radisa Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Dobar je to phone za te pare, nemoj da te moja muka pokoleba... Posle reseta radi odlično opet, oet je sve na MI Cludu, pa idemo iz početka, ako usere, znam gde su podaci...
defibrilator Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 On 12/6/2017 at 3:56 PM, radisa said: Dobar je to phone za te pare, nemoj da te moja muka pokoleba... Posle reseta radi odlično opet, oet je sve na MI Cludu, pa idemo iz početka, ako usere, znam gde su podaci... +1. Za te novce tesko bolje.
Lord Stef Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Zaboravih da prijavim, pre nedelju dana stigao jos 1 update, sad je MIUI 9.0.5.0, bateriju konacno prikazuje normalno, 4100 mah (Zli Gli sad smo carevi), a ista mi je pre par dana kad me nije mrzelo da proveravam izdrzala 25 sati sa 60% potrosnje, uz celodnevno (bukvalno) drndanje FB messingera i jos nekih sitnih cackanja tu i tamo. Dakle, rezultat iz real.
Milosh76 Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Imam Xiaomi REDMI Note 3 Pro i verziju MIUI 9 Global 7.12.8 Beta, to je izaslo pre par dana. Jel to ista verzija kao tvoja ili samo za tvoj telefon (koji je telefon u pitanju?)?
Lord Stef Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Redmi note 4x. Mislim da je razlika u tome sto ti imas global beta, a kod mene je global stable verzija, te beta verzije se cesce izbacuju jer stalno ispravljaju neke bagove i dodaju nove feature, stable izadje nesto redje ali sa (navodno) ispeglanim sistemom.
Deda Drda Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 (edited) Molim dobre ljude za pomoć. Sin mi je trenutno u Vijetnamu i kaže da su mobilni telefoni dosta jeftini. Interesuje ga da li mogu da se koriste kod nas? Da li je potrebno neko podešavanje i ako jeste možda kontakt za neki pouzdan servis gde mogu da se raspitam. U pitanju je Google Pixel 2. Hvala unapred na pomoći. Edited January 28, 2018 by Deda Drda Slovo viška
duda Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 (edited) pozdrav, kupila i ja kineza i to onog po @radisapreporuci, dakle xiaomi Mi A1 nabudžila nekako karticu, ajde, uz malo seckanja, uspelo, e sad, meni je tu mnogo stavru nejasno, odnosno, ne dopada mi se, pa ako imate savet, pomagajte elem, u imeniku nema opcije za uvoz/izvoz, pa sam sve iz starog telefona izvezla na google disc pa je povukao, ali tu je problem što ja imam to dosta odvojeno, odnosno, one kojima najviše šaljem mejlove, ne zovem ih telefonom, pa bih volela kada bi to moglo da se nekako razdvoji ali ne vidim kako jer nema ono, čuvaj na sim, telefonu ili googlu, već mi daje samo opciju kada hoću da ubacim novi broj, da ide na google elem, kako da to odvojim, da u imeniku vidim samo neke, a ne sve ? i još. kada sam ga uključila, baterija bila na 77%, drndala po njemu nekih 5-6 sati i spala na 20% , meni to nešto ne zvuči kako treba, šta mislite ? ed. punila ga celu noć, jutros nešto malo gledala, sad vidim da je na 90% ostalo mi se čini da je ok Edited March 11, 2018 by dùda
radisa Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Pogledaj koji ti proces troši najviše... I ja sam imao isti slučaj da troši puno, pa sam izguglao gde je problem preko procesa koji troši...Ovo za sim i to, ja čuvam na telu sve, ali sinhronizovao sam preko trlenor aplikacije... pogledaću kako je na MUIu podešeno, pa ti javim...
duda Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 6 minutes ago, radisa said: Pogledaj koji ti proces troši najviše... I ja sam imao isti slučaj da troši puno, pa sam izguglao gde je problem preko procesa koji troši...Ovo za sim i to, ja čuvam na telu sve, ali sinhronizovao sam preko trlenor aplikacije... pogledaću kako je na MUIu podešeno, pa ti javim... važi, hvala puno sad pogledala, naviše mi potrošio neki launcher 3 koji nisam ni znala da postoji na telefonu, niti znam za šta služi niti sam ga koristila možda bi trebalo i da podesim na onu uštedu baterije ?
radisa Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Jbg, stvarno ne vidim gde u razdvaja kontakte... Imam samo impored from kao polje... Ali ne i gde je trenutno uskladišteno...Koliko ti launcher troši? U procentima...
radisa Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Na brzo googlanje isključi bluetooth pa uradi update softwarea za problem sa baterijom...
duda Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 12 minutes ago, radisa said: Jbg, stvarno ne vidim gde u razdvaja kontakte... Imam samo impored from kao polje... Ali ne i gde je trenutno uskladišteno... Koliko ti launcher troši? U procentima... pa neke aplikacije koje sam koristila, potrošile 2% a ova za koju ni ne znam šta raid 3 % uključila sam uštedu baterije, sada ću da vidim to na googlu
banecare1 Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 17 minutes ago, dùda said: sad pogledala, naviše mi potrošio neki launcher 3 koji nisam ni znala da postoji na telefonu, niti znam za šta služi niti sam ga koristila zna kineska sluzba da postoji i za sta sluzi
duda Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 a ovo što mi je radiše preporučio za baeriju, nije mi baš jasno šta treba da radim ? daj @radisamalo detaljnije please, jbg, nisam ja it
Recommended Posts