Jeremija Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Naravno, a do nje je Peggy Lipton koja super izgleda za svojih 70 godina. Ima još jedan collector's cover koji sam zaboravio da stavim:
laser lotus Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Jao, kako sam mator... Isto... Naletih sinoć na American Beauty na TV-u - provjerim i vidim da sad imam više godina neko Kevin Spejsi kad je snimao film pa se sjetih i vas dvojice ovde :D A izgledao mi je kao matora drtina kad sam ga gledao '99. Nazad na temu, kad su ga originalno prikazivali kod nas nisam počeo da ga gledam na vrijeme, dok sam saznao da je serija dobra već je prošlo par epizoda, a torenti su bili daleka budućnost tako da ću izgleda sad da obnavljam gradivo.
Razzmatazz Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Ma meni marker nije Velja, za kojeg bih i očekivao da je matora drtina, nego Sherilyn Fenn. U doba emitovanja serije mi je bila baš baš opasna ribetina, a sad mi samo prođe kroz glavu "kako li je onda tek mene načeo zub vremena?".
ordi Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 amick ribetinaaaa, a fennova grdno ostarila, sva mi je nekako vesnačipčićasta
djili Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Ostario agent Kuper :(, i ćelavi Džejms. A Odri tek.
morgana Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 jel ima neko the secret history of twin peaks pdf?
Frank Pembleton Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Čekaj jel Šerilin Fen sa Nikolsonom u braku? ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Fen-Flin isto je to... ....shit has hit the fan...
Jeremija Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Samo da najavim da od ponedeljka na HBO3 (HD) kreće Twin Peaks maraton, prikazivaće se po 2 epizode dnevno, a završava se 22. kada kreću nove epizode. Biće ukupno 18 epizoda, a završna (iz 2 dela) će ići trećeg septembra.
nisam ja Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Jel može taj hbo3 da se vraća ili hd uopće ne mere?
Recommended Posts