Radoye Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 7 hours ago, peralozac said: GM Firebird. Jeste GM Firebird, preciznije GM Firebird III a na tvojoj slici su i I i II a postojao je i IV, svi razliciti. Inace I se nalazi i na trofeju koji se dodeljuje pobedniku NASCAR Dejtona 500 trke. Pored radikalnog dizajna zajednicki im je i pogon mlaznom turbinom (o cemu je Namenski pisao). Harli Erl koji je smislio sve ovo je inace najpoznatiji po dizajunu originalne Sevi Korvete, bez sumnje jednog od klasika u svetu automobila.
Bujodrag Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 3 hours ago, namenski said: Gde ste misevi? Ja sam prilično siguran da je ovo motorno vozilo nekakav automobil. Boja mu je odvratna ali ima dovoljno točkova. Eto, pogodio sam
namenski Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 Jesi. I ovaj шаљивџија gore, takodje. Cao, zdravo
Bujodrag Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Izvini Namenski. Iako volim da glumim nekakvog elitistu pa se hvalim da nemam tevelizor i da ne znam da vozim kola, svidja mi se ovaj topik, ne bih voleo da ga oštetim. Ovo sledećeg zadatka. Mislim da je lak i verujem da ćete brže naći koji je nego ja. Bio je jedan godinama parkiran u mojoj ulici ali je bio neka nabudžena verzija, ne znam kako se to zove kad mu delovi s cevima vire iz sredine haube. A vozio ga je i jedan poznati filmski lik. Mislim da mi se svidjao i kad sam bio klinac
Bujodrag Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Ja sam izguglao pod imenom Alfetta ali to je to, ista boja i odgovarajući broj točkova. A vozio i junačni Đejms Bond
Filozof manijak Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Mene je prednja maska ove Alfe (sa sve duplim okruglim farovima) podsetila na čuvenog Poloneza
Bujodrag Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Meni je nestanak okruglih farova, čak i ovih duplih, najveći greh modernog automobilizma.
Radoye Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Da oživimo ovaj plemeniti topić - jedna laganica:
Tpojka Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Znam za auto nazivom (ili bolje rečeno sjećam se naziva) ali ostavljam drugima da pogadjaju jer nisam im'o živaca već potražiti koji je. Mislio sam prvo da nije BMW M1.
namenski Posted February 8, 2019 Author Posted February 8, 2019 Radoye, cenim tvoj trud, ali ja sam digao ruke od ovog topika: pojavio se 1 uobicajeni forumski шаљивџија sa 'odgovorima' poput ovog, izguglanog: Samo sto je njega 'mrzelo' da napise o kom se autu radi, dovoljno mu je bilo da nam da na znanje da nas je 'procitao' Jebes De Tomaso Panteru... Sve najbolje..
Radoye Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Naravno da je Pantera u pitanju nego me sad sokiralo otkud ona na postimages u ovoj tvojoj varijanti. Fotku sam ja licno slikao i ova velika sto sam je okacio je original. Kacio sam je jedino na svoj FB, pa ako je neko odatle kopirao.
Recommended Posts