James Marshall Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Meni ovo liči na Olivera Mekola i meč protiv Lenoksa Luisa, ako se ko sjeća, kad je čovjek doživio nervni slom u sred meča Link to comment
Timmi Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Sad sam video snimak, ne razumem nista. Zvanicna izjava je da ima virusnu infekciju. Secam se kako je Jordan onomad bolestan i dehidriran razvalio Jutu... ja sam prije dvije godine imao neku virusnu infekciju. nisam znao da zavezem pertle, koji je datum, godina... potpuna konfuzija. Link to comment
duda Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 svašta se već dešavalo sa serenom te ona čudna povrea stopala, pa onda plućna embolija, sve je to meni sumnjivo skroz isto ko i nadalova kolena mutna voda, u svakom slučaju kirgios po igri dosta liči na novaka, samo što (barem zasad) ima manje iskustva ali bistriju glavu i ne zenta ni od koga dokle će, videćemo jedna je priča kada od tebe niko ništa ne očekuje, a nešto sasvim drugo kada dođu rezultati pa krenu očekivanja novak treba da se plaši marina samo u slučaju da sutra na teren izađe bezmud. tj. protiv marina se mora ići agresivno, inače je nahebo, jer je marin u dobroj napadačkoj formi, ali mu odbrana nikad nije bila jača strana Link to comment
Time Crisis Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 kirgios po igri dosta liči na novaka, samo što (barem zasad) ima manje iskustva ali bistriju glavu i ne zenta ni od koga Koji deo igre? Meni ne liči nimalo, ako liči na nekog pre na Tsongu iz boljih i mlađih dana, ubitačan servis + FH, loš BH i u odnosu na Tsongu lošija igra na mreži. Link to comment
Zli Gli Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Meni ovo liči na Olivera Mekola i meč protiv Lenoksa Luisa, ako se ko sjeća, kad je čovjek doživio nervni slom u sred meča Ovo zvuci donekle logicno, samo sto je Serena bila nekako previse mirna, normalna, i zato mi je delovalo kao da folira. Mada se i generalno tripuje da kao uvek bude kul i flegmaticna, ne znam vise sta da mislim. A Kirgios je car, vec duze vreme ga gledam (i kladim se na njega) na losijim turnirima i samo sam cekao kad ce da eksplodira. Link to comment
keitel Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Koji deo igre? Meni ne liči nimalo, ako liči na nekog pre na Tsongu iz boljih i mlađih dana, ubitačan servis + FH, loš BH i u odnosu na Tsongu lošija igra na mreži. Imao je Kirgios neke vinere iz bekhende juče o kojima Conga može samo da sanja. Možda nije tehnički dotjeran, ali udarac kojim itekako može da napravi štetu. Ono malo što je bio na mreži je loše, ali bar u Australii ima gomilu ljudi koji mu mogu pokazati kako se to radi. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Slažem se za bh...naoko deluje nekako nedorađeno, sirovo možda čak i nespretno, ali mu je radio posao, odnosno nije trpio zbog njega. Servis i forhend stvarno podsećaju na Tsongu, s tim da bih rekao da ovaj dečko ima i mozga i strpljenja za razliku od Žoa. Link to comment
keitel Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Da, juče je pokušavao da igra sa dosta top spina u nekim dijelovima meča. Vidi se da mu to nije urođeno, ali postojala je taktika, nije samo šamarao iz sve snage. Ali ključna razlika je ta bekhend paralela koju Conga nikad nije imao. Link to comment
Time Crisis Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Da, juče je pokušavao da igra sa dosta top spina u nekim dijelovima meča. Vidi se da mu to nije urođeno, ali postojala je taktika, nije samo šamarao iz sve snage. Ali ključna razlika je ta bekhend paralela koju Conga nikad nije imao. Pogledaj samo prvih 30-ak sekundi :) Igrao je Tsonga nekad kao zmaj, samo davno već beše 2008. https://www.youtube.com/watch?v=nO6lalt5f6M Link to comment
Garnirung Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Žreb je nekom majka, nekom maćeha. Petra će maltene da se prošeta do finala. Jedino je imala Venus kao kosku. Link to comment
Arkadija Posted July 2, 2014 Author Share Posted July 2, 2014 (edited) Niko da postavi ovaj potez sezone :ziga: edit: sad vidim da ga ima, ali nema veze, ovo treba gledati više puta :D Edited July 2, 2014 by Arkadija Link to comment
April Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 edit: sad vidim da ga ima, ali nema veze, ovo treba gledati više puta :D Gledao deset puta od jutros. Ali ovo pišanje po Nadalu nije dokaz samopouzdanja: dokaz su zapravo poslednja dva servis gema Nadala koje je namerno puštao sa nulom, jer je bio potpuno siguran u svoj servis. I tako je i bilo. Mali je opasan, mada će ga onaj smor Raonić počistiti. Link to comment
Indy Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 kirgios po igri dosta liči na novaka, samo što (barem zasad) ima manje iskustva ali bistriju glavu i ne zenta ni od koga Ovo na osnovu jednog jedinog meca? Btw. skorasnji istorijat Wimbledona je pun neverovatnih upset-a od strane igraca za koje se posle toga jedva ikad culo. Ja cu da pocnem da proslavljam Kyrgiosa kad odigra jos barem par dobrih turnira. (Naravno, ovde down under vec samo sto nije dobio orden narodnog heroja). Link to comment
Time Crisis Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Ovo na osnovu jednog jedinog meca? Btw. skorasnji istorijat Wimbledona je pun neverovatnih upset-a od strane igraca za koje se posle toga jedva ikad culo. Ja cu da pocnem da proslavljam Kyrgiosa kad odigra jos barem par dobrih turnira. (Naravno, ovde down under vec samo sto nije dobio orden narodnog heroja). Velika, velika razlika je to što Kyrgios ima 19 godina i ne može biti u istom košu sa Darcisom, Stakhovskim, Rosolom i ostalim koji su svi skoro 30-godišnjaci ili tu negde. Za Rosola su po završetku meča manje-više svi već znali da u životu više neće onako odigrati. Naravno da će morati još mnogo da se dokazuje, ali praktično je prvi pravi talenat još od zemljaka Tomića :) Link to comment
Indy Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Ne mislim ja da ce on nestati sa scene, vec da postoji verovatnoca da bude nesto kao Philippoussis ili Baghdatis (stvarno se ne trudim da biram igrace s grckom krvlju, slucajno ispade). Recimo, Baghdatis je 2006 kao 21-godisnjak i unseeded pobedio Roddicka (tada No 3) na AusOpenu i stigao sve do finala sa Fedeksom (gde je izgubio). Naravno, bilo bi fenomenalno za Aussie tennis da on bude barem novi Hewitt, ako ne i veci igrac. (Tomica toliko ne voli Aussie populacija, da je to 1 cudo). Link to comment
Recommended Posts