Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Omastio se za tri boda od pet golova, dovoljno.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ahahaha

Isto kao i prošlo kolo, odma satiranje i mogu opušteno da ne pratim. Mane, lebe mekani.

Posted

Omastio se za tri boda od pet golova, dovoljno.

I to je vise nego sto ce Giroud za 2 utakmice sakupiti ove nedelje.

Posted

Opet odžeparili Šmajkela za bonus 

:yawn2:

Posted

Htedoh da crknem sto su mi i Downing i Bolasie ostali na klupi, kad ono - ovaj drugi ipak u timu. Bar nesto, ali svejedno ce da me pokida Alexis. 

Posted

Htedoh da crknem sto su mi i Downing i Bolasie ostali na klupi, kad ono - ovaj drugi ipak u timu. Bar nesto, ali svejedno ce da me pokida Alexis.

Tolaa Sančezu upravo istegla primicač i proizvela kurje oko... šta se radi ovo nije normalno.

inače, sad kad se primakao kraj, valja pomenuti da su sva 4 tima koja su promoviasana iz broda uspela da opstanu u Premeru. trenutno na mestima 3,4 i 6, plus tim 1 bivšeg forumaša koji tavori u donjem delu tabele.

Posted

Nazalost, ne bavim se proizvodnjom gadnih stvari kao sto su kurje oci. Mozda sledece sezone ako muka natera. A sta je istegnut primicac za jednog Alexisa... 

Posted (edited)

Ostade i meni Bolasie na klupi, molim boga da neko iznenada otapadne sutra/prekosutra. Plus smrda Minjole odbrani penal za odavno neaktivnog protivnika. U najavi jedno od onih kola... 

Edited by ducca
Posted

I to je vise nego sto ce Giroud za 2 utakmice sakupiti ove nedelje.

buđavi nosonja, kako on nume gola dati  <_<

Posted

Prokleti Ozil samo gleda kako da se resi lopte, da mu daju da sutne penal on bi gledao da proigra Girouda.

Posted

Haha, sjajno, De Gea zamenjen u 73. minutu, i racuna mu se CS  :misko:

Posted

buđavi nosonja, kako on nume gola dati  <_<

To je to, jos 2 u sredu i 4 total iz 180 minuta. 

Posted

Muke moje niko ne zna. Fabregasov crveni ce me poslati u Ligu 1. Trenutno je egal, a ostali su mi Kazorla i Remzi protiv Koltrejnovog Zirua.

Posted

Dobro nam došao :wicked:

Svideće ti se ovde, najbolja cripple arena u fantasy svetu. Evo, recimo, imao sam +9 u odnosu na protivnika, pa je Fabregas to povećao na +12, ali njemu ulazi Lukaku sa klupe sa 12 poena tako da večeras odlučuje moj Alexis kapiten protiv njegovog Žira™ kapitena. Pivo, kokice, veselje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...