Jump to content
IGNORED

Ana Ivanovic

Cash

Recommended Posts

Posted

Toni je kriv, on vas je zavadio

Posted

Toni se samo prvi put susreo sa covekom koji sam sebe naziva glasom razuma...

Posted

jebiga, vidim cova kacio kojekakve zanimljivosti na putovanjima, slike itd, prvi put ga citam na sportu, nisam imao ideju da je takva ljudina™ 

Posted

milane imas moj duboki naklon ali ti si bolji od ovoga. oni tebe vuku dole, ne daju ti da budes logican i fer, zasto su oboleli od navijastva i razvili poremecen sistem vrednosti usled izliva sporta u mozak. izdigni se iz kaljuge postovanja na sportu i uopste razmisljanja o sportu, to vodi jedino u mentalnu i moralnu degradaciju.

Posted (edited)

jebiga, vidim cova kacio kojekakve zanimljivosti na putovanjima, slike itd, prvi put ga citam na sportu, nisam imao ideju da je takva ljudina™ 

U lepo si se društvo ubacio, zvaće te timmy na slavu. :D

Pri tom, ne znaš ni moj ni timmy-jev odnos, da bi mogao da razumeš neke stvari, no nema veze.

Al reci mi, jel toliko teško? Reći, ok, loše sam te razumeo, nisi tako mislio? Ajde timmy, on je... Izgubljen i beznadežan slučaj, ali verujem da ti to imaš u sebi. 

@Hvala krošek, evo samo još malo dok ne bude ručak, a onda punjena paprika i off od kompa. :D

Edited by Mil@n
Posted

ne ulazim u vas odnos, komentarisem samo na osnovu onog sto pises.

cestitke na pokusaju, u svakom slucaju :)

Posted

ne ulazim u vas odnos, komentarisem samo na osnovu onog sto pises.

cestitke na pokusaju, u svakom slucaju :)

:(

Posted

milane imas moj duboki naklon ali ti si bolji od ovoga. oni tebe vuku dole, ne daju ti da budes logican i fer, zasto su oboleli od navijastva i razvili poremecen sistem vrednosti usled izliva sporta u mozak. izdigni se iz kaljuge postovanja na sportu i uopste razmisljanja o sportu, to vodi jedino u mentalnu i moralnu degradaciju.

+1

milane, ti si bolji od toga.

Posted (edited)

+1

milane, ti si bolji od toga.

+1, odličan svršetak. 

Izvinjenje hamletu što sam nastavio iako je napomenuo da prestanemo, nećem više.

Edited by Mil@n
Posted

ulazim u vas

fuuuuj

Posted (edited)

Naslovne strane ovih dana malko demantuju tvrdnje o prosecnom Srbinu koji ne voli Anu zbog koje cega.

Doduse, mozda su gloria i story za nadprosecne Srbe, ko ce ga znati....

Edited by hausmaistor
Posted

Sve bi to glas razbucao ko beba zvečku

• 4 weeks later...
  • 4 months later...