Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politička korektnost

Featured Replies

Jeste

• Replies 3.5k
  • Views 274.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nemam pojma gde bih s ovim, možda ovde najviše pripada.   sad za vikend smo malo skitali Istočnom Srbijom, i odemo i do Rogljevačkih pivnica. to je kompleks starih podrumskih kuća, izna

• Max Morlock
    Max Morlock

Sent from my phone using their app

• vidim na vestima da je napalo bredlija kupera sto je dogradio nos da bi igrao leonarda bernstajna. pa se naljutili neki jevreji, kazu to je stereotip i kakav je to nacin da se tako sprda s njima. pa s

Posted Images

Zašto ne ukinu brownies? To vrišti na rasizam...

sećam se, tek smo počinjali sa sviramo i pričamo o nekim dobrim lokalnim bendovima i uvek bi se našao neko da prezrivo kaže:  ma lako je njima, oni vežbaju  default_hyper.gif

lakše je ljudima tako jer su glupi i lenji

“‎Bejah zauzet čitanjem i pisanjem, kad grunu u moju sobu velik broj tih ljudi naoružanih neznanjem tupim kao batina i mržnjom oštrom poput noža. To ne bejahu moje svile od kojih im se zakrvaviše oči, no moje knjige poređane po policama; svilu smotaše pod ogrtače, a knjige pobacaše na pod i stadoše ih gaziti nogama i cepati ih na moje oči. A knjige te bejahu u kožu povezane i obeležene brojevima i bejahu napisane od učenih ljudi, i u njima bejaše, da su ih hteli čitati, hiljade razloga da me smesta ubiju i bejaše u njima, da su ih hteli čitati, leka i melema za njihovu mržnju. I rekoh im da ih ne cepaju, jer mnoge knjige nisu opasne, opasna je samo jedna; i rekoh im da ih ne cepaju, jer čitanje mnogih knjiga dovodi do mudrosti, a čitanje jedne jedine do neznanja naoružanog mahnitošću i mržnjom.”

:hail:

20 hours ago, Lancia said:

Orson Welles, Al Jolson, Judy Garland, Bing Crosby, Fred Astaire, Shirley Temple, The Marx Brothers, Judy Garland, Doris Day, Laurel & Hardy, Desi Arnez, Robert Downey Jr., Mickey Rooney, Johnny Carson, Jack Benny, Billy Crystal, Dan Aykroyd, Mickey Mouse, Bugs Bunny (out of HBO Max). Little Britain je vec van BBC i Netflix kataloga. 

Ovo su sve Blackface zlocinci, cija se dela dovode u pitanje i koja su opasnosti da odu u bunker, kazu u sali sledeca na redu je Brown Sugar od Rolling Stones-a.

kako ce black sabbath sad zvati ?!

11 hours ago, zorglub said:

Pa i Julius Meinl je morao da promeni logo...

Uostalom, zar nije Moor's head zastava Korzike?

I Sardinije

I 4 volti di un'Isola. La bandiera Sarda – S&H Magazine

1 hour ago, Caligula said:

:hail:

Ma lajkuuj mi post.

Vidis da  PPP postaje  fezbukolik.   

gledaćemo lajkove novih članova i nećeno više čitatti

ja se uopste ne bih bunio da su se dohvatili zivih rasista, recimo kraljice i familije. da su krenuli na bakingemsku palatu i usput srusili spomenik kraljici viktoriji, to bi vec bilo nesto. pa da nateraju babu da se javno izvinjava za rasizam i da se javno odrice za pocetak majke i oca pa redom. nego nalaze falicni pansion, gandija i statue robovlasnika za koje nije cuo niko ko se tim ozbiljno ne bavi ili zivi u komsiluku. 

33 minutes ago, Bujodrag said:

Ma lajkuuj mi post.

Vidis da  PPP postaje  fezbukolik.   

gledaćemo lajkove novih članova i nećeno više čitatti

Udario sam jedno "HVALA"

25 minutes ago, adam said:

ja se uopste ne bih bunio da su se dohvatili zivih rasista, recimo kraljice i familije. da su krenuli na bakingemsku palatu i usput srusili spomenik kraljici viktoriji, to bi vec bilo nesto. pa da nateraju babu da se javno izvinjava za rasizam i da se javno odrice za pocetak majke i oca pa redom. nego nalaze falicni pansion, gandija i statue robovlasnika za koje nije cuo niko ko se tim ozbiljno ne bavi ili zivi u komsiluku. 

btw. nisam pratio, zasto Ghandi?  Mrzeo cigane ili...?

Dobro de

mrzeo je crnce gandara kad je bio mladji, a imao je i neke sumnjive rabote sa maloletnim devojcicama. 

...a i sa nemačkim bodibilderima