borris_ Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Nahebace i Srbija i Albanija. Platini je upravo pricao o dronu i o mogucnosti postavljanja bombe na njega. Na tome je insistirao.
Lancia Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 vec mi se javlja pregrst novih znacenja fraze "pustiti drona" :D
Cash Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 e vidis, zbog takvih stavova kao sto je tvoj smo tu gde smo. inace ovaj tvoj post je takvo opravdavanje nasilja da nemam reci. podseticu te na mali detalj da su srpski navijaci poceli sa provokacijama (blag izraz za ono sto se desavalo u prvom poluvremenu). dalje nema smisla ista da pricam s tobom, s obzirom da si mogao ovako nesto da napises. Srpski navijaci su provocirali i prosle godine sa Hrvatskom. Jer je to smetalo HRV fudbalerima, NIJE. Ljudi su dosli da igraju fudbal. Jer nasim fudbalerima smetalo skandiranje na Maksimiru.Nije jer su dosli da igraju fudbal. Zasto Albanski fudbaleri nisu dosli da igraju fudbal? To ja tebe pitam.
Cane Vukic Prebranac Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 šiptara. albance niko sinoc nije pominjao. Мани се, Газо, ја сам из РС, само још треба да ми неко прикачи да користим увредљиве термине :D
Cash Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Nahebace i Srbija i Albanija. Platini je upravo pricao o dronu i o mogucnosti postavljanja bombe na njega. Na tome je insistirao. Sudeci po njegovoj izjavi a i Blaterovoj vise ce da nadrljaju Albanci.
ArleKino Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Srećom pa postoje i među balkanskim ekipama Sve pet, samo da mi prezivimo oslobadjanje Palestine protiv Izraela. Ako su ove optuzbe protiv Albanaca za odbijanje da igraju tacne, to znaci 3:0 za Srbiju.
koksy Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 koksi - koliko igraca sa kosova je u toj reprezentaciji? cenim da znaju sta navijaci skandiraju. čekaj da sračunam: igrač s kosova od 20 godina je rođen...1994. cenim da je krenuo u školu 2001... nema dakle jebene šanse da je učio srpski... ja sam prilično mator ali danas su mi tek iz malog mozga izvadili šta bi značio izraz "škija" (ili kako već). hteo sam samo reći da je to jedan slab argument u tvom načelno ispravnom stavu da je u publici bila pojaka gomila idiota koja tu i nije došla zbog fudbala.
borris_ Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Sve pet, samo da mi prezivimo oslobadjanje Palestine protiv Izraela. Ako su ove optuzbe protiv Albanaca za odbijanje da igraju tacne, to znaci 3:0 za Srbiju. Neka igraju u BL. :p
Mister Twister Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Zasto Albanski fudbaleri nisu dosli da igraju fudbal? To ja tebe pitam. Zadnjih 20 minuta albanci su (smo) dominirali igrom; srpski golman se krstio svakog drugog minuta. I upravo tada je pocelo nezadovoljstvo, tezi fauli srpske strane, bacanje stvari na albanske igrace, krvavi nos...
Eraserhead Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 e vidis, zbog takvih stavova kao sto je tvoj smo tu gde smo. inace ovaj tvoj post je takvo opravdavanje nasilja da nemam reci. podseticu te na mali detalj da su srpski navijaci poceli sa provokacijama (blag izraz za ono sto se desavalo u prvom poluvremenu). dalje nema smisla ista da pricam s tobom, s obzirom da si mogao ovako nesto da napises. Zadnja vremena dosla kad ja tebe Zhoto potpisujem ovde.
Dr Arslanagić Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Nahebace i Srbija i Albanija. Platini je upravo pricao o dronu i o mogucnosti postavljanja bombe na njega. Na tome je insistirao.
ficfiric Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Zadnjih 20 minuta albanci su (smo) dominirali igrom; srpski golman se krstio svakog drugog minuta. I upravo tada je pocelo nezadovoljstvo, tezi fauli srpske strane, bacanje stvari na albanske igrace, krvavi nos... Nisu bili preterano teski faulovi ali da je Albanija bila konkretnija na terenu, to stoji. Mislim da bi do kraja poluvremena ubacili gol.
yolo Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Spot zamisljam kako mu je ruka u toletovom raskopcanom slicu
Lancia Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Nisu bili preterano teski faulovi ali da je Albanija bila konkretnija na terenu, to stoji. Mislim da bi do kraja poluvremena ubacili gol. mozda i dva, tri. koliko je bilo ostalo do kraja poluvremena?
yolo Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 mozda i dva, tri. koliko je bilo ostalo do kraja poluvremena? ne quotuj trola, molim! postuj moju IL.
Recommended Posts