Tale Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Ma radi ovaj jedan još sa 512MB, nije to toliko bitno. No mi se ne baca novaca ukoliko ne vredi ni toliko.
Simon Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Препоручујем ако га има купити на нашем тржишту, мада је цијена за наше услове папрена[emoji1303] https://www.marshallheadphones.com/mh_uk_en/london Sent from my iPad using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Šomijevci, redmi note 4 ili mi5? Oduvek sam planirao da kad budem menjao nexusaru samo overim koja je aktuelna verzija note-a, ali mi5 je fakat preljep a manja je razlika u ceni nego što sam mislio
Moća Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Pa mi5 je malo manji pa vidi kako ti odgovara.
mlatko Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Dvoumio sam se oko njega, mocan je, lagan i baterija sasvim ok ali sam uzeo jeftiniji redmi4 i zasad sam prezadovoljan. Nije mi se svidelo sto mi5 nema mesto za memorijsku karticu, ako treba nesto na brzinu preneti/poneti... Note 3-4 su mi preveliki ali 4ka je jedan od mocnijih na trzistu Inviato dal mio Redmi 4
Pokojni Ruxin Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) Znam da je manji, ali mi veličina ne predstavlja neki problem. I generalno je bolji telefon, ali su razlike realno zanemarljive. Tako da sam sve bliži da uštekam pare i odem na note. Plašim se da mi je mi5 suviše lep, biće mi žao da ga turim u case a nije kao da nisam smotan. S druge strane note je dovoljno jeftin i neprelep da ne moram da se opterećujem tim stvarima, case ili no case koga briga :D Edited January 14, 2017 by Ruxin
Jozef K. Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Koliko vam koštaju ti kinezi? I ima li ovde da se kupi, ili mora na ali?
Pokojni Ruxin Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) Konkretno ova dva modela - note 4 oko 180-200, mi5 oko 250. Vrede debelo oba. Note 4 je ludački dobra ponuda, a mi5 lagano upada u flagship rang za te pare. Po kvalitetu izrade ne zaostaju ništa. Ja planiram sa kp, mož sigurno i preko alija ali ne znam jel vredi jebade Edited January 14, 2017 by Ruxin
Jozef K. Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Hvala. A ta trojka? Meni telefon treba kao telefon, plus mail, i malo zabave, koje nudi internet. Ništa specijalno. Kp je kupujem - prodajem?
Pokojni Ruxin Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Pa u suštini su premale razlike u cenama da bi gledao starije generacije. Ako ti je note 4 prevelik (a zaista jeste ogroman) ili ti i slabiji telefon vrši poso, onda otprilike ideš na redmi 4 (znači bez note). On koliko vidim kreće već od 135. Da, gledam na kupujem prodajem.
mlatko Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 ja sam kupio nabudzenu pro verziju kod zabarskih preprodavaca za 180. tj kupio me dizajn telefona Inviato dal mio Redmi 4
Jozef K. Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Ja sam gledao te razne Xiaomi. Rešio sam 4 prime. Deluje mi baš ok.
banecare1 Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 sinoc cujem od expata iz singapura i amerike da njihove kolege u centralama otkidaju na huawei telefone, pretpostavljam na poslednji model, i da svaki put tokom putovanja donose par komada plus aksesuare iz kine. ne znam sta im je.
Recommended Posts