Jump to content
IGNORED

Ana Ivanovic

Cash

Recommended Posts

Posted

Evo mog doprinosa ovoj debilnoj raspravi.

Mene je Ana oduvek nervirala pre svega zbog toga što je u pitanju brutalno glupa osoba, bez ikakve lične harizme.

to je zato sto je sportista. oni puno treniraju i malo se zafrkavaju a i puno, po vasceli dan, slusaju autoritet i zato budu tupi i glupi (cast malobrojnim izuzecima). zato prezirem sport i sportiste. vise cenim ekipu u mojoj samoposluzi i pekari i moju frizerku, n puta su interesantnije i zaokruzenije licnosti od dobro utreniranih primata.

Posted

Dajte di je vrhunska, građena ko konan jebote

Butine ko Esijen. Ne znam ko se moze paliti na to...

Posted

Svi pričaju o mladoj, a meni kuma desetputabolja riba. 

Posted

Mene je Ana oduvek nervirala pre svega zbog toga što je u pitanju brutalno glupa osoba, bez ikakve lične harizme. Slušati je kako priča izaziva ozbiljan transfer neprijatnosti - em trabunja, em to radi na iritantan način. Ona je samo imala sreće da joj priroda podari vrhunski izgled, kao i da pokupi usput određene manire, koji u zbiru daju određeni glamur koji se može dobro prodati - od manekenisanja do provodadžisanja po visokim krugovima. Van toga ona je skoro bez sadržaja, i kao sportista i kao osoba. Da je izgledala prosečno, o njoj bi se pričalo kao i o Jeleni, tu i tamo, niko se ne bi mnogo interesovao za njen privatni život osim dokonih treš novinara.

Iritira mene i Jelena, ali iz drugih razloga - pre svega što mislim da je u pitanju nadobudna seljančura. No, ko da je to sad mnogo bitno.

+1000

Posted

Mene je Ana oduvek nervirala pre svega zbog toga što je u pitanju brutalno glupa osoba, bez ikakve lične harizme. Slušati je kako priča izaziva ozbiljan transfer neprijatnosti - em trabunja, em to radi na iritantan način. Ona je samo imala sreće da joj priroda podari vrhunski izgled, kao i da pokupi usput određene manire, koji u zbiru daju određeni glamur koji se može dobro prodati - od manekenisanja do provodadžisanja po visokim krugovima. Van toga ona je skoro bez sadržaja, i kao sportista i kao osoba. Da je izgledala prosečno, o njoj bi se pričalo kao i o Jeleni, tu i tamo, niko se ne bi mnogo interesovao za njen privatni život osim dokonih treš novinara.

Iritira mene i Jelena, ali iz drugih razloga - pre svega što mislim da je u pitanju nadobudna seljančura. No, ko da je to sad mnogo bitno.

uf, ako je neko gluplji od anice, to je samo i jedino jeca. 

secam se kad je imala neki turnir, pa je odustala zbog povrede, pa je u pricu ubacila hita ledzera uz osmeh i podatak kako se on isto overio pejnkilerima, pa je jos nastavila da prica o tome.

jedan od aprijatnijih momenata.

Međutim, ono što navede drug Ajatolah čini je poprilično neseksualnom.

-1

hezuse, ko da neko planira porodicu snjom :fantom:

Posted

Svi pričaju o mladoj, a meni kuma desetputabolja riba.

Ko je kuma?
Posted (edited)

Sorana Cirstea

edit:

Valjda je ovo fotka iz Venecije sa venčanja

13686747_1365477796801831_80299745749797

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Ja pročitao na netu da je Sorana, izvinjavamse ako nije tako, ali bez obzira, nije to trebala da bude suština :D 

Posted

aj malo o tenisu, ili bar činu venčanja

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

ih bre hamlete, prekidaš ovako zanimljivu raspravu 

a ja se taman spremala da izreknem nešto sa ženskog aspekta  :D

Posted (edited)

Obrisalo mi posta :(

Predlažem dudo da napišeš šta si želela na tenisu za meraklije, pa da tamo nastavimo. :D

Btw, teško je pričati o Ani i tenisu kad joj je tenis bio poslednja stavka u karijeri teniskoj. :D

Edited by Mil@n
Posted

Daj hamlete, forum pun smeća, tolerisete uvrede i trolove, a borite se protiv ovoga ovde...

Jedino ako je bilo nešto neprimereno što nisam video, pa se izvinjavam.

Posted

Napisao sam da je Ana prelepa ali ne zrači nekim posebim jebozovom i da joj je takva šauma™, što je očigledno bilo preko granice :D

Nebitno stvarno, prebačena priča na tenis za meraklije, ja se više šalim nego što se nešto bunim, naravski.