Lrd Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 Kad smo kod stripa, meni je na tragu, samo što je mnogo manji raspad nego u stripu. Što je očekivano. Samo me nervira što u seriji ne puši, pa se onda javi mali vini™ u meni i pita šta će mu upaljač u tom slučaju.
Sludge Factory Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Kako sta ce mu, pa da uvek ima da pripali cigaru nekoj dami kad joj zafali vatre. Salu na stranu, rekli su da ce da se osvrnu i na to pitanje pusenja i cigareta, nisu bas sve stigli u pilotu.
ToniAdams Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 jel ovo ovaj poslednji ahs kao neki karneval za sirotinju?
mustang Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 (edited) Ne znam gde je grimm...al ako ode kapetan greota. Ide mi na zivce devojka od grima... Nije los constantin Edited October 26, 2014 by mustang
steins Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Meni ovaj Konstsntin onako ....puterguz. Nisam čitao strip al mi se čini da ni iz daleka nije manični depresivni hipster. Drugo, fali mu pljuga - jeste da nije korektno da se puši na velikom platnu, al pljuge imaju neko svoje mesto u ovoj priči. Treće potpuno prddvidljiva skupina - neurotični kompjuter frik sa naočarima i krupni ćutljivi snagator. Ok malo su me prešli sa odlaskom ove čouzen van ribice al ne sumjnjam da će i nju vratiti /ili napraviti nekog klona/. Sve u svemu, ovo izgleda kao loša kopija supernaturala.
Lrd Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Do tebe je, nije do serije. Hellblazer, odnosno Constantine je tačno 22 godine stariji od Supernaturala i teme demona, magije, posednutosti i slično je obrađivao mnogo, mnogo pre. Štaviše, Hellblazer je jedan od najočiglednijih uzora Supernaturala, a najpoznatija ekranizacija je vršnjak sa Supernaturalom. Ali, kapiram da je na televiziji to drugačije i razumem šta ti smeta, ali ako se iole budu držali stripa, ovo bi trebalo da bude mnogo mračnija i ozbiljnija serija od Supernaturala. Koga inače obožavam, samo da se zna. Evo jedan sken iz prvog Hellblazera:
steins Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Jbga rekoh da nisam čitao orginalnog Helblejzera/Konstantina, ali mi je čak i metroseksualni Kijanu neuporedivo bolji od ovog. Ovo je više onako - limunadica. Al ajd da vidimo, ne volem da komentarišem puno pre odgledane makar tri epizode. a glede stripa - moram da ga nadjem na netu i pročitam. Čini mi se da sam čak u Laguni i video nešto al sad nisam siguran.
zema Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 beli put je objavio nekoliko prevoda, pre 7-8 godina
steins Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 beli put je objavio nekoliko prevoda, pre 7-8 godina sad vidim neke dve sveske u Delfima,... no tražeći naleteh na ovo
Lrd Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Ima da se skine dosta toga po uobičajenim mestima. Inače, gore je greška, nije 22 nego 12 godina. no tražeći naleteh na ovo Ne to. :(
MiddleClass Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Pogledah prve dvije epizode PD. Ok je serija, ali nisam nešto sad oduševljen. Vjerovatno zato što ne volim atmosferu štrokavog Londona iz vremena Šerloka ili Trbosjeka... :) Idemo dalje za iste pare.
ToniAdams Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 sto si gledo gledo si. sad ces tek da vidis kolko je bulja.
ToniAdams Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 -1 uzasna je. najvece razocarenje u poslednjih sto godina.
Weenie Pooh Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Pa ko ne voli Viktorijanu ne znam zašto bi i pokušavao. To je kao kad bih ja uzeo da gledam Heroes i onda se žalio što ima superherojštine...
Recommended Posts