April Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Kad je ispao Nadal prosle godine? Taman hteo da pitam Link to comment
Yoda Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 (edited) Kako ga je izrešetao klinac. :D Mislim da je ispao u prvom kolu prošle godine. Edited July 1, 2014 by Yoda Link to comment
Arkadija Posted July 1, 2014 Author Share Posted July 1, 2014 Mislim da je ispao kolo pre ovog. Nego šta se dešava sa Serenom? Gledam na Blicovom sajtu snimak kada je predala u dublu. Deluje kao da je nešto ozbiljno, nije mogla da uhvati lopticu rukom. Link to comment
keitel Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Ispao je na početku, dobio je 180 poena. Đoković može na prvo mjesto ako osvoji turnir, ako ne, velike su šanse da će se to desiti u nekom trenutku u Americi. Link to comment
Nesh Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Jos je i zaradio bodove. Dakle, ostaje na prvom mestu. Link to comment
April Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 (edited) Nego šta se dešava sa Serenom? Gledam na Blicovom sajtu snimak kada je predala u dublu. Deluje kao da je nešto ozbiljno, nije mogla da uhvati lopticu rukom. I ja sam odgledao, strašno jebote. Podsetila me na poslednji meč Muhameda Alija. Edited July 1, 2014 by April Link to comment
Timmy Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 U jebote... Ne bih da glumim medicinskog strucnjaka, ali ovo su ili neke tablete koje su je osamutila ili je problem mnogo ozbiljniji. Ovako nesto se bas i ne vidja u profesionalnom sportu. Link to comment
Feindouno Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Očigledno dezorijentisana Serena, je još pre početka meča sa sestrom Venus protiv Kristine Baroi i Stefani Fegel delovala neraspoloženo. Loptice su proletale pored nezainteresovane Serene, koja je potom u prva tri gema napravila tri duple servis greške šaljući lopticu ili u mrežu ili na osnovnu liniju. Nakon druge greške čak je i glavni sudija Kader Nuni sišao sa stolice i razgovarao sa Amerikankom, meč je nastavljen, ali je Serena opet očajno servirala. Potom je sela na stolicu pored sestre i spustila glavu u šake i skoro zaplakala, dok je sa njom razgovarao njen medicinski tim. "Žao mi je, ne mogu da nastavim takmičenje. Jutros sam zaista mislila da mogu, jer želim da se borim, ali ovo je izvuklo sve iz mene" Link to comment
Max Morlock Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Ovo me najviše podseća na nastup Amy Winehouse na Kalemegdanu 2011... Link to comment
Zli Gli Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Ja mislim da je folirala ta sranja, u fazonu "kad sam vec ispala u singlu rano aj neka bude da sam bila povredjena", ili tako nesto. Link to comment
Time Crisis Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Ako je neko propustio: http://www.youtube.com/watch?v=FmLaMsugcEI Link to comment
Arkadija Posted July 1, 2014 Author Share Posted July 1, 2014 Ma kakvi. Da nije htela da igra, ne bi ni igrala. Koliko puta je propustila neki turnir . Plati propisanu kaznu za propuštanje turnira i vidimo se drugi put. Ovo je nešto ozbiljno. Da li je bolest fizička ili psihička tek će se videti. Link to comment
burekdzija Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Sad sam video snimak, ne razumem nista. Zvanicna izjava je da ima virusnu infekciju. Secam se kako je Jordan onomad bolestan i dehidriran razvalio Jutu... Link to comment
Feindouno Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Glinticu lupas, k'o da nisu nikad predale bez izlazenja na teren. Link to comment
Recommended Posts