ubuntu Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 poput elijena 3, panicne sobe ili the game? nadam se da nece. Ne. Poput Zodijaka.
ToniAdams Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 (edited) a njega je radio za kikiriki? Alien 3 bi bio najbolji Alien među svim Alienima, da ga nisu zlikovci osakatili i u pre- i u post-produkciji. I posle još snimili nastavak u kom klonirana basketašica Ripley ipak ima kraljicu u sebi, pošto je i njena prethodna verzija imala daj ne zezaj. nista ne valja u tom filmu. fincer ga je snimio da bi mogo da drka na njega. Edited December 21, 2014 by ToniAdams
B_B Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Odgledao film. Ni najgori, ni najbolji Fincher, negdje na sredini, vrijedjelo pogledati. Jedino sto mi je malo zasmetalo je bio prelaz na scenu nje u autu i "i'm so much happier now that i'm dead". Meni djelovalo kao neprirodan prelaz i kao pocetak drugog dijela filma, sto je mozda i bio cilj, ali meni djelovalo kao momenat za pispauzu. Inace, meni super sto su policajka (iz Treme, Deadwooda...) i sestra (jedino pozitivno na Leftoversu) tu.
Hippie Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 izvinte ali.... the social network ako bih morala da izaberem samo 1 Finchera cak i pored toga sto sam najmanje ljubitelj ovog zanra, film je konpletna kinematografska uzivancija
ToniAdams Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 ma daj jebote, film o fejsbuku. znas kako me zabole
Ajant23 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Nije katastrofa, ima simpatičnog glavnog junaka, ali su pisac knjige i Sorkin previše autoreferentni...
colonelo Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Upravo na Social Networku Fincher je pokazao kakav je majstor. Odličan reditelj je onaj koji od na prvi pogled totalno nezanimljive teme snimi vrlo zabavan i kvalitetan film. A on je to potpuno uspio. A i Gone Girl je vrlo uspio film. Zanimljiv, vozi čitava dva i po sata, čak i u prvoj, naizgled sporijoj polovini, istovremeno kompleksan, doduše sa ponešto nedorečenosti. Nastavljamo da pratimo Finchera! Moram pogledati još Girl with Dragon Tattoo kojeg sam preskočio jer nisam htio da kvarim original.
djeneralche Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Nije mi legao uopste, prenatrpan nebitnim detaljima, prilicno banalan.
Ajant23 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Opa, pa možda i jeste bio Čović u pravu kada je na inauguracionoj konferenciji za štampu oko promene imena FMP-a direktno podržao Staljina poznatom pričom oko osude Bahtina zato što je metafizičar
Hippie Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Moram pogledati još Girl with Dragon Tattoo kojeg sam preskočio jer nisam htio da kvarim original. volem Finchera, al to nisam gledala iz protesta*.... istog onog kad sam odbila da gledam rimejk za Let the Right One In *volem Rooney, but there can only be Noomi
Ajant23 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Pa, nisi pogledala iz protesta jednog od najboljih holivudskih scenarista i jednog od najboljih holivudskih reditelja koji vade iz govana konceptualno skandinavsko smeće koje piša po Strindbergu, i bila si u pravu... Smeće je smeće, iako je američko bolje od ovih njihovih uzora...
Hippie Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 (edited) to ti tako mozh da misis.... a ja nisam gledala iz protesta jer mi je The Girl with the Dragon Tattoo 1 od najomiljetijih filmova ikada Edited January 6, 2015 by Hippie
Ajant23 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Naravno da je, pa ti si najzad subverzivna protiv Strindbega lično... Uh...
Recommended Posts