malkin Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 čestitam, odrao si me. buđavo kolo, Moreno jedini nešto odigrao...
ducca Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 E u kurac izmene nisam napravio jer sam cekao vas odgovor ostali mi kerol i dauning u ekipi dok sam vas cekao. Od draftovanih inače imas još i Forstera i Colbacka, pored dvojice pobrojanih. Neka se pucanstvo izjasni šta raditi sa ovom nepravilnošću.
Tolaa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 minus u potpisu za Classic, a za H2H predlazem npr. da odes u minus kad sledeci put budes igrao sa istim protivnikom za onoliko bodova koliko su oni osvojili u ovom kolu, posto cete valjda igrati jos jednom. Ako ne mozes tacno toliko u minus, onda veci, npr. oni osvoje 9 bodova, ti moras -12. Minus u klasiku onoliko bodova koliko su svi ovi osvojili, naravno. I za sledece kolo da ih sve izbaci.
John Coltrane Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Crni Konji porazeni, prelomilo ne igranje Mate.Moco karacemo te ruzno-svi na gomili.
Behemoth Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Crni Konji porazeni, prelomilo ne igranje Mate. Moco karacemo te ruzno-svi na gomili. Cestitam. Cak 3 igraca iz prvih 11 mi nije igralo
malkin Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) Od draftovanih inače imas još i Forstera i Colbacka, pored dvojice pobrojanih. Neka se pucanstvo izjasni šta raditi sa ovom nepravilnošću. crni Moćo jel ima neki igrač da ga nisi ukrao. Edited February 8, 2015 by malkin
ducca Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 čestitam, odrao si me. buđavo kolo, Moreno jedini nešto odigrao... Jbg morao da sacekam ipak kraj da se ne desi neko nicim izazvano ludilo Valencije pre no se zahvalim ;)
Moća Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ja sam reko da sam zakasnio za dedlajn jer sam cekao misljenje za Kostu i da zbog toga nisam nista uspeo da zamenim. Znaci da oduzmem njihove bodove i izbacim ih za sledece kolo.
Tolaa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Da, i kad ponovo budes igrao protiv Avera, napravis minus za onoliko bodova koliko su ti doneli u ovom kolu.
nbg4ever Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Zar nije lakse da ga jednostavno streljamo? No Moca, no problem Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Tolaa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Tako bi se lako izvukao za ovakvo zlodelo. Prvo sve moguce kazne, pa onda streljanje.
Recommended Posts