malkin Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 ja nešto mislim da bi Nibaliju bilo savršeno OK da prepusti Saganu ili Kvjatkovskom žutu majicu, neka njima odgovornost kontrolisanja pelotona kad sve ove ekipa krenu da napadaju već u Vogezima. ali imam utisak da Nibali i Astana uopšte nisu u fazonu da se bave takvim kalkulacijama.
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Lo Squaloooo Smor sto je Froome ispao, ali bice fenomenalan Tour svejedno. Mislim da je Contador u odlicnoj formi, vjerovatno je jaci od Nibalija... Svasta ce biti. Van den Broeck je kod Nibalija, jel da?
malkin Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 ne znam gde je VDB. Valv, Kosta, Tidžej, Porte, i Molema su sa Kontadorom, to znam. Talanski je sa nekolicinom svojih oko pola minuta ispred Kontadorove grupe.
malkin Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 aha, Loto tvitovao da je VDB u grupi između Nibalijeve i Kontadorove.
malkin Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 pa ne, ja ovo ne umem da shvatim, Vestra, Fuglsang i Nibali utekli Kanćelari, Saganu i Galopenu na kaldrmi. kratka trka, to je jedino objašnjenje, ne znam šta drugo...
freakns Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 jednostavno, Nibali izlazi na smenu, a Cancellara i Sagan se gledaju ko ce da pojaca... steta. da su i njih dvojica povukli, otislo bi ovo na preko 2 ipo minuta :D
malkin Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 ovo je jedna od onih vožnji o kojima će da se priča i piše decenijama.
freakns Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Fenomenalna etapa +milion Nibali je cudesan... ala je Boom odleteo... ma nema, prelepa etapa
malkin Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Boooooooooooooom! e ako im ovo ne zaradi novog sponzora ne znam šta će. e jebem ti Keukeleire šesti
freakns Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Nibali preko 2:30 Contadoru... kako je odvezao. mega giga carski
malkin Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 (edited) ne znam šta da kažem, svašta sam mogao da očekujem ali da Fuglsang i Nibali ovako voze to nisam. ovo je velika, velika pobeda Nibalija. a trka će sad tek da se rasplamsa, već od subote može da se očekuje napadanje. Edited July 9, 2014 by malkin
Garnirung Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Odgledao malo u kladionici i poslednjih par km, sve ostalo samo tekstualno. Žešća ludnica, ovo moram da svučem sa torenta. Ovo će sad da napravi ludaju u planinama, za sve pare.
Recommended Posts