Hella Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Jbt, urednik kulture objavljuje tekstove na nivou ucenika sestog razreda osnovne skole... pa ciljna grupa su im srbi od 18 do 35 šta si očekivao neke extra textove na nivou mene možda
Bright Billy Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 (edited) I to sto kazes... Ne znam koji sam q i cito te gluposti. Njih (vice generalno) treba pratiti iskljucivo preko youtube kanala, tu moze da se nabode dosta zanimljivih stvari, dok su im tekstovi uglavnom dupe. Edited January 18, 2015 by Bright Billy
James Marshall Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Jbt, urednik kulture objavljuje tekstove na nivou ucenika sestog razreda osnovne skole. Nesto kao on ne gotivi rodjendane a nas kao zabole za to. Nije on los decko, al mu MTV mnogo bolje stoji... Taman čekam neki tekst na temu "Zašto je Lorde bolja od One Direction"
Singer Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Ne uspevam da nađem dokumentarac koji je danas prikazivan na TV Prva a pod logom VICE-a.. :(
Lrd Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 (edited) Ne uspevam da nađem dokumentarac koji je danas prikazivan na TV Prva a pod logom VICE-a.. :( Moraš da uradiš nešto najneočekivanije na svetu, nešto što nikad ne bi pogodio i što je potpuno neintuitivno: odeš na Youtube i u search ukucaš: vice islamic state Edited January 18, 2015 by Lrd
Aleksandar88 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Taman čekam neki tekst na temu "Zašto je Lorde bolja od One Direction" Cekaj bre, Lorde stvarno postoji , ja sam mislio da je to South Park zajebancija !
James Marshall Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Cekaj bre, Lorde stvarno postoji , ja sam mislio da je to South Park zajebancija ! Jbg i ja sam morao da guglam poslije epizode
copkillah Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Jbt, urednik kulture objavljuje tekstove na nivou ucenika sestog razreda osnovne skole. Nesto kao on ne gotivi rodjendane a nas kao zabole za to. Nije on los decko, al mu MTV mnogo bolje stoji... ili kad napravi tekst sa listom novogodišnjih rezolucija koje ćemo da prekršimo, a u stvari ju je samo ukrao i malo preradio za domaće tržište.
Bright Billy Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 ili kad napravi tekst sa listom novogodišnjih rezolucija koje ćemo da prekršimo, a u stvari ju je samo ukrao i malo preradio za domaće tržište. pre tog clanka sam vec odustao od citanja i vratio se na pracenje preko youtube; srecom...
copkillah Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 pre tog clanka sam vec odustao od citanja i vratio se na pracenje preko youtube; srecom... pa pazi, ako on kao "urednik" već otaljava posle dva meseca, nuff said
Weenie Pooh Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Jbg i ja sam morao da guglam poslije epizode Nije to ništa, ja sam sve vreme bio ubeđen da govore o Madoninoj ćerki
Recommended Posts