Indy Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 izgurao sam vozilo uz gepratovu :D Link to comment
braca Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 kad smo vec kod filmova, jedan dobar mada malo bajkovit na tu temu : The Bucket List Link to comment
Time Crisis Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 kad smo vec kod filmova, jedan dobar mada malo bajkovit na tu temu : The Bucket List Uf, taj su baš napljuvali kao totalno nerealističan ako se dobro sećam, možda nije najbolji primer. :) Link to comment
Indy Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Nebraska (2013) je nebajkovit, i odlican. Link to comment
Leia Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 :D rekoh, naucio sam da izbegavam ma naravno, nisam ni ja blesava da slusam kojekakve besmislene rantove i kukumavke na bilo koju temu pa ni na ovu. valjda misle da je meni sve ravno do kosova jer ja u stvari na neki volseban nacin necu ni ostariti a kamoli mreti :D Link to comment
precog Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Jesi li izabrala cipele u kojima cete saranit, kad dodje vreme (ne prizivam)? Ono, da se ne blamiras ako odluce da te isprate u dobrim, ali ne i vrhunskim cipelicima. :) Link to comment
aram Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 (edited) eto vidis indy, svaka prica o neminovnosti smrti se odmah otpisuje kao besmisleni rant i kukumavka :D edit: a i prizivanje, naravno. cudo jedno koliko sujeverja u naizgled emancipovanim osobama moze da se nadje. Edited October 29, 2014 by aram Link to comment
belch Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 ja sam se, recimo, prošle godine odvezao biciklom do gornjeg špica ade, kada sam u povratku provozao kroz gavrila principa ulicu duša mi je bila u nosu. izgurao sam vozilo uz gepratovu. sada je bicikl kod zeta. ma šteta što si odustao, pa ni ja u najvećoj snazi često zapnem u gepratovoj. ne možeš odma everest, prvo mora ravno malo daj mu još jednu šansu, ako ne bi da cimaš zeta imam ja bicikl dva u šteku :) Link to comment
Leia Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 eto vidis indy, svaka prica o neminovnosti smrti se odmah otpisuje kao besmisleni rant i kukumavka :D edit: a i prizivanje, naravno. cudo jedno koliko sujeverja u naizgled emancipovanim osobama moze da se nadje. dzaba mu se shlihtas, dovoljno si pametan i ti i on da vidite da nisam tako mislila. bar se nadam :D Link to comment
slepa živana Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 ma šteta što si odustao, pa ni ja u najvećoj snazi često zapnem u gepratovoj. ja lakše savladam kameničku i balkansku nego gepardovu ili nemanjinu na primer... to su ti usponi smrti. Link to comment
aram Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 dzaba mu se shlihtas, dovoljno si pametan i ti i on da vidite da nisam tako mislila. bar se nadam :D ojha, već smo i sa sitnim uvredama krenuli hajde, hajde, sujeverje je jedna krajnje razumljiva pojava :) Link to comment
kgmr Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 ja ne bih bas bila stroga prema ljudima koji se aktivno* plase smrti. ovo mi je samo palo na pamet, ne mislim u kontekstu ove teme, ovde je lako da se izbegne. npr. moja baka bas bas ne zeli da umre i tuzna je sto mora, vrlo jasno to tako kaze. ne izbegava temu, i ne opsesira o tome, uopste. i jos jedna moja prijateljica, sjajna zena, prosto ne voli da prica o tome, oseca u tim prilikama istinski strah, uopste ne vidim smisao da pricam sa njom o tome, niti da joj se smejem, ne zato sto sam fina, nisam, nego zato sto bi to bilo bas dzukacki. a ima, cini mi se, i druga grupacija ljudi (ocigledno smo ovde vecina) kojoj je smrt toliko apstraktna da mozemo fino da sublimiramo takve, cini nam se, nepostojece strahove. *obuzme ih jeza pri pomisli, ne zele, ceo dan im bude posran Link to comment
Leia Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 ojha, već smo i sa sitnim uvredama krenuli hajde, hajde, sujeverje je jedna krajnje razumljiva pojava :) jeste, a kad meni onaj rekne da sam kreten to je valjda kompliment :D nije lepo ne postovati sagovornika, i ucitavati neke kojestarije. ko hoce da prica lepo, tuj sam :) Link to comment
Recommended Posts