Tribun_Populi Posted June 16, 2022 Author Posted June 16, 2022 Toliko sam zamrzeo outsourcing pravnika za ove 3 i po godine, da se na kraju nisam ni prijavio. Brale, pa šta se po Beogradu radi s tim, pa to je show.Znači advokatski propisi tipa namrgođen pogled je povreda kodeksa i disciplinski prestup, a s druge strane neki bratić pre par dana preko "Infostud"-a traži advokatskog pripravnika (ali plaćenog!) za rad na tehničkom pregledu, da izdaje regi nalepnice. 'Nači lizing radne snage radimo, mašala. Pa neeeemojmo.____@napadaj Srećno, kolega! Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
napadaj Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Hvala! Zna li neko šta se dešava sa masovkama protiv banaka? Imam drugara koji je vodio preko 2000 sporova, ali neće da kaže da li ga stranke jure za sudske troškove koje treba da plate, niti da li banke traže troškove, a ne znam ni da li su sudovi počeli masovno da odbijaju tužbene zahteve.
Tribun_Populi Posted June 17, 2022 Author Posted June 17, 2022 Zna li neko šta se dešava sa masovkama protiv banaka?Mislim da odumiru lagano. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Popular Post Ted Posted June 17, 2022 Popular Post Posted June 17, 2022 On 15.6.2022. at 16:47, Ayatollah said: EDIT: Danas se našim redovima pridružio još jedan forumaš, ali ću ga pustiti da se sam javi, ako hoće... On 15.6.2022. at 22:41, Hamlet Strašni said: A ako je bio advokatski pripravnik, sve je već i iskusio u praksi... ja sam taj, pa evo da se prijavim. nisam bio adv. pripravnik, ali sam proveo u pravosuđu dobar deo dosadašenje karijere, bio sam sve, počevši od volontera, pripravnika, saradnika, višeg saradnika, sekretara i na kraju zamenika javnog tužioca. pa sam na kraju sam i otišao iz tužilaštva jer sam ukapiarao da sam sa 33/34 godine života faktički prošao ceo krug, jer me je sve to užano iscrpelo i počeo sam da imam i zdravstvene probleme + živci otišli u kurac i počeo sam da se ponašam na način koji ne liči na mene. imam dosta drugara i poznanika u prvosuđu, kada slušam njihove priče u tome kako je, ispada da sam doneo najbolju moguću odluku. znam naravno i dosta advokata, pa i kum mi je advokat. u suštini, jedina titula koju sam želao da imam u životu je adv, a druga stvar koju želim to je da radim sam ili sa vrlo uskim krugom kolega. pošto sam, manje ili više, bio uspešan u svemu što sam u karijeri radio do sada , naravno da ću da uspem i sada. nema razloga da bude drugačije 17
Ted Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 40 minutes ago, Hamlet Strašni said: Jel si otišao iz osnovnog ili višeg? iz osnovnog sam otišao, odnosno tamo sam bio zamenik jt. pre toga sam kao saradnik neko vreme bio u jednom od specijalnih (posebnih) tužilaštava
napadaj Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Kakva vam je situacija sa pripravnicima? Kod nas horor, javlja se 20 puta manje ljudi u poređenju sa periodom pre 8-9 godina, mnogi su već u tridesetim, čak i kad neko deluje dobro, ispostavi se da nije čitav ili da ne zna ništa, baš ne znamo šta da radimo.
Milosh76 Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Mozda ako ne bi volontirali ili makar imali neki iole pristojan dinar
napadaj Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 (edited) Ma ne volontiraju nikada, niti to piše u oglasima, pa da ih odbija. Ja sam pred kraj pripravničkog staža imao skoro 700e, nisu plate problem. Edited June 29, 2022 by napadaj
Moća Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 U Kg komori više nema povlašćenog upisa posle obavljenog pripravničkog pa je situacija još gora.
Constantin Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 On 17.6.2022. at 8:22, napadaj said: Hvala! Zna li neko šta se dešava sa masovkama protiv banaka? Imam drugara koji je vodio preko 2000 sporova, ali neće da kaže da li ga stranke jure za sudske troškove koje treba da plate, niti da li banke traže troškove, a ne znam ni da li su sudovi počeli masovno da odbijaju tužbene zahteve. On 17.6.2022. at 8:29, Tribun_Populi said: Mislim da odumiru lagano. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Ja sam u ovoj godini dobio dve presude. Jednu pre mesec dana....samo je leglo od izvršitelja 17 000. Evo pre nedelju dana mi je tražio izvod iz Unicredit banke za 2017. to je suprugin predmet...on je negde oko 110 000......tako da...napalaćuje se.
Constantin Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 2 hours ago, napadaj said: Ma ne volontiraju nikada, niti to piše u oglasima, pa da ih odbija. Ja sam pred kraj pripravničkog staža imao skoro 700e, nisu plate problem. U Nišu ti je to u proseku...izmedju volontiranja i slepačkih 20-30 iljada. Ako upadneš na državni program pa izvučeš minimalac---premija.
Tribun_Populi Posted June 29, 2022 Author Posted June 29, 2022 Ja sam u ovoj godini dobio dve presude. Jednu pre mesec dana....samo je leglo od izvršitelja 17 000. Evo pre nedelju dana mi je tražio izvod iz Unicredit banke za 2017. to je suprugin predmet...on je negde oko 110 000......tako da...napalaćuje se.Ovde preinačuju i odbijaju, linearno. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Constantin Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Ovde preinačuju i odbijaju, linearno. Poslato sa SNE-LX1 pomoću TapatokaPostupak, koliko vidim, se vodio u Kragujevcu....predpostavljam da je neka banka "osnovana" tamo. Izvršitelj, naš, lokalni...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Recommended Posts