pt 2.0 Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 4 minutes ago, Aleksija said: evo taman za advokate ovdasnje, nek se svako svojom mukom malo zabavi. ko je ovaj ko poziva? ulećeš u osinje gnezdo. to je onaj što je bio u pritvoru valjda nekoliko meseci, zbog pretnji nekom drugom valjda advokatu. nema šanse da razlučim ko su good guys a ko bad guys u toj čorbi. danima traje gađanje govnima po tw među nekima od njih, ćutim, gledam i ne komentarišem, posebno jer jednu akterku (površno, ali lično) poznajem... 3 1
Aleksija Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 1 minute ago, pt 2.0 said: ulećeš u osinje gnezdo. to je onaj što je bio u pritvoru valjda nekoliko meseci, zbog pretnji nekom drugom valjda advokatu. nema šanse da razlučim ko su good guys a ko bad guys u toj čorbi. danima traje gađanje govnima po tw među nekima od njih, ćutim, gledam i ne komentarišem, posebno jer jednu akterku (površno, ali lično) poznajem... eto ti, jbga. problem u startu. kod mene u skoli prvi put da smo se slozili ogromnom vecinom, poceli mali nagovestaji kicme kod svih da se razvijaju, roditelji nas cak podrzali! cak je i taj sindikat bio poceo da lici na nesto. i eto.
Tribun_Populi Posted December 24, 2024 Author Posted December 24, 2024 2 minutes ago, pt 2.0 said: ulećeš u osinje gnezdo. Ali baš. Aj pisaćemo na adekvatnoj temi južnije, kad se malo iskristališe situacija. Najsvežija info je da AKB više ne postoji, skupština nije održana godinu i po dana zbog bojkota članstva, a ni UO jer je većina članova pre neki dan dala ostavke pa nemaju ni kvorum za rad, kamoli odlučivanje. 1 1
bejzbolka Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 14 minutes ago, Aleksija said: evo taman za advokate ovdasnje, nek se svako svojom mukom malo zabavi. ko je ovaj ko poziva? Evo da pomognem. Čeda je dobar lik, protiv vlasti je generalno, ali i protiv trenutne vlasti u advokatskim komorama. Malo je ekscentričan, malo više tačnije, toliko da se to graniči sa nekim stanjima, al ajde. Svako ko se prvi put susretne sa njim, šokira se zbog načina obraćanja, psovki i ostalog, ali kada se zanemari taj rečnik i uđe u suštinu shvati se da on gura ispravnu priču i da je beskompromisan u svojoj borbi. Toliko da je ležao šest meseci u pritvoru, po montiranom postupku od strane Vladimira Beljanskog, predsednika Advokatske komore Vojvodine. Kom inače nije pretio, već ga je provlačio kroz blato i prozivao najstrašnije po viber grupama i tviteru, što ovaj nije mogao da podnese. Beljanski je predsednik AK Vojvodine, inače po meni sve samo ne good guy. Neki sa ove opozicione scene ga cene jer mu je otac bio 90ih angažovan u odbrani nekih tadašnjih opozicionara, pa po tom principu. Inače ni o ocu ne mislim ništa dobro. Ugalvnom, podrška za Čedu. 1 2
cedo Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 5 minutes ago, bejzbolka said: Evo da pomognem. Čeda je dobar lik, protiv vlasti je generalno, ali i protiv trenutne vlasti u advokatskim komorama. Malo je ekscentričan, malo više tačnije, toliko da se to graniči sa nekim stanjima, al ajde. Svako ko se prvi put susretne sa njim, šokira se zbog načina obraćanja, psovki i ostalog, ali kada se zanemari taj rečnik i uđe u suštinu shvati se da on gura ispravnu priču i da je beskompromisan u svojoj borbi. Toliko da je ležao šest meseci u pritvoru, po montiranom postupku od strane Vladimira Beljanskog, predsednika Advokatske komore Vojvodine. Kom inače nije pretio, već ga je provlačio kroz blato i prozivao najstrašnije po viber grupama i tviteru, što ovaj nije mogao da podnese. Beljanski je predsednik AK Vojvodine, inače po meni sve samo ne good guy. Neki sa ove opozicione scene ga cene jer mu je otac bio 90ih angažovan u odbrani nekih tadašnjih opozicionara, pa po tom principu. Inače ni o ocu ne mislim ništa dobro. Ugalvnom, podrška za Čedu. evo i nekih razresnica u vezi toga tako da, izgleda ceda ok 3
pt 2.0 Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 (edited) 9 minutes ago, bejzbolka said: Beljanski je predsednik AK Vojvodine, inače po meni sve samo ne good guy. @Aleksija Inače, Beljanskog smo mogli da vidimo po medijima u novembru mesecu, jer je bio Ješićev advokat. Spojler daje epilog sudske drame Kokanović - Beljanski... EDIT. okačio brže bolje cedo, pa brišem. (Sad me jako zanima šta bejzbolka i Tribun misle o Niniću i El Sarag... ali to je za drugu temu) Edited December 24, 2024 by pt 2.0 1
cedo Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 @bejzbolka da li znas sta je bio razlog sukoba kokanovica i beljanskog ? 1
bejzbolka Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 1 minute ago, pt 2.0 said: Inače, Beljanskog smo mogli da vidimo po medijima u novembru mesecu, jer je bio Ješićev advokat... Spojler daje epilog sudske drame Kokanović - Beljanski... EDIT. okačio brže bolje cedo, pa brišem. (Sad me jako zanima šta bejzbolka i Tribun misle o Niniću i El Sarag... ali to je za drugu temu) Ninić je advokat tek nekih 4-5 godina. Ne znam kako stoji sa znanjem, ali sviđaju mi se njegovi medijski nastupi, ima hrabrost što je bitno za advokata, ušao je u neke vrlo zajebane predmete u kojima se ljudi politički progone, tako da sa te strane ima respect od mene. Jedino što malo voli da dramatizuje, ali dobro, ostalo mu iz politike (bio je radikal u mladosti). U komori nije angažovan niti se izjašnjava po tom pitanju. El Sarag je ušla u upravni odbor komore zahvaljujući Čedi i to bukvalno samo Čedi, jer su napravili listu za izbore koju je predvodio Ĉeda i on je pozivao da se glasa za njih sa liste. Ona voli da se gura po tim opozicionim dešavanjima, ali nemam baš neko mišljenje o njoj, ne bih sad da obrazlažem detaljno. Uglavnom, znam da više nije u dobrim odnosima sa Čedom, jer on smatra da ga je izdala. 3
Aleksija Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 4 minutes ago, pt 2.0 said: @Aleksija Inače, Beljanskog smo mogli da vidimo po medijima u novembru mesecu, jer je bio Ješićev advokat. Spojler daje epilog sudske drame Kokanović - Beljanski... EDIT. okačio brže bolje cedo, pa brišem. (Sad me jako zanima šta bejzbolka i Tribun misle o Niniću i El Sarag... ali to je za drugu temu) uh, ovo je tek zaplet. hvala svima. dobro ce pobediti, laku noc 3
Valk Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Kokanović je targetirao neke NVO tako što je fotošopirao koješta na njihove memorandume i širio to posle kao legit dokumentaciju po viber grupama, tviteru itd. Ne bih ruku u vatru ni za njega, ima on neke fiju probleme. 6 1
bejzbolka Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 1 minute ago, Valk said: Kokanović je targetirao neke NVO tako što je fotošopirao koješta na njihove memorandume i širio to posle kao legit dokumentaciju po viber grupama, tviteru itd. Ne bih ruku u vatru ni za njega, ima on neke fiju probleme. Stoji da nije baš u vinklu. On je fotošopirao i odluke komora, pravio je pometnju među advokatima. Ne bira baš sredstva, ali ocenjujem ga generalno kao pozitivca. Spoiler Zbog ove pesmice je ležao u pritvoru 4
copkillah Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 5 minutes ago, Valk said: Kokanović je targetirao neke NVO tako što je fotošopirao koješta na njihove memorandume i širio to posle kao legit dokumentaciju po viber grupama, tviteru itd. Ne bih ruku u vatru ni za njega, ima on neke fiju probleme. Lik ima neku dijagnozu, koliko god bio na pravoj strani. Nejasno mi je što ga kolege toliko podržavaju u svemu šta radi, osim ako ga ne vide kao topovsko meso, da se na njemu lome kola. 1
Valk Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 @bejzbolka meni bilo degute da kačim tu njegovu poeziju, ukazuje na tip ličnosti koji nam ama baš nikakvu korist ne može doneti već samo probleme. Kažu mi neki upućeniji da je on Beljanskog bukvalno iz pameti isterao. Daleko mu lepa kuća. 5
slepa živana Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 nešto su ga prozivali i nedeljičani zbog litijuma, ali se ne sećam šta je tačno bilo... ovog kokanovića
bejzbolka Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 4 minutes ago, copkillah said: Lik ima neku dijagnozu, koliko god bio na pravoj strani. Nejasno mi je što ga kolege toliko podržavaju u svemu šta radi, osim ako ga ne vide kao topovsko meso, da se na njemu lome kola. Podržavaju ga jer ne mogu da gledaju očima ekipu iz komore, a on je najveći borac protiv njih. Jednostavno ljudi vole što im pomera dupe, jer na ove u komori gledaju kao mi ovde na Vučića i njegove. 3
Recommended Posts