napadaj Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Najjače dosadhttps://www.bbc.com/news/amp/uk-england-leicestershire-53025407
Bujodrag Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 sećam se, tek smo počinjali sa sviramo i pričamo o nekim dobrim lokalnim bendovima i uvek bi se našao neko da prezrivo kaže: ma lako je njima, oni vežbaju lakše je ljudima tako jer su glupi i lenji “Bejah zauzet čitanjem i pisanjem, kad grunu u moju sobu velik broj tih ljudi naoružanih neznanjem tupim kao batina i mržnjom oštrom poput noža. To ne bejahu moje svile od kojih im se zakrvaviše oči, no moje knjige poređane po policama; svilu smotaše pod ogrtače, a knjige pobacaše na pod i stadoše ih gaziti nogama i cepati ih na moje oči. A knjige te bejahu u kožu povezane i obeležene brojevima i bejahu napisane od učenih ljudi, i u njima bejaše, da su ih hteli čitati, hiljade razloga da me smesta ubiju i bejaše u njima, da su ih hteli čitati, leka i melema za njihovu mržnju. I rekoh im da ih ne cepaju, jer mnoge knjige nisu opasne, opasna je samo jedna; i rekoh im da ih ne cepaju, jer čitanje mnogih knjiga dovodi do mudrosti, a čitanje jedne jedine do neznanja naoružanog mahnitošću i mržnjom.” 3 1
Ros Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 20 hours ago, Lancia said: Orson Welles, Al Jolson, Judy Garland, Bing Crosby, Fred Astaire, Shirley Temple, The Marx Brothers, Judy Garland, Doris Day, Laurel & Hardy, Desi Arnez, Robert Downey Jr., Mickey Rooney, Johnny Carson, Jack Benny, Billy Crystal, Dan Aykroyd, Mickey Mouse, Bugs Bunny (out of HBO Max). Little Britain je vec van BBC i Netflix kataloga. Ovo su sve Blackface zlocinci, cija se dela dovode u pitanje i koja su opasnosti da odu u bunker, kazu u sali sledeca na redu je Brown Sugar od Rolling Stones-a. kako ce black sabbath sad zvati ?!
Lo Zingaro Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 11 hours ago, zorglub said: Pa i Julius Meinl je morao da promeni logo... Uostalom, zar nije Moor's head zastava Korzike? I Sardinije
Bujodrag Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 1 hour ago, Caligula said: Ma lajkuuj mi post. Vidis da PPP postaje fezbukolik. gledaćemo lajkove novih članova i nećeno više čitatti
adam Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 ja se uopste ne bih bunio da su se dohvatili zivih rasista, recimo kraljice i familije. da su krenuli na bakingemsku palatu i usput srusili spomenik kraljici viktoriji, to bi vec bilo nesto. pa da nateraju babu da se javno izvinjava za rasizam i da se javno odrice za pocetak majke i oca pa redom. nego nalaze falicni pansion, gandija i statue robovlasnika za koje nije cuo niko ko se tim ozbiljno ne bavi ili zivi u komsiluku. 1 1
Caligula Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 33 minutes ago, Bujodrag said: Ma lajkuuj mi post. Vidis da PPP postaje fezbukolik. gledaćemo lajkove novih članova i nećeno više čitatti Udario sam jedno "HVALA" 1
Caligula Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 25 minutes ago, adam said: ja se uopste ne bih bunio da su se dohvatili zivih rasista, recimo kraljice i familije. da su krenuli na bakingemsku palatu i usput srusili spomenik kraljici viktoriji, to bi vec bilo nesto. pa da nateraju babu da se javno izvinjava za rasizam i da se javno odrice za pocetak majke i oca pa redom. nego nalaze falicni pansion, gandija i statue robovlasnika za koje nije cuo niko ko se tim ozbiljno ne bavi ili zivi u komsiluku. btw. nisam pratio, zasto Ghandi? Mrzeo cigane ili...?
Ros Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 10 minutes ago, Caligula said: btw. nisam pratio, zasto Ghandi? Mrzeo cigane ili...? https://time.com/5685122/gandhi-hitler-letter/
Joe D Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 mrzeo je crnce gandara kad je bio mladji, a imao je i neke sumnjive rabote sa maloletnim devojcicama.
Recommended Posts