Ajant23 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Ma, naravno da se šali, ali ušao je u dušu hipsterima, koliko se dobro uživeo u ulogu. Mada, dok je tebi i meni smešno to što radi, njemu je to bio poveći posao. Baš se vidi da je uložio truda, hiljade dana kontempliranja i dugog promišljanja da bi mogao napisati takav post.
ToniAdams Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 mislim da se mozda zaljubio u neku hipsterkicu pa pokusava da je fascinira.
Ajant23 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Vodi je u bioskop ko Travis Bickle što je vodio Betsy, pa moguće...
ToniAdams Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 a sta ako je mejkeb kikes a ta curamu hit girl? yebacenas ruzno :(
ToniAdams Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 glede penare, odgledao sam 3 epizode, i treca sa evom je fakat fina. kao i peta iz prvog ciklusa. sto se mene tice ostatak serije apsolutno bolje da nisu snimili.
mozzer Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Nesto najbolje sto sam gledao podlednjih godina, mogu reci u rangu twin peaksa. Dosta je intelektualno i goth, sa briljantnim promisljanjima. Sama srz ljudi u metafizickom smislu. Ako se gleda treba odgledati sve sa obaveznom sublimacijom u oba serijala, posebno u drugom. 10/10. Fantasticno. Posebno za starije ljude u koje sebe ubrajam. Sublimacija.
ToniAdams Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Nesto najbolje sto sam gledao podlednjih godina, mogu reci u rangu twin peaksa. Dosta je intelektualno i goth, sa briljantnim promisljanjima. Sama srz ljudi u metafizickom smislu. Ako se gleda treba odgledati sve sa obaveznom sublimacijom u oba serijala, posebno u drugom. 10/10. Fantasticno. Posebno za starije ljude u koje sebe ubrajam. Sublimacija. jest jako. u metafizickom smislu. 1 sublimacija. i goth.
ToniAdams Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Skroz zabavna serija, dezurni hejteri stop. kakav si jadnik, a promisljanja? sublimacija?
mozzer Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Hehe pa serija jeste goth - producent je za dijaloge koristio jezik dickensa, wordswortha i sl.engleskih knjizevnika sa kraja 19.veka, a koristeci likove koji su tada izmisljeni (penny dreadful je naziv comic horor book-a koji je izlazio u Londonu u to vreme) plus likove iz knjizevnosti (dorian gray i sl) na izuzetno lucidan, smeo i divan nacin ih je prikazao i povezao na svoj nacin, uspevajuci u izuzetno teskoj sublimaciji koja se tice ljudskog zivota, pitanja krivice, licnih demona (vrlo zanimljivo), smisla zivota, lepote, ljubavi i sl. To bih nazvao visoko inteligentnim promisljanjem koje je uspelo i svaka mu cast. Eto, to se meni, osim svega ostalog navedenog, dopada. 0% banalizacije, 100% surovo realno. I zato, pored svega ostalog, 10/10 od mene. Inace Caliban izgleda kao clan benda The Cure, pitam se da li Robert Smith gleda PD ????
ToniAdams Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 ma ok, ne kazem da gresis bilo u cemu, ali meni je izvedba prilicno slaba. i sve mi je nekako vec stoput vidjeno. eto, taj caliban mi je recimo roj beti za sirotinju
mozzer Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 ma ok, ne kazem da gresis bilo u cemu, ali meni je izvedba prilicno slaba. i sve mi je nekako vec stoput vidjeno. eto, taj caliban mi je recimo roj beti za sirotinju Ma naravno, kao sto kazem stvar preferencija, ja recimo ne znam ko je roj beti ????
Recommended Posts