hazard Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Sve nas je vise!!! Jednog dana preuzecemo moderaciju!!! Jeste samo nam to treba. Pa da svaki put kada neko zasluzi ban bude sudjenje, jedan moderator tuzi drugi brani, treci sudi. Pa to traje 6 meseci. Pa se iznose komplikovana pravna misljenja i argumenti, u carsafima od 5 strana se razmatra da li presedan nacinjen u moderaciji prvog bulletin board-a iz 1976. utice na tumacenje duha odredbe 7. PPP zapovesti. Pa onda zalbeni postupak... Salu na stranu, cestitke Ajatoli!
Tribun_Populi Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 Jeste samo nam to treba. Pa da svaki put kada neko zasluzi ban bude sudjenje, jedan moderator tuzi drugi brani, treci sudi. Pa to traje 6 meseci. Pa se iznose komplikovana pravna misljenja i argumenti, u carsafima od 5 strana se razmatra da li presedan nacinjen u moderaciji prvog bulletin board-a iz 1976. utice na tumacenje duha odredbe 7. PPP zapovesti. Pa onda zalbeni postupak... Ovde se sudi na osnovu zakona... ...blagovernago cara Stefana.
Moća Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 A d ai morace da se uplacuje taksa za tuzbu, taksa za presudu pa vestacenja ihaj. Konkurs za vestake cemo otvoriti cim preuzmemo forum.
kapetanm Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Brao! Moja jedina prijatna uspomena iz komore je viski kog sam se nalipao posle zakletve dok su svi slusali prigodnu tupljavinu i niko nije smeo da pridje posluzavniku. Ja viknuo dve ture, posle ionako nikad nista od njih
kapetanm Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 A, precednik je cestitao, devojce unelo posluzavnik sa 5 viskica i gomilom casa kisele i sokova, svi skromno za sok, ja pimislih na upisninu i clanarinu, e majku vam jebem, daj sta se spasti moze, da je bilo spajalica oteo bih
Ayatollah Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 (edited) Hvala svima na čestitkama, poslušaću kapetanov savet u vezi Komore (a i volim viski, još ako je džabe...). Pozdrav svima. Edited March 24, 2016 by Ayatollah
Peter Fan Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Kad je džabe, i sirće je slatko. Srećno, ako ostaneš u VŠ sva je prilika da ćemo sarađivati.
ArleKino Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Položio advokatski ispit +1 Cestitam! Sretno u advokaturi pa da te stranke preporucuju sa: "Koji je ono ajatolah, majke mi!"
Lord Protector Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Položio advokatski ispit pre sat vremena u AK Beograd. Zgazio, iako sam mogao izvući i bolja pitanja. Pitaju izborni postupak, ja izvukao uslove za izbor predsednika AKS, sva sreća pa sam to prešao dan pred ispit, zlu ne trebalo... Честитам, срећно!
Ayatollah Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Samo da vas obavestim da mi carevi iz AKB još uvek nisu izdali uverenje o položenom advokatskom ispitu (od 23. marta do danas), jer predsednik Komore i predsednik ispitne komisije nisu imali vremena da ih potpišu. Pa da, stvarno je veliki posao, potpisati čak 7 uverenja za samo 4 nedelje Da stvar bude crnja i gora, zvao sam barem 6 puta, i svih 6 puta pitao da li mogu da podnesem dokumenta bez advokatskog uverenja, i svih 6 puta mi rekli da ne mogu. Danas zovem sedmi put, i žena mi ladno kaže da dođem sutra i donesem sve papire, a oni će dodati uverenje naknadno. Još se čudi što nisam i do sada uradio. Pa jebo vam pas mater ... Sutra idem u Komoru, ili da predam zahtev ili da nekom polomim kičmu.
Recommended Posts