nbg4ever Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Ja sam polupao Mocu, ali to i nije neka vest [emoji43] Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment
John Coltrane Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Pa budi i ti predsednica necega, kucnog saveta, npr. Ja sam pocela kao predsednica razreda, pa vidi dokle sam dogurala. Ne daj bobe, zna se kakav je obraz foteljasa u srbalja -_- A za pobedu svaka cast, jebeni Chadli zabije posle 100god, a ja ostavim Kolbeka na klupi. Link to comment
San Epifanio Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Dobro sam procenio da ce mi u ovom kolu i sestorica u timu biti dovoljni :D Link to comment
Tolaa Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Kad Average osvoji ligu, da se zahvali mojoj klupi na kojoj trunu Green (6), Mirallas (6) i Chadli (8). Link to comment
ducca Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Ne daj se, mozes ti to dobiti i pored prosutih bodova na klupi. Ja u epskom raspadu, niko nista ne moze da opepeli, iz kola u kolo zivim na bodovima koje mi odbrana donese, ne secam se kad je neko dao gol ili imao asistenciju u timu. Tesko da cu izdrzati do kraja... Link to comment
nbg4ever Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Pffff Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment
ducca Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Raspadu kraja nema, cetvrti poraz u nizu, nema nacina da prekinem agoniju. Praslin i Moca odlucice o tituli. Link to comment
Прслин Posted May 10, 2015 Author Share Posted May 10, 2015 Готово је то и без мог данашњег пораза. Link to comment
ducca Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Jbg ja se nesto onda preracunao u vezi tvoje danasnje pobede, mada i dalje nije nemoguce da nekako izvuces bodove. Svakako mozes dobiti naredne 2, ja vise nikoga necu dobiti do kraja, jedini ko mi igra je Terry nedeljama unazad. Mada ce sad i Average da se umesa, pretpostavljam da je ovaj vikend razvalio zbog Kuna. Link to comment
San Epifanio Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Raspadu kraja nema, cetvrti poraz u nizu, nema nacina da prekinem agoniju. Praslin i Moca odlucice o tituli. Od silne zabrinutosti za status u Brodutm, nisam ni primetio ovonedeljni trijumf. A red je i bio da jednom i ja pobedim. Link to comment
ducca Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Recept je da batalis tim, zavalis se i uzivas, ja se sam razbijam o stenje :P Cestitke, nisam ni ja video da je lokalni derbi u pitanju. Link to comment
ducca Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Moralo je ovako biti. Sad i zvanicno cestitke Praslinu na bodovima i tako to... Link to comment
Прслин Posted May 11, 2015 Author Share Posted May 11, 2015 :o Мислио сам да ће Оспина и Казорла капитен рутински надокнадити танушну предност, али ме Свонсијев гол у 85' спасао. Хвала, дуццо! :) Link to comment
ducca Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Hvala kurcu i nebesima da je Berahino proradio. Link to comment
Recommended Posts