May 27May 27 3 hours ago, Ratamahatta said:bivas manje delulugovori u svoje ime edit. zapravo, najveće je prokletstvo kada čovek odmah (jako brzo) vidi sve paterne kod osobe koju je prvo izmaštao da bi se, je li, zaljubio. TO je horor, kada nisi nehajno slep od te zaljubljenosti pa da bar uživaš neko vreme u svojoj zabludi, niti si dovoljno ladan da odmah odeš. mladost je, all in all, 1 pakao. Edited May 27May 27 by pt 2.0
May 27May 27 Nije prokletstvo uopste, prilicno je ozbiljan mir Ne sjebavas nikoga, niti dozvoljavas da po tebi krvare tudje traume i nespokojstva
May 28May 28 8 hours ago, Ratamahatta said:Nije prokletstvo uopste, prilicno je ozbiljan mirNe sjebavas nikoga, niti dozvoljavas da po tebi krvare tudje traume i nespokojstvaZanimljiva racionalizacija samoće. Edited May 28May 28 by Filozof manijak
May 28May 28 Zavisi u kom me uzrastu pitas Pre 10 i 15 godina sinus, pre 5 i danas flatPosle ne znam, mozda probam i marsovac ili peder da budemZene nisu andjeli, you live you learn. Mene su ucili da jesu, pa sam morao da se prevaspitam vremenomSvi glume, svi projektuju, prodju godine dok shvatis da bas i nije kompatibilno i onda se pogledas u ogledalo ko magarac i imas jos par stavki na checklistu kakva sledeca ne sme da bude, i tako u nedogledNa kraju ce biti full circle i zavrsicu s nekom iz srednje kad nam sve ostalo i svi ostali dokurce Edited May 28May 28 by Ratamahatta
May 28May 28 Jedna simpaticna maturantkinja u jednom vaznom govoru o nistavilu zavrsi na kraju sa Verujem u ljubav .Bilo mi je drago da to cujem, nistavilo vs ljubav. Negde jos u srednjoj skoli sam usnila jedan san. Sanjala sam ljubav. Dozivite ljubav!
May 28May 28 @Ratamahatta postoje žene u obliku melema. Mažeš na rane (i hrapavu kožu, pa smekša i postane nežna)
May 28May 28 4 hours ago, Ratamahatta said:Posle ne znam, mozda probam i marsovac ili peder da budemprobaj odmah, ima da se vratiš i počneš da pišeš hvalospeve o ženama. just to make sure ti, naravno, znaš da je sve ovo što pišeš isključivo do tebe, ne do drugih?
May 28May 28 Bacate mi vajb na Chedajev Insta. Prva ljubav tu je negde, iza coska ceka da ne kazem vreba...
May 28May 28 7 minutes ago, Mel said:Bacate mi vajb na Chedajev Insta.znam da ću se pokajati, ali sam slab karakter i slina od žene. mrm vdt.edit. videla kako grebe po nekim fensi šerpama tiganjima dok sprema večeru, usput se podsmevajući ljudima koji se (valjda za razliku od njega) uspavljuju uz bendžose, ksanakse, rivotrile itd. između sam dubokog sažaljenja i kupite-mu-drvenu-varjaču vajba. mučno, ali nema tu ljubavi.mada, da spojim madafakaracija temu i ovu - čedu sigurno voli bog. još uvek je živ. Edited May 28May 28 by pt 2.0
May 28May 28 34 minutes ago, pt 2.0 said:just to make sureti, naravno, znaš da je sve ovo što pišeš isključivo do tebe, ne do drugih?Svaki post na forumu je do pisca, ko je lud da pise disclaimere i ograde svaki put
May 28May 28 1 minute ago, Ratamahatta said:Svaki post na forumu je do pisca, ko je lud da pise disclaimere i ograde svaki putOnda sve 5. Učinilo mi se da si bacio krivicu na žene sa kojima si bio u odnosima, a ne odgovornost na takvog sebe koji ih je (takođe takve kakve jesu) birao. Edited May 28May 28 by pt 2.0