Jump to content
IGNORED

Ja kupila mobilni za 10 dinala! (o kineskim mobilnim telefonima)

Recommended Posts

Posted

Pa rade ih odlicno pogotovo su im flagship modeli odlicni.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Pa rade ih odlicno pogotovo su im flagship modeli odlicni.

pretpostavljam, ali me iznenadio toliki hype

• 3 weeks later...
Posted

Jel kupovao neko skoro telefon na kupujemprodajem? Preporučite prodavca treba mi što pre.

Posted

Jel kupovao neko skoro telefon na kupujemprodajem? Preporučite prodavca treba mi što pre.

E jbg. Kupio. Imao sam komunikaciju, ali sam stari telefon resetovao i dao ćerki.

Bio je iz NS i mislim da je broj imao nešto 318. Možda 3183188. Proveri da li ima takav.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted

Snašao sam se u međuvremenu hvala svima!

Posted

Stvarno nema na cemu!

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Narucio sam taj sa kog se javljas :) Kako si zadovoljan?

Posted

Odlican, ne bi ga menjao ni za Nokiju 3210

Dobar stvarno, nije zaribo u ova dva meseca. Ima dobre felne, brz ko Jaguar. Solidna ergonomija ko Volvo. A jeftin ko Dacia, ona za izvoz u Indiju!

Samo ne znam kako da na TT iskljucim to da pisem sa njega... jedino manuelno, evo ovako... :)

Posted (edited)

Samo da dodam za bateriju, ocekivao sam vecu autonomiju priznajem. Ok je, izdrzi lagano ceo dan uz intenzivnu upotrebu ali se bojim sta ce biti leta 2018-te... Moram da poradim na ocuvanju vec kad ne moze da se menja... greota (ili moze nekako? odo doguglam)

Ne moze, u stvari moze ali ne tako lako...

veliki plus je impresivno brzo punjenje baterije, nadam se da ce istraje bar ko Hyundai sto daje garancije na 5 godina :)

Edited by mlatko
Posted

Mislim da nezamenljiva baterija u suštini samo znači nezamenljiva bez malo jebade sa alatom. Ako i ne možeš da odradiš sam, u servisu mogu sigurno (mada verujem da ima već tutorijala po yt)

Ja iskreno o tome ne brinem uopšte, nexus mi je takođe bio neotvorljiv™ pa je izgurao 2+ godine bez problema, sad sam ga prosledio burazeru i on kaže da je baterija i dalje skroz ok.

Meni na notari bije lagano dan i po, u zavisnosti od korišćenja mož da dobaci čak i do 2. A i generalno sam prezadovoljan, super telefon po svim kriterijumima, a tek kad cenu uzmemo u obzir....

Posted

Mlatko,

Jel taj verzija sa 2GB RAM-a i 16GB memorije?

Vidim da ima Prime verzija sa 3GB RAM-a i 32GB memorije a po oglasima je skuplja za 35€ (ako je to uopšte Prime jer ga označavaju sa Redmi 4 LTE?).

Moćo, koji si ti naručio i za koliko para? Jel daju garanciju?

Posted

Narucio obicnu cetvorku. 140€, 6 meseci garancije ostvarive preko prodavca.

Posted (edited)

Mlatko,

Jel taj verzija sa 2GB RAM-a i 16GB memorije?

Vidim da ima Prime verzija sa 3GB RAM-a i 32GB memorije a po oglasima je skuplja za 35€ (ako je to uopšte Prime jer ga označavaju sa Redmi 4 LTE?).

Moćo, koji si ti naručio i za koliko para? Jel daju garanciju?

Da, 3 + 32

Negde ovu verziju zovu i Pro

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Edited by mlatko
Posted

Ok, na tu sam se nameračio.

Moćo, čudo ne naručuješ direktno iz Kine?