Jump to content
IGNORED

Ja kupila mobilni za 10 dinala! (o kineskim mobilnim telefonima)

Recommended Posts

Posted

Pa to ti je za oko 2.5 sot, znači oko 20-22h rada

Posted

Mhm, znaci od njih i ne treba ocekivati bogznakakvu duzinu trajanja. Hvala, to mi je znacajan info. 

Za ovo sa snimanjem video sam cuo i direktno od druga koji ima nov lenovo tel, skoro kupljen. I to mi je sam rekao da je primetio, nisam ga ni pitao za to konkretno niti pomenuo da sam cuo za moguce probleme kod snimanja videa. Nije da je bitan video toliko (nije bitan uopte u stvari), a obe kamere su 13 i 8 mp, vise nego dovoljno za fotkanje. 

Za mikrofon i zvucnik to vec ne znam. Taj drug mi kaze da njemu za sad radi savrseno.  

Posted

Onda možda da vidiš neku Lenovo Motorolu, neki od Moto modela

• 2 weeks later...
Posted

izbor za novi telefon je manje-više pao na Xiaomi Mi 5s, što je oko 260e na kupujemprodajem. Ima li neko preporuku za prodavca ?

Posted

izbor za novi telefon je manje-više pao na Xiaomi Mi 5s, što je oko 260e na kupujemprodajem. Ima li neko preporuku za prodavca ?

Ima probaj Moću da PPP.
Posted

Vladimir i Smiljana su na dobrom glasu. 

Posted

Ja uzeo od nekog Siniše Redmi Note, zadovoljan

Posted (edited)

Mislim da sam ja kod vladimira, ali nisam imao nekih problema (kuc-kuc) pa da testiram kakav je za garanciju i to...mada generalno imam super iskustva sa ljudima koji su dobro ocenjeni na kp, ne lupam mnogo glavu o tome.

Edited by Ruxin
Posted

2 redmija uzeo od Vere... preporuka

• 2 weeks later...
Posted

Samo da zapljunem... Ponosni vlasnik OP5... Leb te jebo, ima isto rama kao moj laptopić star par godina...

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

• 1 month later...
Posted

Braco Kinezi, kavi su ovi Cubot telefoni? Po specifikacijama deluju vrlo solidno za male pare.

Posted

E jbg :D Izleteo mi na fejsu neki Cubot Dinosaur koji na prvi pogled deluje zanimljivo. Ajd onda bacite neki predlog do 200€

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2