Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Draft PL 14/15

Featured Replies

Bio je bonus krug za one koji žele, eno piše na starom topiku :fantom:

• Replies 1.4k
  • Views 65.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Koliko vidim bila su 2 kruga bonusa i potom jedan za izbacivanje igraca. Moje predlog za ovu sezonu, tj pocetak Septembra iste: 

- Da idu jos 2 kruga

- Da redosled bude ili opet randomizovan kojom god metodom ili da bude prema stanju u Klasiku u tom trenutku (prvi krug od najgoreg, drugi obrnuto). S obzirom da je mlada sezona bice mnogo izjednacena H2H tabela pa je bolje po meni Klasik gledati)

- Dodatni krug mogu da se izbace samo igraci koji su napustili EPL u medjuvremenu (ili je pao transfer tako da neko teoretski ima 4 igraca draftovana iz istog kluba, sto se granici sa SF). Dakle ne kao prosle godine da svako izbaci po 1 flop. Ko je biran neka izdrzi do Januara jbg.

• Author

И ако је неки од играча озбиљније повређен (месец или више дана према прогнози physioroom).

После додатног круга иде вајлд кард како би се избацили новодрафтовани, да подсетим и на то.

И ако је неки од играча озбиљније повређен (месец или више дана према прогнози physioroom).

После додатног круга иде вајлд кард како би се избацили новодрафтовани, да подсетим и на то.

Ja bih za minimum lom/ligamente i pauzu do NG, ali kako kaze vecina tako neka bude. Jbg bolje danas da utvrdimo sve uslove jer mogu biti faktor i prilikom drafta.

Malo je mesec dana pauze, bolje ovo duccino. 

• Author
:thumbsup:

Pogotovu sto se u septembru i oktobru igraju kvalifikacije, nije full fixtures (valjda 2 dvonedeljne pauze). Glasam za povredu do NG.

I naravno ta 2 kruga nisu obavezni za sve igrace, plus mogucnost trampe ostaje.

edit: a cak mislim da je i novembar 2 nedelje pauza, ENG igra prijateljsku sa SCO zato mi nesto ostao i novembar.

Edited by John Coltrane

Može ovo oko povreda.. :thumbsup:

Trebalo bi napisati 1 pravilnik za ubuduće, imamo li pravnike u ekipi? :D

Imamo Mocu. :D

Dzone, u 2 kruga u septembru valjda svi biramo jos po 2 igraca, da bismo imali po 7 draftovanih u timu. Onaj koji nije obavezan je krug za izbacivanje povredjenog ili onog koji je napustio PL, ali takve necemo ni imati svi.

A redosled dodatnih krugova da bude po plasmanu u klasiku.

Mislim da nije razumeo, ali da razjasnimo - 2 dodatna kruga su za sve obavezna naravno, a jedan bonus ce biti iskljucivo za zamene odlazecih/tesko povredjenih, dakle nece biti obavezan.

uploadfromtaptalk1407925819030.jpg

Radna™ atmosfera

tapa

Ono levo ti je kinta za skaut?! :)

Skaut uplacen jos u subotu :*

tapa

Ja ove godine igram na suvo, našao sam neke džabe blogove.. :fantom:

Da, da, mea culpa, sad prebrojavam u glavi koga sam sve imao draftovane prosle sezone.

edit: NBG me podseti na proslu sezonu

145771210202571275508857.jpg

a danas na poslu :isuse:

Edited by John Coltrane