rajka Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Sta je vama, adam nije mogao da bude jasniji u svom prvom postu. Vama sve nesto kao nije jasno. Dosle da se svadjaju. pa u prvom postu je govorio o tome kako nece da bude aktivan (i ja sam sa tom pretpostavkom odgovorila na taj njegov prvi post), a u ovom poslednjem je nabrojao bar 5 aktivnosti koje bi da radi.
Leia Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Welcome to the club. sta cemo onda, tablic ili preferans :)
Paul Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 drogiranje i slusanje muzike su aktivnosti dakle...e ima da budem hiperaktivan :D
Sestre Bronte Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 aktivan čovek nema vremena da razmišlja o glupostima
rajka Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 neko bi mogao ceo ovaj deo da prebaci na deponiju sad, od hrcaka pa na dole.
Sestre Bronte Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 što, baš lepo pokazuje kako žene umeju da smaraju
belch Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 i kako muskarci kukaju na pritisak istovremeno ga vrseci prema zenama, ako cemo vec da se vredjamo.
maheem Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 istina, mada je svako doba super doba za drogiranje. ako ti je gust, sto cekati penziju?! a to vazi i za bilo sta drugo, ako ti se nesto radi treba da nadjes nacin da to radis sada, ne u nekoj tamo buducoj penziji -_- pa u penziji možeš kad god poželiš dok sada bogumi ne možeš.
Leia Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 i kako muskarci kukaju. stop the presses, we have breaking news...
Takeshi Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 (edited) ja sam mrtav ima već par godina penzija je super doba za drogiranje +2 eksperimentisanje sa psihoaktivnim susptancama u kontrolisanim uslovima, savrsena starost. jos da porade na nekim google glasses i slicnim spravama, kao dodatak. a na njima, delovi tvog zivota, ali u interaktivnoj varijanti, "sta bi bilo da sam..." Edited October 26, 2014 by Takeshi
adam Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 evo da opet pokusam... govorim o drustvenom pritisku da se bude aktivan, da se ide na fitnes, bavi jogom, plivanjem, penje po planinama, da se ima aktivan drustveni zivot tipa da se izlazi iz kuce jal danju jal nocu bar tri cetiri puta nedeljno, i ostalo. a sad, i redjanje pasijansa je aktivnost ako tako krenemo ali to sto covek radi u svoja cetiri zida je uglavnom nedovoljno i neprihvatljivo. razumem ja da je u starijoj populaciji jak problem usamljenost i da se protiv usamljenosti nude razne javne aktivnosti sto je ok ako covek ima izbor. ali ako se te aktivnosti ne nude vec forsiraju na takav nacin da se covek dovodi u situaciju da vise nema izbor a sve vise ide ka tome (obican covek, ne ovi nepogresivi i mudri koji uvek znaju sta zele i od toga ne odstupaju) onda je to korak previse. moje prijateljice majka ima novog momka, zena ima 85 godina, ne znam godine momka, i prijateljica srecna presrecna - kaze super, sad ne mora da je posecuje jednom nedeljno, zna da ima drustvo. cini mi se da i ovo ima uticaja.
Indy Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 i kako muskarci kukaju na pritisak istovremeno ga vrseci prema zenama, ako cemo vec da se vredjamo. Da, zato vi jadnice toliko krace zivite.
ToniAdams Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Da, zato vi jadnice toliko krace zivite. pwn
Recommended Posts