Jump to content
IGNORED

Politička korektnost

čekmeže

Recommended Posts

Posted

Zašto ne ukinu brownies? To vrišti na rasizam...

Posted

sećam se, tek smo počinjali sa sviramo i pričamo o nekim dobrim lokalnim bendovima i uvek bi se našao neko da prezrivo kaže:  ma lako je njima, oni vežbaju  default_hyper.gif

lakše je ljudima tako jer su glupi i lenji

“‎Bejah zauzet čitanjem i pisanjem, kad grunu u moju sobu velik broj tih ljudi naoružanih neznanjem tupim kao batina i mržnjom oštrom poput noža. To ne bejahu moje svile od kojih im se zakrvaviše oči, no moje knjige poređane po policama; svilu smotaše pod ogrtače, a knjige pobacaše na pod i stadoše ih gaziti nogama i cepati ih na moje oči. A knjige te bejahu u kožu povezane i obeležene brojevima i bejahu napisane od učenih ljudi, i u njima bejaše, da su ih hteli čitati, hiljade razloga da me smesta ubiju i bejaše u njima, da su ih hteli čitati, leka i melema za njihovu mržnju. I rekoh im da ih ne cepaju, jer mnoge knjige nisu opasne, opasna je samo jedna; i rekoh im da ih ne cepaju, jer čitanje mnogih knjiga dovodi do mudrosti, a čitanje jedne jedine do neznanja naoružanog mahnitošću i mržnjom.”

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
20 hours ago, Lancia said:

Orson Welles, Al Jolson, Judy Garland, Bing Crosby, Fred Astaire, Shirley Temple, The Marx Brothers, Judy Garland, Doris Day, Laurel & Hardy, Desi Arnez, Robert Downey Jr., Mickey Rooney, Johnny Carson, Jack Benny, Billy Crystal, Dan Aykroyd, Mickey Mouse, Bugs Bunny (out of HBO Max). Little Britain je vec van BBC i Netflix kataloga. 

Ovo su sve Blackface zlocinci, cija se dela dovode u pitanje i koja su opasnosti da odu u bunker, kazu u sali sledeca na redu je Brown Sugar od Rolling Stones-a.

kako ce black sabbath sad zvati ?!

Posted
11 hours ago, zorglub said:

Pa i Julius Meinl je morao da promeni logo...

Uostalom, zar nije Moor's head zastava Korzike?

I Sardinije

I 4 volti di un'Isola. La bandiera Sarda – S&H Magazine

Posted
1 hour ago, Caligula said:

:hail:

Ma lajkuuj mi post.

Vidis da  PPP postaje  fezbukolik.   

gledaćemo lajkove novih članova i nećeno više čitatti

Posted

ja se uopste ne bih bunio da su se dohvatili zivih rasista, recimo kraljice i familije. da su krenuli na bakingemsku palatu i usput srusili spomenik kraljici viktoriji, to bi vec bilo nesto. pa da nateraju babu da se javno izvinjava za rasizam i da se javno odrice za pocetak majke i oca pa redom. nego nalaze falicni pansion, gandija i statue robovlasnika za koje nije cuo niko ko se tim ozbiljno ne bavi ili zivi u komsiluku. 

• +1 1
  • Haha 1
Posted
33 minutes ago, Bujodrag said:

Ma lajkuuj mi post.

Vidis da  PPP postaje  fezbukolik.   

gledaćemo lajkove novih članova i nećeno više čitatti

Udario sam jedno "HVALA"

• Haha 1
Posted
25 minutes ago, adam said:

ja se uopste ne bih bunio da su se dohvatili zivih rasista, recimo kraljice i familije. da su krenuli na bakingemsku palatu i usput srusili spomenik kraljici viktoriji, to bi vec bilo nesto. pa da nateraju babu da se javno izvinjava za rasizam i da se javno odrice za pocetak majke i oca pa redom. nego nalaze falicni pansion, gandija i statue robovlasnika za koje nije cuo niko ko se tim ozbiljno ne bavi ili zivi u komsiluku. 

btw. nisam pratio, zasto Ghandi?  Mrzeo cigane ili...?

Posted

mrzeo je crnce gandara kad je bio mladji, a imao je i neke sumnjive rabote sa maloletnim devojcicama. 

Posted

...a i sa nemačkim bodibilderima