October 11, 201410 yr nije da ga ne volim, nego nisam bila u mogucnosti da ga gledam kad ste ga svi gledali, a posle kad sam mogla, vise niko nije hteo da raspreda o epizodama i verovatno mi zato ne znaci koliko svima. ali cu gledati, svakako, ako nista drugo, da sledim hajp.
October 11, 201410 yr prikazuje se u americi i evropi dosta cesto, cak je i kod nas neka tv pustala pocetkom 2000-ih. ali sam vise mislila na znacaj, nego na vanvremenost. Značaj Gradića Pejtona nije sporan - nisam siguran, ali to je valjda neka prva serija tog tipa, arhetip svih sapunica. Reč je bila o roku trajanja filmovi vs. serije. Za Ameriku ne mogu da znam, ali zaista ne mogu da se setim da se prikazivala igde ovde još od sedamdesetih, možda sam propustio. Inače, gledam po ovim kanalima koje imamo na ptt kds i može da se nađe tek po neka serija iz sedamdesetih i osamdesetih uopšte.
October 11, 201410 yr Author Šta vizuelno radi 25 godina: http://www.people.com/article/twin-peaks-where-are-they-now?xid=socialflow_facebook_peoplemag
October 17, 201410 yr da će konačno dati gomilu jebenih odgovora. Linč ne sme da odgovara nikome... Dakle, skeptičan sam...
January 13, 201510 yr glumac koji je igrao boba je umro sredinom devedesetih. nadam se da ga nece kompjuterom praviti.
February 24, 201510 yr glumac koji je igrao boba je umro sredinom devedesetih. nadam se da ga nece kompjuterom praviti. zar on nije bio nekakav fizicki radnik koji se slucajno pojavio u sceni a to se DL svidelo do jaja?
February 24, 201510 yr jeste, rasvetljivac i set dekorater koga je slucajno uhvatila kamera u ogledalu bas u sceni pilot epizode kad majka Lore Palmer ima neku zastrasujucu viziju :)