luba Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 nije da ga ne volim, nego nisam bila u mogucnosti da ga gledam kad ste ga svi gledali, a posle kad sam mogla, vise niko nije hteo da raspreda o epizodama i verovatno mi zato ne znaci koliko svima. ali cu gledati, svakako, ako nista drugo, da sledim hajp.
kobni zelaya Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 prikazuje se u americi i evropi dosta cesto, cak je i kod nas neka tv pustala pocetkom 2000-ih. ali sam vise mislila na znacaj, nego na vanvremenost. Značaj Gradića Pejtona nije sporan - nisam siguran, ali to je valjda neka prva serija tog tipa, arhetip svih sapunica. Reč je bila o roku trajanja filmovi vs. serije. Za Ameriku ne mogu da znam, ali zaista ne mogu da se setim da se prikazivala igde ovde još od sedamdesetih, možda sam propustio. Inače, gledam po ovim kanalima koje imamo na ptt kds i može da se nađe tek po neka serija iz sedamdesetih i osamdesetih uopšte.
Lrd Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 Šta vizuelno radi 25 godina: http://www.people.com/article/twin-peaks-where-are-they-now?xid=socialflow_facebook_peoplemag
Ajant23 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 da će konačno dati gomilu jebenih odgovora. Linč ne sme da odgovara nikome... Dakle, skeptičan sam...
Hippie Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 hel jea https://twitter.com/DAVID_LYNCH/status/554768700536938498
Parsons Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 glumac koji je igrao boba je umro sredinom devedesetih. nadam se da ga nece kompjuterom praviti.
Apollo Creed Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Ja zelim ovu majicu! jbt, tek sad sam video. ovo se mora posedovati!
Bustin Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 glumac koji je igrao boba je umro sredinom devedesetih. nadam se da ga nece kompjuterom praviti. zar on nije bio nekakav fizicki radnik koji se slucajno pojavio u sceni a to se DL svidelo do jaja?
aram Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 jeste, rasvetljivac i set dekorater koga je slucajno uhvatila kamera u ogledalu bas u sceni pilot epizode kad majka Lore Palmer ima neku zastrasujucu viziju :)
Recommended Posts