Ryan Franco Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 izašla i šesta epizoda. To mi je ko bonus porcija. Brine me jedino, ko će čekati sedam dana do sedme?
Ryan Franco Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Vrhunska završna scena 6. epizode. Lrde, odlično je, ništa ne veruj ovim hejterima.
mozzer Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Mixed feelings o 2. serijalu, drugaciji je od prvog. 6.epizoda jako dobra. Ne znam, meni ili klikne ili ne sa glumcima, ovde je totalno kliknulo... Evu Grin ne vredi vise ni komentarisati, ovaj decko sto glumi Dorijana je super (posebno u 6.) a i Harry Treadaway a posebno Rorry Kinear (Caliban), bas po mom ukusu... citati i razgovori su sjajni...
ToniAdams Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 jel naso konacno cudoviste posao iz snova? da nije gota pd bi sigurno bila najgora serija koju sam probao gledati
mozzer Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 (edited) jel naso konacno cudoviste posao iz snova? da nije gota pd bi sigurno bila najgora serija koju sam probao gledati :) Naravno, stvar ukusa, meni je ubedljivo najbolja i najitelektualnija koju sam gledao (u poslednje vreme), kazem ili klikne ili ne... Inace Caliban radi u voskari, pravi vostane figure za izlozbe od kojih vlasnici zaradjuju za zivot... vlasnici imaju lepu ali slepu cerku sa kojom on cesto razgovara... o zivotu... i tako... Edited June 12, 2015 by mozzer
ToniAdams Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 kewl! a jel rosicki gej il nije? jese odlucio vise?
mozzer Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 kewl! a jel rosicki gej il nije? jese odlucio vise? Bi-Sex, androidan Inace producent serije je Gay pa i to ima dosta veze, a Dorian, imam utisak, sve ovo radi zbog Ms.Ives...
Sludge Factory Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Peni razbija i dalje. Jeste pocetak sezone bio malo trapav i vestice su na ivici tresha, ali kako odmice uzitak je veci, a Eva je nenadjebiva. Vidi kadar kakav je, bombona Kao ilustracija u nekoj knjizi.
mozzer Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 PD Odlican indeed... odlicni dijalozi... i sve ostalo... 7. episode posebno dobra jer su smanjili vestice koje su, slazem se, na ivici trasha :)
ToniAdams Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 jel nasao posao iz snova? mozda i gajbu, skroz se osamostalio? jebote sta vi gledate
Ryan Franco Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Peni dredful je trenutno nešto najbolje što se emituje, a za šta imamo antenu da gledamo. Zaplet je fenomenalan, gluma je odlična, psihologija likova je na nivou, estetika je ne-do-dir-lji-va. Dve glavne glumice su već pustile korenje na Panteonu. Naročito Bili Rajli iako je Eva odavno tu. . Bolje će to mozzer da sažme. Ja ću samo reći Toniju da čudovište ima 24h šljaku. :ph34: Edited July 1, 2015 by McCabe
Ajant23 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Peni dredful je trenutno nešto najbolje što se emituje
Recommended Posts