MancMellow Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Ne znam samo gde ce se iskopati mesto za Matu Pa zašto, iskopaće se za njega. Za Kagawu već ne znam. Ne treba nam krilo, treba nam Arturo!
ArleKino Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Zaboravio si Vermalena Nisam. :P Ne znam, da sam Wenger ne bih dao Vermaelena, ali ga ne bih stavljao u prvih 11 osim ako i Wenger ne usvoji za neke mečeve opciju sa tri stopera. Liverpool i Chelsea će, navodno, krenuti po Yayu Tourea. Meni se čini da će Yaya, ako igdje ode, otići u Monaco.
ArleKino Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Pa zašto, iskopaće se za njega. Za Kagawu već ne znam. Ne treba nam krilo, treba nam Arturo! Van Gaal voli prirodna krila (Overmars, Robben, Ribery...). Ne bih se začudio da, ako propadne Di Maria, krene po nekog od ove dvojice iz Bayerna.
Malvo Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 hm, juventus ni ne igra sa pravim bekovima, tako da nisam siguran koliko evra može da im koristi... jedino ako ne planiraju prelaz na četvoricu pozadi, čitao sam nešto prošle sezone da misle da im je ova sa tri štopera inferiorna u evropi. ako su već odlučili da utope vidala, bolje da ga spucaju za čisti keš, ili da makar ne ubacuju evru, koji je godinu ili dve daleko od penzije.
kralj Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Ne verujem da će da prodaju Vidala. To bi im bio nenadoknadiv gubitak. Čak je logičnije da zacepe Romana ili random Arapina za Pogbu.
MancMellow Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 (edited) Van Gaal voli prirodna krila (Overmars, Robben, Ribery...). Ne bih se začudio da, ako propadne Di Maria, krene po nekog od ove dvojice iz Bayerna. Robben je rekao da mu ne pada na pamet, a Ribery...ima 31 godinu, mislim da nema sanse, sve i da hoce da dodje (a sumnjam) da mu United da govor za sadasnju platu (skoro 200k funti nedeljno). A i ima jos 3 godine na ugovoru te sumnjam da bi bio jeftin. Nek dovedu Vermaelena i Vidala i mi smo "set". Za Vidala bih lično dao Nanija i kolko god treba para, ali ne i Evru. Edited July 8, 2014 by MancMellow
ducca Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Van Gaal voli prirodna krila (Overmars, Robben, Ribery...). Ne bih se začudio da, ako propadne Di Maria, krene po nekog od ove dvojice iz Bayerna. I meni nesto smrdi da ce probati da dovede Robbena. Ali neki vihoran treba definitivno. Kagawa je visak otkad je dosao, njega treba iskoristiti kao kakav takav mamac za neki target iz Dortmunda, a Hummels se namece kao jedina iole realna opcija (Reus naravno nece biti prodat...dok mu ne istekne ugovor i potpise na free za Bayern). Apropo Mate, ne uspevam da ga vidim u bilo kojoj opciji van Galovih sistema...
Weenie Pooh Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Za Vidala bih lično dao Nanija i kolko god treba para, ali ne i Evru. Pa ne može Evra, on je startni LB sledeće sezone. Ja bih ponudio Shawa -_-
ArleKino Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 I meni nesto smrdi da ce probati da dovede Robbena. Ali neki vihoran treba definitivno. Kagawa je visak otkad je dosao, njega treba iskoristiti kao kakav takav mamac za neki target iz Dortmunda, a Hummels se namece kao jedina iole realna opcija (Reus naravno nece biti prodat...dok mu ne istekne ugovor i potpise na free za Bayern). Apropo Mate, ne uspevam da ga vidim u bilo kojoj opciji van Galovih sistema... Sneijder-esque? Reus reče da nikad neće otići u Bayern tako da nije ni on posve nerealna opcija, posebno ako se Borussia bude osipala, s tim da će Van Gaal prvo morati Kagawu zaključati u samicu da ne javi Reusu svoje impresije iz Bustinvillea.
ducca Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 (edited) Pa ne može Evra, on je startni LB sledeće sezone. Ja bih ponudio Shawa -_- Ovo je prozivka na moj racun, al zivi bili pa videli. Prognoziram vise startova Evre naredne sezone. Od one tamo Shaw je neprikosnoven. Edited July 8, 2014 by ducca
MancMellow Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Khm, pod uslovom da ga vec nismo prodali... In other news, gotovo je sa Nike, od 2015 se najverovatnije vraćamo Adidasu
ArleKino Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Khm, pod uslovom da ga vec nismo prodali... In other news, gotovo je sa Nike, od 2015 se najverovatnije vraćamo Adidasu Nova milijarda nečeg stiže, znači.
MancMellow Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 (edited) Nova milijarda nečeg stiže, znači. ne znam, Nike i odustao zato što kažu da je Woodward preterao Edited July 8, 2014 by MancMellow
ducca Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Pa valjda zato sto je Adidas ponudio zle pare (valjda 60 meleona/year) a Nike izracunao da im se ne isplati da prate (iako imaju pravo da izjednace bilo koju ponudu).
Recommended Posts