Jump to content

Draft PL 14/15

Featured Replies

@Tolaa

a ne, ne treba on meni da ga prosledi, samo da kaže kad da randomujem.

Edited by malkin

Idite, bre, u kurac, citam vec 10 strana ocekujuci rezultate drafta. Dacu vam ja brojeve, jebali vas oni. Do koliko?

Ajde

Zoki pritiskaj :D

Idite, bre, u kurac, citam vec 10 strana ocekujuci rezultate drafta. Dacu vam ja brojeve, jebali vas oni. Do koliko?

ne može.

Oćeš da budeš 12 igrač?! :D

čekaj, nismo se dogovorili šta je signal. jel ovo "ajde" znači da mogu da randomujem? može i zoki da imitira sovu ili tako nešto, da to bude signal, da dodamo malo saspensa.

• Author

Ждребање за ждреб™ :Hail:

aahahahaahaha Timmi nije na spisku?

zadavih se bre od smeha :lol: :lol: :lol:

čekaj, nismo se dogovorili šta je signal. jel ovo "ajde" znači da mogu da randomujem? može i zoki da imitira sovu ili tako nešto, da to bude signal, da dodamo malo saspensa.

Kako da imitiram sovu kad sam u parku?! Hoćeš da me napadne neki pohotni mužjak sovuljage?!

necu! Ocu vas draft.

Kako da imitiram sovu kad sam u parku?! Hoćeš da me napadne neki pohotni mužjak sovuljage?!

to je sad nebitno, mora Tolaa novi spisak da napravi pa da ti šalje, Timmi je sve pokvario.

edit. Timmi ipak ne igra? banujte me ljudi, ovo kako silujem ovaj topik uopšte nije u redu.

Edited by malkin

5, 7, 10, 3, 1, 11, 4, 8, 2, 6, 9

eto vam, smaraci.

:lolol:  Sad i Timmi igra? A taman sam poslala spisak. Cekaj, zoki, ponovo cu.

5, 7, 10, 3, 1, 11, 4, 8, 2, 6, 9

eto vam, smaraci.

pecat_23012013_screen625.jpg