kgmr Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 o bože. ne razumem kako očekuješ da u raspravi učestvuješ ako ne čitaš šta ostali pišu. koga ne citam?
Giga Moravac Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 pa to da bi radije bio nezbrinut (tvoj stav) zasnivas na tome da nezbirnuta deca tako razmisljaju (u prethodnom tvom postu). nemam sta da razmatram, ja znam, nego ti kazem za tvoje dobro. nema na cemu. Sorry ali procitao sam svoje postove i ne vidim gde sam bilo sta rekao u ime nezbrinute dece i kako ona razmisljaju. Napiso sam samo za sebe u hipotetickoj situaciji.
Aće Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 ako si zeljan pristojne diskusije, moras da uvezbas izvlacenje informacija iz teksta. ovako sticem utisak da ne pricas sa mnom, nego sa... nemam pojma s kim. izrazila si razumevanje za neke stavove i razmatranje sredine, ali kako cemo onda unaprediti sredinu, tj ko ce je unaprediti, ako joj se takvoj bolesnoj svi konformisticki uvlacimo, uvek nalazeci izgovor zato je tako?
Verterdegete Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 kako cemo onda unaprediti sredinu, tj ko ce je unaprediti, ako joj se takvoj bolesnoj svi konformisticki uvlacimo, uvek nalazeci izgovor zato je tako? Praveci licni primer?
kgmr Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 a. gospodin giga za tebe izrazila si razumevanje za neke stavove i razmatranje sredine, ali kako cemo onda unaprediti sredinu, tj ko ce je unaprediti, ako joj se takvoj bolesnoj svi konformisticki uvlacimo, uvek nalazeci izgovor zato je tako? ne znam kako boldovani deo sledi iz neboldovanog. svakako nemam konancno resenje.
Giga Moravac Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 a. gospodin giga za tebe Sta za mene, frown ili prepoznavanje u Aćeovom postu ili oba?
Aće Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) ne znam kako boldovani deo sledi iz neboldovanog. svakako nemam konancno resenje. ne sledi, time ne podrazumevam da ti sama razmatras sredinu na taj nacin, samo sam pitao kako. znam da resenje nije ni blizu. Edited October 6, 2014 by Aće
rajka Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) Tvoj komentar bih uzeo u razmatranje tek kada bih video kako prolaze deca u istospolnim brakovima u Srbiji. pa u srbiji neces videti kako prolaze deca u "istospolnim brakovima" posto tkavih brakova nema. ali, da li zaista mislis da nema dece ciji je bioloski roditelj gej i zivi sa svojim istospolnim partnerom? Edited October 6, 2014 by rajka
ultra plasticni Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 U koliko drzava je istopolnim parovima dozvoljeno da usvajaju decu?
Agni Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 U koliko drzava je istopolnim parovima dozvoljeno da usvajaju decu? http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_adoption#Legal_status_by_country.2Fjurisdiction
sailorman Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_adoption#Legal_status_by_country.2Fjurisdiction Ova lista zemalja svako objašnjavanje zašto je to dobro i civilizacijski napredno čini suvišnim. :D
Recommended Posts