Jump to content
IGNORED

HOROR SERIJE (u capsu, naravno)

Lrd

Recommended Posts

Posted

ehh, ovo mi je bas tuzno cray2.gifpogledala sam svega par epizoda i odustala... ruku na srce, serija mi je bas lose izgledala..... ali Ash-a zauvek volem po filmovima

never indeed..... hail to the king!

Posted

Ja ispratio sve (stalo mi jos samo finale) i zaista je super zabavno pogotvo u tom 25 minuta formatu.

Ovo se doduse moglo i naslutiti jer je glavna prica (ako se to jos moze tako zvati) pocela opasno da kruzi i ponavlja se pa je mozda i najbolje sto su ga ovako okoncali iako se pominjao i neki film, mada bi to stvarno bilo cedjenje suve drenovine.

U svakom slucaju Hail to the king baby! :kralj:

Posted

mozda previse zabavno.... filmovi su imali bas tu konbinaciju horora i komicnog koja je meni za evil dead pricu bila idealna....... pre neku godinu sam gledala i mjuzikl i ekipa koja je tad bila na turneji je FANTASTCNO odradila poso..... jedna od najboljih zabava koje sam imala u pozoristu....... mozda i seriji nekad dam sansu

Posted

Istini za volju ja sam 80% odgledao preko mobilnog i tableta na HboGo i za to je fino posluzio. Cini mi se da je ovde vise islo na taj Army of darkness fazon gde je vecinom zabavno a nasilje je onako bas over the top, dok horora realno ni nema jer zna se da ce Ash to da sredi.

Posted
2 hours ago, *edited by mod said:

zna se da ce Ash to da sredi.

takoe.... 

groovy_zps16b8dc4b.jpg 

• 6 months later...
  • 4 months later...
  • 7 months later...
Posted

Počela druga sezona castle rock. Odustali od najavljenog povezivanja sa shinning, malo su I suviše ubacili priča u mikser aali za sada se nekako vuče. Keva glumi odlično, klinka baš i ne. Ostalo sve na nivou.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

Zaista je odlična što nije lako ako se ima na umu da je ovaj lik ipak u senci Keti Bejts.

Doduše posle tri epizode, usledio je težak filer ali guramo dalje.

Sent from my H3213 using Tapatalk

• 6 months later...
Posted

Krenuo je Penny Dreadful LA, original mi je bio dobar, planirao sam i ovo da gledam, ali su ga tako ocrnili na imdb reviewovima da cenim da cu preskociti. Izgleda i da fokus nije vise na misticnom i paranormalnom nego na nacijima i sektama.

Posted (edited)

e jbg, nisam planirao da gledam ali sad kad reče da su ocrnili na imdb reviewovima...idem da overim šta kažu, ako negde naletim na reč pOlITiCaL onda skoro sigurno valja i prinuđen sam da overavam :dry:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

haha, mislim da prvi review kaze "went from supernatural to political" :D javi kako je!

Posted

Penny Dreadful: City of Angels

odgledao prvu epizodu, uopšte nije loše... čak mi je i drago što su otišli u političke vode.

ne obraćajte pažnju na imdb ocene i kritike, to ionako pišu deca željna sumrak-sage :fantom:

Posted

pa ne verujem da moze biti gore od prethodne sezone

• 3 years later...
Posted (edited)

Da malo "oživimo" ovu temu, igrom slučaja, neočekivano sam naišao na ovu, od kritičara ishvaljenu seriju - https://www.rottentomatoes.com/tv/from

Pošto sam tek počeo da gledam, (zasad) ću se uzdržati od bilo kakvih komentara i površnih mini-recenzija, ali biće i toga...  :fantom:

EDIT:

I da ne zaboravim, za razliku od ostatka sveta (gde je na MGM+ servisu), kod nas je na HBO Max-u.

Edited by Jeremija