Timmy Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Toni se samo prvi put susreo sa covekom koji sam sebe naziva glasom razuma...
ToniAdams Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 jebiga, vidim cova kacio kojekakve zanimljivosti na putovanjima, slike itd, prvi put ga citam na sportu, nisam imao ideju da je takva ljudina
Krošek Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 milane imas moj duboki naklon ali ti si bolji od ovoga. oni tebe vuku dole, ne daju ti da budes logican i fer, zasto su oboleli od navijastva i razvili poremecen sistem vrednosti usled izliva sporta u mozak. izdigni se iz kaljuge postovanja na sportu i uopste razmisljanja o sportu, to vodi jedino u mentalnu i moralnu degradaciju.
Mil@n Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 (edited) jebiga, vidim cova kacio kojekakve zanimljivosti na putovanjima, slike itd, prvi put ga citam na sportu, nisam imao ideju da je takva ljudina U lepo si se društvo ubacio, zvaće te timmy na slavu. :D Pri tom, ne znaš ni moj ni timmy-jev odnos, da bi mogao da razumeš neke stvari, no nema veze. Al reci mi, jel toliko teško? Reći, ok, loše sam te razumeo, nisi tako mislio? Ajde timmy, on je... Izgubljen i beznadežan slučaj, ali verujem da ti to imaš u sebi. @Hvala krošek, evo samo još malo dok ne bude ručak, a onda punjena paprika i off od kompa. :D Edited July 16, 2016 by Mil@n
ToniAdams Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 ne ulazim u vas odnos, komentarisem samo na osnovu onog sto pises. cestitke na pokusaju, u svakom slucaju :)
Mil@n Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 ne ulazim u vas odnos, komentarisem samo na osnovu onog sto pises. cestitke na pokusaju, u svakom slucaju :) :(
ToniAdams Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 milane imas moj duboki naklon ali ti si bolji od ovoga. oni tebe vuku dole, ne daju ti da budes logican i fer, zasto su oboleli od navijastva i razvili poremecen sistem vrednosti usled izliva sporta u mozak. izdigni se iz kaljuge postovanja na sportu i uopste razmisljanja o sportu, to vodi jedino u mentalnu i moralnu degradaciju. +1 milane, ti si bolji od toga.
Mil@n Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 (edited) +1 milane, ti si bolji od toga. +1, odličan svršetak. Izvinjenje hamletu što sam nastavio iako je napomenuo da prestanemo, nećem više. Edited July 16, 2016 by Mil@n
hausmaistor Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 (edited) Naslovne strane ovih dana malko demantuju tvrdnje o prosecnom Srbinu koji ne voli Anu zbog koje cega. Doduse, mozda su gloria i story za nadprosecne Srbe, ko ce ga znati.... Edited July 16, 2016 by hausmaistor
Recommended Posts