gervasius twinkleminkleson Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ja uzo Redmi Note 3 Pro i za sad ne da su dobri utisci nego fenomenalni. Do sad sam imao HTC One Mini, 3 godine star, s tim sto je zadnjih godinu dana bio prilicno mucno s njim... Elem, za male pare odlican telefon. Brz, sve radi kako treba. Ja nemam neke ne znam kakve prohtjeve, ali desi se da mi je nekoliko aplikacija otvoreno u isto vrijeme, i sve radi savrseno.
ToniAdams Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 kao gej klub? plava ostriga fazon? pitam za druga.
Desmond Bojčinski Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 ne znam da li je trol ili ne, ali jara na klipu uspeo da u isto vreme strpa 2 sim kartice i memorijsku u Redmi 3:
Skyhighatrist Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 kao gej klub? plava ostriga fazon? pitam za druga. Baš ti verujem da je za druga
x500 Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Pazario sam pre 2 dana DooGee x5 Pro za 75 EUR. Prvi utisci su sasvim OK :)
jms_uk Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Pazario sam pre 2 dana DooGee x5 Pro za 75 EUR. Prvi utisci su sasvim OK :) I ja ga kupih jutros, za malo manje para [uz neke kupone itd]. Nece mi biti primarni telefon, ali mi je drago da cujem pozitivne utiske.
jms_uk Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 I ja ga kupih jutros, za malo manje para [uz neke kupone itd]. Nece mi biti primarni telefon, ali mi je drago da cujem pozitivne utiske. Bila neka falinka na ekranu, pa nije stigao. Sad uzeo Lenovo S-60w, treba da dodje sutra. Sent from my iPhone using Tapatalk
mlatko Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 (edited) Ja uzo Redmi Note 3 Pro i za sad ne da su dobri utisci nego fenomenalni. Do sad sam imao HTC One Mini, 3 godine star, s tim sto je zadnjih godinu dana bio prilicno mucno s njim... Elem, za male pare odlican telefon. Brz, sve radi kako treba. Ja nemam neke ne znam kakve prohtjeve, ali desi se da mi je nekoliko aplikacija otvoreno u isto vrijeme, i sve radi savrseno. Nameracio sam se na Redmi 3s jer je baterija atomska, brz i dobre ocene ali sam doplatio na kraju 25€ za Redmi 4. Uglavnom zbog ergonomije... treba stigne (preko/malo)sutra, malo se plasim da ce mi biti prevelik jer dosad sam vukao dve godine Redmi1.Redmi Mi5 cenim da ce biti dobar deal za oko 6meseci kad izbace 6cu Dvoumio sam se dal da uzmem manji Galaxy A3 ali nisam hteo da predjem zacrtani budzet. ...poslato sa prinudnog... Edited December 4, 2016 by mlatko
Skyhighatrist Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Ženi maznuli u busu olupanu Lumiu 550 (e jesu se usrećili, do mojega), pa joj uzeo 3s Prime. Ona hiper zadovoljna, sad i ćerka oće jedan, da promeni nekog odrtavelog Samsunga... Za te pare (160e) bom-bo-na.
Tale Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 E, ne znam da li je za Moću ili neko drugi zna: gledam neki "rezervni" telefon pa mi po ceni i specifikacijama (bar na papiru) zanimljivo deluju: - Blackview A8 - Homtom HT16 Uz mts paket su po 4.000 rsd.
copkillah Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Gigabajt RAM-a svaki? To nije ni za rezervni telefon, osim ako ne planiraš nešto mnogo više od poziva i sms-ova.
copkillah Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Pa ako je samo za pozive i poruke, verovatno ima nešto jeftinije, za dinar, pa neka je i ne-smart :) Prosto, gigabajt RAM-a mi ni najmanje ne uliva poverenje.
Recommended Posts