Jump to content

Pogodi koje je ovo motorno vozilo...

Featured Replies

7 hours ago, peralozac said:

GM Firebird.

Jeste GM Firebird, preciznije GM Firebird III a na tvojoj slici su i I i II a postojao je i IV, svi razliciti. Inace I se nalazi i na trofeju koji se dodeljuje pobedniku NASCAR Dejtona 500 trke. Pored radikalnog dizajna zajednicki im je i pogon mlaznom turbinom (o cemu je Namenski pisao).

Harli Erl koji je smislio sve ovo je inace najpoznatiji po dizajunu originalne Sevi Korvete, bez sumnje jednog od klasika u svetu automobila.

• Author

Gde ste misevi? :D:tongue:

000010.jpg

d6e4576db0a7613def64e207fd6a78745c765916

3 hours ago, namenski said:

Gde ste misevi? :D:tongue:

000010.jpg

Ja sam prilično siguran da je ovo motorno vozilo nekakav automobil.

Boja mu je odvratna ali ima dovoljno točkova.

Eto, pogodio sam :happy: 

• Author

Jesi.

I ovaj шаљивџија gore, takodje.

Cao, zdravo :) 

Izvini Namenski.

Iako volim da glumim nekakvog elitistu pa se hvalim da nemam tevelizor i da ne znam da vozim kola, svidja mi se ovaj topik, ne bih voleo da ga oštetim.

Ovo sledećeg zadatka. Mislim da je lak i verujem da ćete brže naći koji je nego ja. 

Bio je jedan godinama parkiran u mojoj ulici ali je bio neka nabudžena verzija, ne znam kako se to zove kad mu delovi s cevima vire iz sredine haube. A vozio ga je i jedan poznati filmski lik.

Mislim da mi se svidjao i kad sam bio klinac :ohmy:

uiMRz8I.jpg

Alfa Romeo Alfasud.

Ja sam izguglao pod imenom Alfetta ali to je to, ista boja i odgovarajući broj točkova.

A vozio i junačni Đejms Bond 

Mene je prednja maska ove Alfe (sa sve duplim okruglim farovima) podsetila na čuvenog Poloneza :D

Meni je nestanak okruglih farova, čak i ovih duplih, najveći greh modernog automobilizma.

Da oživimo ovaj plemeniti topić - jedna laganica:

DSCF9116.jpg

Znam za auto nazivom (ili bolje rečeno sjećam se naziva) ali ostavljam drugima da pogadjaju jer nisam im'o živaca već potražiti koji je. :dry:

Mislio sam prvo da nije BMW M1.

Definitivno nije M1 :)

• Author

Radoye, cenim tvoj trud, ali ja sam digao ruke od ovog topika: pojavio se 1 uobicajeni forumski шаљивџија sa 'odgovorima' poput ovog, izguglanog:

jljk.jpg

Samo sto je njega 'mrzelo' da napise o kom se autu radi, dovoljno mu je bilo da nam da na znanje da nas je 'procitao'

Jebes De Tomaso Panteru...

Sve najbolje.. :) 

Naravno da je Pantera u pitanju nego me sad sokiralo otkud ona na postimages u ovoj tvojoj varijanti. Fotku sam ja licno slikao i ova velika sto sam je okacio je original. Kacio sam je jedino na svoj FB, pa ako je neko odatle kopirao.