James Marshall Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 (edited) Čekaj, Lisiki™ je odlična igračica na travi, prošle godine je na W izbacila oneke vrhunske igračice na putu do finala, uključujući Serenu u nikad boljoj formi, i samo zato što se usrala od pritiska nije pokazala ništa u finalu, inače je to bilo jedno od najboljih izdanja neke igračice na W u posljednjoj deceniji. A ovaj hajp oko Bušar mi još nije jasan, polako, treba da se dokaže to derle. Edited July 1, 2014 by James Marshall Link to comment
wall Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Koji je ovaj Duracell što igra protivu Nadala? Link to comment
ivy Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 (edited) videćemo..prošle godine je bilo daleko..ja tipujem da će Kerber biti bolja Edited July 1, 2014 by ivy Link to comment
keitel Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 A ovaj hajp oko Bušar mi još nije jasan, polako, treba da se dokaže to derle. Daleko je Bušar od derletatm, gledao sam njene konferencije za štampu, izuzetno je smirena i izrazito inteligentna za svoje godine. Na stranu hajp oko njenog izgleda koji je meni savršeno generički, zajedno sa Halep čini taj iskorak u mentalnom pogledu od ostalih iz te generacije. Link to comment
Cash Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Kakva crna Kerber, Lisicki na travi je za nju Stefi Graf. Busar ce sutra Kerberovoj da objasni neke stvari, tako da ce Ana malko pricekati na ulazak u top 10. Link to comment
Timmy Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Rasprava o zenskom tenisu prvi put posle 14 godina :D Link to comment
keitel Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Opa, prvi put vidim da je neko dobio set protiv Nadala sa slabijom igrom. Ovo je već nešto. Link to comment
Arkadija Posted July 1, 2014 Author Share Posted July 1, 2014 (edited) Kirgios opsano muči Nadala, a nije odigrao nešto vanzemaljski. Edited July 1, 2014 by Arkadija Link to comment
Max Morlock Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Zrelo je Sent from my ZP990+ using Tapatalk Link to comment
Ros Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 najopasnija kombinacija grcka-malezija :) Link to comment
Max Morlock Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Kyrgiosu Niče, Wimbledon ti kliče! Sent from my ZP990+ using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts