Jump to content
IGNORED

SUPERHEROES - because we need them

Sludge Factory

Recommended Posts

Posted

Nego, poslednjih meseci sam krčkao natenane Batman: The Animated Series iz '92. Tada iz očiglednih razloga nisam mogao da gledam, a godinama posle mi je to stajalo na nekom spisku, pa sam prošle godine (pretprošle? pre dve? tri?) našao full seriju da dobro izgleda i lagano gledao i uživao u te četiri briljantne sezone. Mislim da je to jedan od najboljih Betmena ikad uopšte.

https://www.youtube.com/watch?v=A71i0a5x-qA

Sad ću da skinem i Batman Beyond pa lagano da uživam.

Dajte još neke preporuke za slično, jer sam poprilično slab sa animacijama, da ne kažem nepostojeći.

Pa pre svega bi trebalo da pogledaš http://www.imdb.com/title/tt0275137/?ref_=nm_knf_t2 pogotvo kad si završio sa B:AS, a možda čak i pre Batman Beyond.

Sigurno će ti se svideti Justice League isto koliko i Batman:Animated Series, a četvrta i peta sezona se lepo nadovezuju na Batman Beyond mitologiju.

Van toga u formi filma imaš hiljadu verzija Batmana, JL, neke se nadovezuju na B:AS, neke na stari JL neke na Nolanovog Betmena a neke prave novu postavku JL drugačiju od serije, to su najčešće filmovi napravljeni od 2006. pa nadalje.

Moja neka preporuka je npr: http://www.imdb.com/title/tt1117563/?ref_=nm_flmg_act_27

ali nećeš ni pogrešiti ako neke druge izabereš, 

Posted

goofs odgovaram ti cim dobijem instrukcije kako se stavlja tekst u spojler ali prvi paragraf si u pravu 100% !

za drugi ...prica me asocira na diskusiju o predestination film...ali mislim da nisam na ppp o tome brbljala nego negde drugo.

ajante...to je reverse-ajant ponasanje :) ..ti si dobrica u zloca ruhu :D

Posted

ne mogu da se setim da li je flesh vec vratio vreme, posle one epizode sa ogledalom, pa nije uspeo da spase majku, zato sto se R-Flesh pojavio...ali kako je moguce da RFlesh nije ubio berija vec majku ako je rflesh bio super brz? da li je i majka imala neke super sposobnosti? i zasto je stvorio flesha kada je hteo da ga rokne? ja se nadam da nas nece zezati sa flash-forward scenama jer ce mi mozak od razmisljanja eksplodirati :)

malo mi je tesko da poverujem da je flesh spasio bebu flesha a dobio dva puta po guzi od r-flesha.

i isto ocekujem povratak firestorm-a i svih meta humans sada....da roknu wellsa...

Posted

Pa pre svega bi trebalo da pogledaš http://www.imdb.com/title/tt0275137/?ref_=nm_knf_t2 pogotvo kad si završio sa B:AS, a možda čak i pre Batman Beyond.

Sigurno će ti se svideti Justice League isto koliko i Batman:Animated Series, a četvrta i peta sezona se lepo nadovezuju na Batman Beyond mitologiju.

Van toga u formi filma imaš hiljadu verzija Batmana, JL, neke se nadovezuju na B:AS, neke na stari JL neke na Nolanovog Betmena a neke prave novu postavku JL drugačiju od serije, to su najčešće filmovi napravljeni od 2006. pa nadalje.

Moja neka preporuka je npr: http://www.imdb.com/title/tt1117563/?ref_=nm_flmg_act_27

ali nećeš ni pogrešiti ako neke druge izabereš, 

Hvala lepo. :)

Odlični su bili i Agenti. Štaviše, ne sećam se da je bilo ovako zanimljivo, a postali su i primetno mračniji. Nego, nervira me što nikako da vidimo Mister Hajda u akciji. Nadam se samo da ga ne čuvaju za kraj sezone.

Posted

Iiiii da, Erou usrao motku  :fantom:  najgora serija trenutno.

Posted (edited)

Dobro, nije bilo toliko strasno, malo vise limunade nos to prija oku i uhu. A i brate, setkaju se od Starlinga do Nanda Parbata i nazad kao da su Herceg Novi i Igalo. Ali dobro, to su te sitnice :D

Edited by Sludge Factory
Posted

Iiiii da, Erou usrao motku  :fantom:  najgora serija trenutno.

serija je propala onog trenutka kad se mladi osvjetnik zavetovao da neće nikog da ubije. 

I jeste malo bezze....

Posted

Pa otprilike, da. Fazon je sto jos uvek umeju da bljesnuda ti otpadne vilica, kao u zimskom finalu, ali sve vise vremena prolazi izmedju takvih momenata.

A i brate, setkaju se od Starlinga do Nanda Parbata i nazad kao da su Herceg Novi i Igalo.

Ovo je uzasno, uzasno iritantno.

Posted

Dobro, nije bilo toliko strasno, malo vise limunade nos to prija oku i uhu. A i brate, setkaju se od Starlinga do Nanda Parbata i nazad kao da su Herceg Novi i Igalo. Ali dobro, to su te sitnice :D

hahahahhahaha :)

mislim da je propala sa nejebicom izmedju felicity i olija...a onda njegov izraz lica se nije promenio jos od doba prve epizode. overacting the character.

Posted

Grimm je i dalje super, mada je ova epizoda bila malo sporija. Glavna priča je, međutim, carska i ne mogu sada da čekam jebeni 20. mart za sledeću epizodu.

Večeras se nastavlja, nastavlja se...

Posted

Večeras se nastavlja, nastavlja se...

Radost. :)

Inače, Eror stvarno smara. Svaka epizoda sve sporija sa sve manje događaja.

Posted

whoa, Arrow ponovo jaše!

Jedna epizoda bez Merlina i odmah sve ide na bolje

Posted

da li neko ima problem sa desnim okom brendon ruta (atom) arrow....stalno kao da vidim da mu je krvava beonjaca i da mu je to oko manje od levog?

Posted

Flash i dalje razbija. Ne da je epizoda bila sjajna, nego je gost bio Mark Hamil koga sam prepoznala ni sama ne znam kako. Reference na Silence of the Lambs i Star Wars. Skidanje vela misterije sa Dr Wellsa. Čista 10.