno od prodaje.

• Replies 442
  • Views 40.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Majić deluje ne shvata da njegovo implicitno uverenje da ljudi poput njega zaslužuju more i odmor samom činjenicom da su neka intelektualna "elita" takođe predstavlja još jednu tekovinu tog , po njemu

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Zadržavanjem na istoricitetu izjave propuštate Majićevu gnusnu poentu. Nije toliko bitno da li su zaista "svi" išli na more ili ne u ono mraaačno vreme SFRJ socijalizma, on taj period koristi samo ret

• svashtabezneshto
    svashtabezneshto

jugoslavija se trudila da stvori društvo jednakih (nisu uspeli, ali to i nije tema majićevog izlaganja), srpska elita nam 30 godina objašnjava da to nije normalno (ne da je nemoguće iz ne znam kojih r

Posted Images

Kako god, Uber i CarGo su dobili nekoliko dobrih ideja. Vozači CarGoa su mi se žalili nekoliko puta da od svih poskupljenja oni ne dobijaju ništa.

2 hours ago, ragasto said:

Kako god, Uber i CarGo su dobili nekoliko dobrih ideja. Vozači CarGoa su mi se žalili nekoliko puta da od svih poskupljenja oni ne dobijaju ništa.

Da ne pomisliš da tebe sada lično prozivam zbog CarGo, ali zar nije bio neki veliki bojkot istih, gde su ljudi masovno brisali aplikaciju, pošto je u vlasništvu ljudi visoko pozicioniranih u ovom režimu?

2 minutes ago, copkillah said:

Da ne pomisliš da tebe sada lično prozivam zbog CarGo, ali zar nije bio neki veliki bojkot istih, gde su ljudi masovno brisali aplikaciju, pošto je u vlasništvu ljudi visoko pozicioniranih u ovom režimu?

Moguće. Car Go koristim čisto da ne bih baš uvek davao novac taksi udruženjima jer su mi se hronološki prvi popeli na onu stvar, još pre aplikacija i sličnih alternativa.

I znam da tu nema dobre strane jer CarGo drži Brnabićkin brat (tako nešto) i uspeli su da poodavno oteraju Cameo koji nije bio njihov. A Yandex ne koristim jer sam uveo sankcije Rusiji.

Dnevni list Danas
No image preview

Neformalna grupa „Egipatski radnici u Srbiji“ tvrdi da su...

Neformalna grupa "Egipatski radnici u Srbiji" saopštila je danas da slučaj egipatskih radnika angažovanih u Srbiji preko posredničkih agencija predstavlja ozbiljan primer sistemskog kršenja radničkih
Dnevni list Danas
No image preview

Egipatski radnici: Nismo dužni da radimo besplatno, organ...

Neformalna grupa Egipatski radnici u Srbiji saopštila je danas da im je mesecima uskraćivana zarada, uz objašnjenje da je to zbog problema koje ima poslodavac.

• 5 months later...

Ako vi egipcani necete ima ko oce